Simdi bu surekli gece yukari surup sabah acilistan once asagi bastigi hareketler hangi zamani hatirlatiyor size dayular. Buralar kufur kiyamet gidiyordu ayni bu hareketleri yapiyordu bir ara. Var mi hatirlayan
Printable View
Simdi bu surekli gece yukari surup sabah acilistan once asagi bastigi hareketler hangi zamani hatirlatiyor size dayular. Buralar kufur kiyamet gidiyordu ayni bu hareketleri yapiyordu bir ara. Var mi hatirlayan
Bizi ancak ölüm ayirir yoksa harbiden belayi sardik basimiza .
biz dolarcıları akşam oturdugumuz koltukta çay içerken bile sevindiriyor reisim...
doları amerikalılardan çok sevip koruyan dünyadaki tek insan...
sabah uyanıyor bugun ne yapsam da benjamini çıkarsam diye düşünüyor...
haklısın cumhurbaskanım faiz sebep enflasyon sonuctur...
düşürelim faizi beşe enflasyonda düşsün beşe... :)
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kurdaki yükselişi bahane ederen zam yapanların hepsinin tepesine bineceğiz' demişti. LPG'ye zam geldi! :)
sabah olsa da dolar longlasam yine...
endeksmiş hisseymiş hiç uğraşmıyorum artık nerdeyse.. uğraştığıma değmiyor daha doğrusu; volume olarak portfoyumde bayağı geride kalmaya başladı...
İyi bari. Hiç olmazsa adı konmuş oldu.
Ekonomik Kurtuluş Savaşı.Her savaşta olduğu gibi vurulup düşenler olacak. Bunlar; işçiler, emekliler, dövizi olmayan şirketler olacak. Hayatta kalanlar; inşaatçılar, ihracatçılar, yüksek tasarruf sahipleri olacak.
Hala bunlardan bir hokus pokus bekleyen varsa hesabini kitabini iyi yapsin.
bira kurtarmaz, sana boğazda rakı-balık borcum olmalı :)
bilanço geldiği gün, senin yorumun olmasa muhtemelen bu kağıda hiç bakmamış olurdum.. forum böyle kağıtların konuşulduğu, piyasanın konuşulduğu formatta faydalı olabiliyor.. 7/24 siyaset konuşanlar forumu okunmaz kılıyor
ya ne ugrasıyorsunuz gelin dolara yok shortmus longmus bademmiş....
onların tekniği macd si rsi varsa biz dolarcılarında c.b var...
arkamız sağlam...
gitmediği sürece yön yukarı bir yıllık perspektifi böyleymiş...
burda kazandıgınızı zannederken reelde yeniliyorsunuz...
polyanna gibi tl üzerinden hesap yapıp 100 binim vardı 120 bin yaptım 20 bin kazandım diye sevinmeyin...
birikimlerinize yazık etmeyin...
şey de kademelerde sapıttı...11,40 alış 11,50 satış filan....şaka gibi...
bu saatte normal... sabaha düzelir...
ekonomide kurtuluş savaşı, trup zamanında da vardı galiba.
yanlış mı hatırlıyorum?
Bu gecede mi resmi gazete nöbeti var..
Birileri haberi ısıtmaya çalışıyor.
beceremeyince isim takar. ezberledik
kara murat benim pardon hayır ayı benim
90 milyon insan oturmuş 4 senedir krizin bitmesini bekliyor.
19 haziran 2018 de verin yetkiyi dolarla faizle nasıl mücadele edilir görün demiş...
19 haziranda dolar 4,70 miş..faize bakmadım...
şimdi de kurtuluş savaşı falan...ilginç...
Reel kurları güncelledim, bakmak isteyen olursa
https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post5631062
https://i.hizliresim.com/sa34163.png
1- 2001 krizi 14.00
2- 1994 krizi 13.30
3- 2018 Brunson krizi 12.38
4- 2021 Nass faiz krizi :) 11.45
Forex ekranı olan var mı? Akyatırım Usdtry alış:11,4124 - satış:11,4720
Bankalar mesai bitince alım satım makasını açıyorlar biliyorum ama akşamları forexte de makas bu kadar açık mı oluyor?
verin siz bu ayı kardeşinize balı.. balı çok seviyorum verin verin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=5J8FkIGTLb0
biraz gülün
Anlaştık kemalabey, İstanbul a gelirsem yazacağım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adb borsaları son saat sert satış yedi
Özellikle SP deki satış sert oldu.
Artık aşağı dönüşler başlıyor galiba.
Sn Jas ne der acaba
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow endekse bisiler oldu..
https://i.hizliresim.com/gmqyz6r.jpg
SP500 için takip ettiğim sayım aşağıda Sn yemekci.
https://imgyukle.com/f/2021/11/23/k1cdnI.png
3.1.4 dip noktası aşağı kırılmadığı sürece geçerlidir. Kırılırsa 3.1.5.1 olarak etiketlenen zirvenin 3.1 zirvesi olma olasılığı ortaya çıkar ki bu durum şu anda beklentim dışında. Buna karşın, böyle bir sürprizle karşılaşma olasılığına karşı 1/4 oranında sabit short taşıyorum.
İhracata dayalı vergi iadesi alan var mı burada. Bunlar seçime gidecek vs algısı var ama önceden bir ayda biten işlemler 6 ayda bitmiyor kasada para yok. Bunlarin tek atımlık kurşunu var onu da seçimde atarlar. Eğer öyleyse seçim baharı geçmez.
OTO GAZIN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?
Zammın ardından İstanbul'da 7.35'ten satılan oto gazın litresi 7.54'e yükselecek. Oto gazın litresi İzmir'de 7.23'ten 7.42'ye, Ankara'da ise 7.38'den 7.57'ye çıkacak.
Dolar yükselsin 3-5 kuruş kar edeyim diyerek parasını Dolara Euroya yatıranlar lütfen otogaza zam neden geliyor diye sormasınlar.İşte marifetiniz ortada TL yi yabancı paralara ezdirirseniz olacağı bu.Geçenlerde Afganistanda şeriatçı taliban yabancı para birimlerinin alınıp satılmasını yasakladı bizde mi onlar gibi olalım yasaklar getirelim hiç gerek yok kardeşim ben şahsen kazancamı bilsem bile dolarda almam euroda bana ters geliyor.Hisse sendi , viop daaa bilemedin altına yatır ,TL olarak bankaya yatır yoksa olacağı böyle benzin petrol kömür uçar.Kimseye şöyle yap böyle yap diyemem öyle bir hakkım yok.herkesin aklı var fikri var.Fakat görelim yani besle yılanı , gün gelir sokar seni atasözümüz var.Besle doları euroyu gün gelir kemirir seni.