gösterge olmuş 20.47 (bir ara 20.79 du)
dolar halen gıdım ilerlemiyor.
Devlet zincirlemi bağladı acaba ?
Printable View
gösterge olmuş 20.47 (bir ara 20.79 du)
dolar halen gıdım ilerlemiyor.
Devlet zincirlemi bağladı acaba ?
Şimdi sıkıysa bloomberg de çık inşaat şirketlerinin hepsi batık de.İlk kez bir programda son mohikanlardan sadi hoca laf arasında dedi.Herkesin bildiği bazı şirketlerin batmasına izin verilmeli dedi.Herkesin bildiği şirketler hala çatır çatır ev satıyor.Onlarca reklamı her gün dönüyor.Herkes biliyor bir bizim gariban halk bilmiyor,yatırım yapıyoruz sanıyorlar.Bilmiyorlar ki saadet zincirinin son halkalarından biri oluyorlar.E kolay mı inşaat şirketlerinin reklam pastasından vazgeçmek.Geçin o işleri andersen den masallar valla.
Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorum sıkı Tl ci dir kendisi, böyleyken böyle deyip dilim döndüğünce olabilecekleri anlattım , içimi kararttın dedi peki dedim `2 sene önce söylediklerim bir bir oldu sen o zamanda bana içimi kararttın dedin ve beni dinlemedin sonuçta kaybeden ben mi oldum sen mi ? ` Cevap vermedi.
Çok doğru tespit. Şu anda tüm ekran ve yazılı basında doğru söyleyene öyle bir kırbaç atılıyor ki, dayanmak mümkün değil. Söz de her şey vatan için, söz de her şey millet için. madem vatan, millet içinse her sese kulak vermek, her görüşü dinlemek gerek. yeri gelince Dış güçler diye kızdıkları adamlardan para dilenmek yerine; elinde yetişmiş gerçek vatansever ( seninle siyasi fikri uyuşmuyor olabilir ) ekonomistleri değerlendirmek daha mı zor. Ben ümidimi kestim.
Teknik ve temelci arkadaşlar, elimdeki 4,78 maliyetli dolarları satıp çıkayım mı , yoksa bir kaç gün daha ( 24 temmuz ) dişimi sıkayım mı ? Kafam çok karışık.
2 aydır 3 kez yüksekten satıp, alttan almayı başaramadım. Bu yüzden bu kez de öyle olacak diye strese giriyorum.
`Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ` Türk ata sözü... Demekki yüzyıllardır bu ülkede değişen fazla bir şey olmamış.
Valla diğer ikisini bilmem ama yıllardır erkan şahinözün ben siyasi tek bir analizine rastlamadım.Hep somut tespittir.Gerçeği söyleyeni istemiyorlar.Hele bu ara hiç istemiyorlar.Allahtan bu forum var da özgürce beyan edilen fikirleri okuyabiliyoruz.Cidden çok ama çok bilgili yetkin yazarlar var forumda ,hepsinden allah razı olsun.