paranın dini imanı olmaz demişti bir büyüğümüz.
Printable View
Dostlar ralli basladı dedik simdi cogu insan surdan mı alalım burdan mı derken hooppp 6300 :) ama bu işin sonunda aylarca ekran kapama da olur :) ytd
yavrum DÜN sana bunları yazdım..işte benim düşüncem..skıyorsa sende 2-3 aylık öngörüde bulun...DÜN SUSTUN KALDIN..
Öyle AKLIMIZLA ALAY EDER GİBİ konuşup 3-4 gün sonra ben akbnk aldım değil...O zaman niye fiyat verecerek-gerçek zamanlı söylemedin...Ben de 17 den GARAN aldım..yedin mi?
Geç onu KOÇ..AL SANA DUELLO...SIKIYSA 2-3 AYLIK ÖNGÖRÜ YAP..ne dediği belli olmayan saçma sapan yorumları bir tarafa bırak...tarihe somut bir öngörü bırak..YEMİYORSA EFENDİCE sütünü döken kedi misali yere bakarak otur..
ağa ben sana çok gelirim..İster yks derecesi,ister varoş ağzı,ister beyefendilik ..her jargon var...ister ters psikoloji-oyun teorisi...
İster siyasal-eşit ağırlık islam( caho bu şakadır)...
Kendime saygısızlık..forumda kimsenin ciddiye almadığı,ekonomi,siyaset,din ,hayat hakkında hiç bir dikili taşı olamayan madrabazla muhatap oluyorum...
Bir göz Ereğli’de trader’ların.
Ak satışı hala yok günler sonra ilk kez, Meksa-TEB kontrolü sonrası orada enteresan işler olabilir.
Kolay gelsin herkese.
Sasa nın bu süreçte negatif ayrışmasını beklerim...
endeksi tutanlar görevini yaptı 4500 5500 bundan sonrası zor..
Evet cevap gelmedi..Dün gibi..açık ve net..buralardan maliyet yapar mısın-yapmaz mısın?
Hayatın yarısı gerçek yarısı bloftür...Yemiyorsa er meydanına çıkma...
Haydi bakayım..sağdan yürü cüzdan bulursun...
Olmadı sol eller havaya ile yürü.
Bugunde hacimli 5500 üzeri kapanışa oynayacak gibiler .
ama yorunlan tahtalar mevcut bu yüzden yeni endeks ağırlığı olan tahtalar gerekli bakalım
Özel bankalar iştahlıda bugun kamu neden zayıf herhangi haber mi var benim kaçırdığım
Ereğli tahtasında credit geldi diyolla. Aslı var mı?
EREGL günlük, 87 bin lot almış onuda vermiş, 10 kademede kar yazmış :)
https://i.hizliresim.com/9w0qazq.PNG
Biri sabah acaip eksi bekliyordu, ne müthiş bir öngörü. Galiba öngörü değil de temenniydi. Neyse burayı dışarıdan takip edenler veya ara sıra girenlere tavsiyem yazılanlara özellikle "şöyle kazandım, böyle kazandım " diyenlere sakın itibar etmeyin. Gerçek zamanlı yazanlara selam... Burada aracı kurum elemanları veya goygoycular çok olur. Sn. Sindoma, Ariston ,Bozkurt, Akçay, big short, metin abi, Ayhan Başkan, pisyedili,ayasofya, Abka gibi isimler gerçekten takibe şayan ve bence güvenilir kişiler. Bunu burayı üç,forumu 14 yıldır takip eden biri olarak söylüyorum.
https://i.hizliresim.com/egplx7f.png
eregl satış bugun TEB den gözüküyor
ekgyo gitmezse endekste gitmez bence
https://i.hizliresim.com/bqyuj25.png
TEB de kalan mal dünkü 15 milyon yarın geçer her halde .
2. paketi açarsa 200 milyon aşağı sayacaz belki o paket temettü ile açılır piyasada verilecekse
bademler üzgün...
bademler kırgın...
bademler kızgın...
gün geldi aşım oldun...
gün geldi gözümdeki yaşım oldun...
bugün sağ gösterip sol vuracaklar bence :)
İş yatırım yaklaşık 1 haftadır tahta değişimleri yapıyor
Sistemler ala geçti, yabcak bişii yok. Ralliye şortunan yakalanduk dayucuğum, borsada olur böyle şeyler. Yabcak bişii yok akacak kan damarda durmuyor.
Önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut ama piyasa belli olmuyor işte gördüğün gibi, belkide önce 30bine gider :he:
voba bulaşmayıncı abimize ne oldu...
gözükmüyor uzun zamandır...