Haklisin son hareketler vahim geldi banada.Insallah sıkıntı yaratmaz
Printable View
Haklisin son hareketler vahim geldi banada.Insallah sıkıntı yaratmaz
normal satışlar mı yoksa alttan alıcıyı buldular da Açığa satışlarmı. bilği paylaşabileçek arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Arkadaşlar sanırım buralarda dinlenmeye çekecekler.Ben çıkmadan kağıt kazandırmayacak 😊😊anlaşılan.Hepinize bol kazançlar.
1,33 e geldi... hayırlısı...
eski grf inceledim yatırımcısına kazandırmamış özel günlerde biraz şahlanmış başka işlem yok 2 gün önce ihale kazanmış demek ki hep bana hep bana diyen bir hisse inşallah şu 2 ay içinde biraz oynak işlemler yaparsa al satlarla bir yol buluruz
aray Matbaacılık, 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesini 8,56 milyon TL bedelle kazandı
16.04.2018 06:31
GÜNCEL HABERLER
`
Saray Matbaacılık, 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesini 8,56 milyon
TL bedelle kazandı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletmesi
Müdürlüğü tarafından yapılan 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesinde
8.560.500,00-TL bedelli ihale uhdemizde kalmıştır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/677181
aganın ne işi var bu kıytırık hissede o atlas tavana kitlemiş ançak biz,,,,,,,,, peynirin peşine düşeriz sonu da bu
amaç gapları kapamaksa 1,30-1,40 arası gapları kapandı
yanlış anlaşılmasın elimde hisse yok
şu seans bi kapansın şu tavancılara iki çift lafım olacak. şu A1 capital ve tera daki onun bunun evladı sen bu borsanın gelmiş geçmiş en büyük ..çocuğusun1 1,32 ye kadar yukardan al aşağıdan sat A1 capitali kullandın.şimdide terayı kullanıyorsun.her kademede aynı hareketi yapa yapa dibi gösterdin yine.haram olsun o paralar sana