99,200 kırılırsa,98 bin bekliyor bizi,elinde yüklü hisse olanlar Allah yardım etsin.elimdeki hissenin 4/3 nü 17-19 bandından satmasaydım huniyi takmıştım herhalde şimdi.:oleyo:
Printable View
99,200 kırılırsa,98 bin bekliyor bizi,elinde yüklü hisse olanlar Allah yardım etsin.elimdeki hissenin 4/3 nü 17-19 bandından satmasaydım huniyi takmıştım herhalde şimdi.:oleyo:
Ozelden kavga etsenize daha rahat olur hem kufur falan da edersiniz rahat rahat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi(st)(z)e tecavü ettiler . Geçmiş olsun .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Maliyet yapacaksin da ne amacli yapacaksin Cover? Fiyatin burda olmasi ortaklik isinini hikaye oldugunu gosterir.
Yemedigimiz hakaret kalmadi "SPK'ya saldirmayin aynaya bakin" dedigimizde. Hem eskilerden, hem yenilerden. 3 ayda 4 kat artmis kagit, insanlar hala mutlu degil. 44 kat artmasini bekliyor.
44 de vereceğim seni naz yapma biliyoruz içini dışını link ciğim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 aylık bilanço güçlü gelmiş eğer düşerse kademeli alışlarla 8-9 tl arası toplanmış mal link te çok rahat % 10 kar marjı ile verilebilir. illa Satış hikayesi olmasına gerek yok,hissenin kendi potansiyeli buna yeter, 11-19 arası misket çokoprens parasıyla oynadık şükür elimizde mal kalmadan karımızı ala ala buralara geldik, şimdi biraz işleri büyütebiliriz.