87 lot satış var dostum...
Printable View
arkadaşlar bu kadar lotla nasıl çıkabilirim bilmiyorum ama fiyatı istemeden de olsa düşürürsem kusura bakmayın çok bunaldım bu kağıtta 2 yıldır bekliyorum bi halt olacağı yok gibi yine süzüle süzüle 40 lara gelmesini seyretmek istemiyorum yazıklar olsun ya zarar eden bir şirket olsa zoruma gitmeyecek ytd...
hgarip kardeşim teşekkürler.
pozitif canın sağolsun. Ben bekliyecegim. Gidecek başka kapım yok
Girdik bir kere batağa çıkamıyoruz. Borsanın halide ortada. Ne denetim var ne yaptirim. Satmasi ayrı dert alması ayrı
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTK 395 ve 396 neyi kapsıyor okudum ama anlamış değilim. Neyin iznini almışlar.
MADDE 365- (1) Anonim şirket, yönetim kurulu tarafından yönetilir ve temsil olunur. Kanundaki istisnai hükümler saklıdır.
2. Görev dağılımı
MADDE 366- (1) Yönetim kurulu her yıl üyeleri arasından bir başkan ve bulunmadığı zamanlarda ona vekâlet etmek üzere, en az bir başkan vekili seçer. Esas sözleşmede, başkanın ve başkan vekilinin veya bunlardan birinin, genel kurul tarafından seçilmesi öngörülebilir.
(2) Yönetim kurulu, işlerin gidişini izlemek, kendisine sunulacak konularda rapor hazırlamak, kararlarını uygulatmak veya iç denetim amacıyla içlerinde yönetim kurulu üyelerinin de bulunabileceği komiteler ve komisyonlar kurabilir.