Sen hissenle uğraş kchol ne yaptı ona bak... aklın buna yetmez.... Pazar olsun hele ideolojisi ile cebi arasında muhabe yapanların çoğu forumda nasıl çuvalladı bizzat gördüm...
Printable View
İktidarı değiştiremiyoruz madem muhalefeti değiştirelim.
Muharrem İnce:
''Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kaza.nanı olmaz, kaybedeni de biz değiliz.''
Geçen CB seçimlerinde adamın arkasında durmadılar. Çalışmadılar. Karşılamadılar. Oysa diğerlerine göre daha samimi ve dürüsttür.
İnşallah siyaseti bırakmaz.
Ralliciler doluşmuş :) avuçlar kaşınıyor. [emoji28][emoji28][emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ralli nasil olacak agalar.
Sirtindan sopa eksilmeyen bankalarla mi ?
Para kazanamayan sanayicilerle mi ?
Dövizdeki barajı kaldırırlar 2021 in sonundaki gibi gideriz o ayrı
https://i.hizliresim.com/g06a98t.jpg bu grafiği herkesin bir gözden geçirmesi lazım.. sebep ve sonuçları ile birlikte
Anlayana güzel bir söz...
Asıl yetimler anadan babadan değil, ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır. (Hz. Ali).
Çoksert hareket bekliyorum seçim sonrası başlar ve trend olur.
Düşüş de olabilir! Ama Reisin siciline bakarsak tl bazlı roket dolar bazlı yatay gibi 2021 sonu rallisi de mümkün.
Pozlanmak için sırtlan gibi sabırla bekliyorum ceylanım ne tarafa koşacak anlamak için.
Forum genel beklenti yukarı ama aşağı da olabilir ralli öncesi son dayak...
Hangi ralli mantıklı oldu ki geçmişte?
Mantık aramak yerine dua edin de ağır abiler malda olsunlar :)
Kim gelirse gelsin seçim sonrası yukarı hareketi beklerim... Dalga boyuna bakacağız...
Tahminle temenni çok farklı şeyler. Buradaki endeks yorumları tahminden ziyade temenni gibi geldi bana. Temennim artık uçması, tahminim menüde yine zopa var.
Aps miktarını da izlemek lazım...300k üstü olduğunda yukarı hareket de yaptırabiliyorlar...%100 değil tabi bu da..
Tabi sizi tenzih ederim ama bunu burada kaç kişi bilir , izler o da ayrı...
Bilanço hareketi mi yoksa pozda olanların hareketi mi olacak....Bakalım...
SATICILAR hep yabancı durum iç açıcı değil sanki .....
https://i.hizliresim.com/nuktdpc.png
Batışımız hızlı mı yavaş mı olacak?
Dün akşam bir TV'de, İFLAS kararımızı açıklamamız faydalı olur falan denildi..
Ne günlerdeyiz ama
işgal mi? :)
gerek yok.. mastercard ve visa kullanımını ve o alt yapıya bağlı maaş ve emekli maaşları sistemini iptal et yeter..
savaşlar bitti.. fişini çekmek kolay,TR'nin..isterlerse
daha daha çokk şeyler var..savaşmadan! (swift unutmayalım,)
NewYork'ta özel bir şirket veriyor.. www uzantılarını,dünyaya..
isterse iptal edebilir.. giriyorsun.. garanti.com.tr. veya turkiye.gov.tr.. kullanımda değil mesajı çıktığını düşün?
aklıma gelen 2 basit etkili SİLAH...
Haklı olabilirsin
Çünkü kim ne söylerse söylesin 2008 krizinden sonra bugüne kadar kim veya hangi senet hangi yüzdelikte yükselmiş
DolarTL.........%1625
XU100 .........%2000
GRAMALTIN.. %4000
AKBNK..... % 860
YKBNK......%1100
GARAN......%1850
İSCTR ..... %1850
SAHOL .....%2200
ENKAİ ......%2200
TTKOM......%6000
KCHOL .....%6200
EREGL ......%10000
KRDMD......%11800
ŞİŞE .........%11900
Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin.
Ümit Özdağ
Chp gençlik kollarının bir haberine retwit yapmış...
Claps claps...
Ümit Özdağ yeni içişleri bakanımız, hayırlı olsun KK :)
Pala ve avanesi şaşkın, forumda gık yok :)
en düşüğü yapsa ne olur toplasan tüm memur içinde %1 bile değil.
herkese 10.000 zam diyecek
en düşük %85
20.000 alan %50
30.000 alan %33
40.000 alan %25
olan 15-25 arası kadar maaş alanlara olacak
aşağıya bi tık daha yaklaşacaklar
ne üdüğü belirsiz en düşük emekli aylığı hikayesine dönecek
kısa zamanda %1 olan en düşük maaş alan memur sayısı %40 -%50 lere varacak
bu yönüne bakan yok
bunlar herkesi en düşük maaş alan sınıfına sokacak
49,5
45
oy oranları bu.
adam 45 olan adayın kazanacağından %100 emin.
tşkrlr.
Puhahahahaha, ne dediysek o... Kontrollü geçiş...
Tayyip neden 49,5 a itiraz etmedi? Çünkü ilk turda alabildiği max velili alıp, meclisye çoğunluğa ulaşıp kendini sağlama almak istiyordu... Şimdi de başkanlığı devredecek KK'ya... Az kafanızı çalıştırırsanız görürsünüz...
YABANCILAR NEDEN 4 YILDIR BORSADAN çıkıyor ?
yeni olmadığı için insanın aklına değişik sorular geliyor bekledi bekledi 4 sene sonra seçim mi var dedi.
https://i.hizliresim.com/e6xla5f.png
dolar fonu vardı ismini yazacak arkadaş var mı...
Malların bir kısmını diğer amirale aktardım dün kapanışa doğru... İki amiral devammmm...
Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak.
şu sahneyi görmek isterdim be...
hayal işte...