30 lu yaşlarda ki bizleri bitirdiler. Ev fiyatları uçar gider artık bizim ev hayalleri çöp olur. Gelde ev fiyatına yetiş portföyde imkansız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
30 lu yaşlarda ki bizleri bitirdiler. Ev fiyatları uçar gider artık bizim ev hayalleri çöp olur. Gelde ev fiyatına yetiş portföyde imkansız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 milyonluk evin ödemesi ne olıcak...
hiç hesapladınız mı ?
aylık 28.000 lira ödemesi var...
yani bu kampanya konut sahibi olamayan için değilde kimin için çıkarıldığı ortada...
yabancı ve durumu iyi olan talep yaratacak...
talep artınca fiyatlar artacak...
fiyatlar arttıkça kiralar artacak...
dar gelirli kirayı ödemeyip evden atılacak...
he birde enflasyon patlayacak...
bu işten kim kazanclı cıkacak ortada...
Dahil görüyorsun grafikler.enkaz ne bir müjde ne bir umut var..
Altında çift tepe görünümü var. Durum eyi değil. Derhal ABD halkının bankadaki birikimleri hiç edilip çöpe döndürülüp herkese kredi verilip enflasyon altında şekilde ayrıca dini motiflerle bu enkaz grafikleri ralli moduna sokmak icap ediyor.
Biden emmi işi bilmiyor dayı. Amerikalılar 1 dolar 0,1 Euro olana kadar basması lazım mehteri..
Ben geyik bilgi diyordum ama doğru ise bir terslik var. 450 bin müteahhit varmış.
Belediye daha yeni olan sokaklardaki çöp konteynerlerini değiştirmiş. Bu işleri de müteahhitlikten sayıyorlar mı bilmiyorum. Yenileler plastik eskiler sacdı. Onları alıp hurdacıya verdiyse sırf oradan maliyeti kurtarmıştır.
>>>>>>>>
https://www.emlak365.com/450-bin-mut...inci-siradayiz
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gündem hakkında önemli açıklamalarda bulunurken Türkiye'de ki toplam müteahhit sayısını da açıkladı.
Ülkemizde hizmet veren toplam müteahhit sayısı hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Murat Kurum "Biz inşaat sektöründe ülke olarak 450 bin müteahhidimiz var. Dünya ikincisiyiz. Sektörümüz 250 tane doğrudan, dolaylı yönden ilgilendiriyor. Bunlardan birisi de akıllı bina teknolojileri... Bugün maliyeti artıran bir unsur ancak, önümüzdeki günlerde enerji verimliliği olabilecek" dedi.
Trump hazretleri bir nur ile gökten inmeden veya biden emmi müjdeyi açıklamadan bu grafikler.duzelmez dayı.
ABD daha çok basması lazım genişleme lazım...
Belkide bir gece ansızın müjde gelecek ve mehteri verecekler bilemiyorum... Belki ABD doları çöpe dondurulecek çekirdek enflasyon vs diyip ihracat çin modeli denip bilemiyorum...
Bu bölgede oturanlar var ise bu evin kira getirisi ne olur? Bilgisi olan var mı?
ÜSKÜDAR'DA NEZİH KONUM'DA 0 2+1 LÜX DAİRE İlan No: 1010904166
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...10904166/detay
Yapılacak tek şey
Hülleyle ev kredisi çekip hisse senedi almak...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ses kaza putin bir yerlere bomba atarsa alayı birden çakılır bu seferde sari kız uçar grafiğini de tehlikeli
Ben de zaten dibi güncelledim.:)
sp 3999 3993 .....
Havuz gibi gereksiz şeyler olmayan ama güvenlikli olan siteler prim yapar.
Komşun kim belli olmuyor, güvenliğe telefon ediyorsun çözülüyor. Siteyi bir mafya ele geçirmiş ise gerçi başka sorunlar oluyor. Butik siteler daha iyi olabilir.
Geçen komşum aradı, yukarıdaki daire boş ama ses geliyor dedi, boyacı gece evde yatmış. Güvenlik kontrol etmiş kapı kapalıymış, suyunu ve elektriğini kapattırdı. Bu işleri kendin yapmaya kalksan arbede çıkmaması imkansız, sen ne karışırsın derler.
Eskiden İstanbul'da her semt Anadolu'dan belirli yerlerden gelenler ile doluymuş, zamanında bir ev sormuştum sadece o ilden olanlara veriyoruz demişlerdi. Şimdi bırak ili başka ülkeden gelenler ile komşusun, gelenek görenek farklı olabiliyor.
