TEB
dün akşamdan beri AKBANK'ın içinden geçiyor resmen
Printable View
TEB
dün akşamdan beri AKBANK'ın içinden geçiyor resmen
36,13 long kaldı elimizde... 36,14 reversleyebilsem daha da birşey istemem
https://i.hizliresim.com/brojsg0.jpg
36,50 den kırmızı 35,80 e bastın... hadi yeşil 35,40 a da bastın4
34,80 e basmak nedir ?
bu ne amk yaa
viop30 sert hareketlere görünüyor......
Mekanı cennet olsun..Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine yakınlarına sabırlar diliyorum..
Eserinin devam etmesi çok anlamlı..!!!
Döviz kredisi alıp, TL kredilerini kapatmak karlı olabilir. Bunlar döviz kredisi kullandıkça döviz üzerinde baskı oluyor o kadar da artmıyor.
Türkiye hep yüksek faiz zamanında yatırım yapmıştır deniyor. TL faizi yüksek olunca döviz kredisi kullanıp yatırım yamak avantajlı oluyor. TCMB dövizi ve enflasyonu faiz ile tutmuş oluyor iş adamı da kur artacak korkusu olmadan yatırım yapıyor.
Devletin borcu %50 den %60a gelmiş çok üzerinde durulan bir şey değil. Bir şekilde borç dönüyor gelecek nesile öteleniyor.
Petkim tam tradelik nefis bir hisse olmaya devam ediyo , diğer tahtaları takip etmeye bile gerek yok...
ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Pide petkodaymis yaw,
işn gücün atmasyon aklın fikrn üçkağıt
long açtınsa neden açtığında yazmıyorsunda en düşükten yükselmeye başlayınca lspeğe teslim ettim öyle sattım böyle kapattım diye yazyorsun
nedenini ben söyleyeyim
2 defa gümüşte short yada long dedin
öyle bi kaydılar senin dediğin poza
kapattım yazamadın
bunu ben yazıncada ben sabaha pozda kalmam o gün kapattım gibi saçma şeyler yazdın
şimdi baştan long dese short desen sonra sesini kessen ben çıkıp ne oldu yavvruuuuuuuuu diyecem
o yüzden poz yazmayıp duruma gör egötünden poz açıp kapatıyon
adamların dini imanı para diye boşuna demiyorlarAlıntı:
Arda Turan, 19 Aralık 2022’de Umre’deyken Seçil Erzan’a verdiği paranın akıbetini soruyor. Erzan 22 Aralık’ta yolladığı mesajında paranın hazır olduğunu, Arda Turan’dan kendisine birisini yönlendirmesini istiyor. Arda Turan’ın yanıtı, “Allah’ım sana geliyorum. Annene Kâbe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat” oluyor.
hani kabeye giden herşeyi unuturdu
Şimşek konuşuyor müsiad da ince yeşil ondan mı :)
Mehmet Şimşek konuşuyor. 2024'de sıkı para politikasından gevşek politikaya geçiş olacakmış.
Faizler son bir kez artıp durabilir veya pas geçeler gibi.
Sağol Bulut hocam. Kısmet
8486.....long......................paladan biraz para alalım.....
petko güzellmesi yapıp durmayın 2 ay önce 25 lirada üfürüp durdularda ne oldu?
25 liradan 17 liraya düştü...
25 liranın üstüne çıkarsa suyun üstüne çıkar...
Endeks hafif yükseldi. Şimdi çalı arkası ekip akşama kadar bir müsade etsin please..
Düşerse akşam gelirsiniz.
Borsada en dandik içi boş tabela 500 milyon TL.
BIST100 e girince şerefiye payı 1 milyar TL
BIST30 a girince 2 milyar TL
Vadeli tahtası açılınca 2,5 milyar gibi oluyor bence.
İnsanları heyecanlandıracak bir faaliyet konusu var ise daha da artabilir, hayal satılabilir tahtalarda şerefiye fazladır.
Enflasyon döviz ile paralel gider gibi.
Geçen sefer millete nerede ise sıfır faiz verdiler enflasyonu patlattılar, şimdi aylık %3 faiz bu vatandaşa fazla bile deniyor. Kredi faizleri aylık %4 gibi olur.
Yabancılar ödeyebilecek gücün var ise mal karşılığı kredi veriyorlar, onlar da ekonomilerini bu şekilde canlı tutuyor.
Şimşek umutvar konuşuyorda Nasıl olacakmış o iş ..parasal gevşeme ? gerçekten enflasyonu düşürmeyi düşünüyorlarsa
%50 Maaş zamlarıyla ilk altı ay yüksek enflasyon garanti gibi
Temenniler gerçekler
Piyasaya moral vermeğe çalışıyor ,,işe de yaradı açıkçası
Mehmet Şimşek globalcilerin adamı, bu işin nimetlerini filan saydı.
Emre abi soyle de benim kaaadi da alsınlar. Tuncay ozilhanin başı kel mi?
Benim Long gitti. Gideyim bir döner ekmek yiyeyim.
Petkim geri dön artık , trade dedik alooooo, Cem Okullu sapığı kendine gel...