Günün en çok çakılanı doğalgaz ve bitcoin oldu
Doğalgaz-13
Petrol -7
Tabanlar yaglaniyor dayı
fırından yeni çıktı sıcak sıcak...
Biden, Ukrayna'ya silah verilmesini kolaylaştıracak yasayı imzaladı
WASHINGTON (AA) - ABD Bakanı Joe Biden, Ukrayna'ya askeri ekipman verilmesini kolaylaştırmak
için bu ülkeye ekipmanların ödünç verilmesi ya da kiralanmasına imkan
tanıyan yasayı imzaladı.
Biden, Kongrenin onayını alan 2022 Ukrayna Ödünç Verme-Kiralama Yasası'nı Oval Ofis'teki
imza töreni ile onayladı.
Burada yaptığı konuşmada Biden, "ABD, ülkelerini ve demokrasilerini Putin'in zalim
savaşına karşı savunma mücadelelerinde Ukraynalıları desteklemektedir." ifadesini
kullandı.
- Yasa 1941'de kullanılmıştı
Söz konusu yasa ile Ukrayna'ya askeri ekipman gönderme ve savunma desteği verme
sürecinin kolaylaştırılması hedefleniyor.
ABD 1941'de İkinci Dünya Savaşı'na girmeden önce, savaşta aktif rol almamasına rağmen
İngiltere ve diğer müttefiklerine ekipman desteği için bu yasayı kullanmıştı.
-AA-
Müteahhiti bilmem ama din uzmanı sayısı da çok fazla, din iman da artık sorun, bir şey söylersin hangi fıkıh kitabını okudun derler. Biz ateistiz dinden imandan anlamayız demek giderek daha güvenli oluyor.
bu konut kararı enflasyonu dahada uçuracak...
%100 lere ulaşacak enflasyonda döviz burda kalamaz...
yarın %10 daha çekip borsadan euroya dönücem...
Gümüş kapitilasyona giriyor -3 hale bak inanılmaz
Enfilasyon faiz maiz kkm önemli değil.
Piyasa canlansın.
Hareket olsun.
Seçimden sonra isterse yansın..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkeyi batırmak için çabalıyorlar. Rasyonalite iyice kayboldu. Savruluyoruz. Altına dayalı abuk sistemdeki bademler şimdi o paraciklari ile konutları alacaklar hatta birbirlerine konut satıp ucuza finansman sağlayacaklar. Nasıl bir kötülük ettik te dünyanın en güzel ülkesinde zulüm çekiyoruz. İnanamıyorum daha kötüsü olmaz derken yine bir miçiş oluyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hemen konut fiyatlarına güncellme geldi...
ilanlar 200-300 üstüne koymaya başladı sahibindende...
Ne zaman yemeğin içine tereyağı koysam duvardan ses geliyor. Evdeki stoklar bitsin artık tereyağı da kullanmayacağım.
yarın fırsat verirse ekgyo dalarım...
ABD'de GARAN ADR 1,7 milyon lot işlem görmüş. 92 cent, oysa BBVA'ya devir etseler 15 TL.
Millette para bol 3 e 5 e bakmıyor gibi ya da kredili pozisyon kapanması.
https://i.hizliresim.com/r4mwkpm.jpg
Benim de sahibindende takip ettiğim dairelerin fiyatları ve kiralar çıldırmış durumda. Biri hafta içi 100, hafta sonu 150 TL daire gösterme parası alırım, lak lakdan bıktım demiş.
Bugün iş adamı BBHT'de konuşuyor vadeler 3 aydan 1 aya indi, fiyat teklifleri de 1 aydan 15 güne hatta 1 haftaya indi, fiyat teklifi alıp da karar verene kadar fiyatlar değişiyor iş yapamıyoruz dedi.
Hiperenflasyona girip girmeyeceğimizin kesinleşmesi lazım. Temmuzda emekli, memur işçi zamları olacak deniyor, zaten olan zammı mı kast ediyorlar yoksa farklı bir şey mi var bellli değil.
aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek çok garip gerçekten...kredi faizlerini pandemi döneminde düşürdüler ve konut fiyatları patladı...bugün yine aynı karar ve daha üzerinden 1 gün dahi geçmeden ilanlara 200-300 bin TL zam yapmışlar bile...twitterda gündem hemen...
konut az sen bir de ucuz kredi verirsen talep patlayacak...az olan şeyin fiyatı daha da artacak...amaç nedir ya?