7 haziranda mhpye oy vermistim, adam zafer ilan edecegine erken secim dedi
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
7 haziranda mhpye oy vermistim, adam zafer ilan edecegine erken secim dedi
Üstadım, hak ve adalet demişsiniz. önceki alıntı yaptığım yazımızda KPSS sınavı durumunu yazmıştım. Ayrıca hukuk sistemimizin ne hale geldiğini görmemek için cidden bir şey anlamamak gerekiyor. Kaldıki Roma İmparatorluğunda bile kullanılan güçler dengesi (yasama, yürütme ve yargı) nasıl yok edildi hep beraber gördük. Yetmez ama evetleri hatırlatırım... Şu anda verilen devlet ihalelerini konuşmaya bile gerek yok sanırım... Şimdi adalet kıstasınızın çöktüğünü düşünüyorum... CHP yi hiçbir şekilde savunmuyorum... Ama muhalefetin kımıldayacak yeri kaldı mı... yada yeni bir muhalefetin doğabileceği bir alan... Sanırım buda Adalet anlayışınıza uymuyordur... Youtubeda adam döven ünlü bir adama hiçbir savcının dava açmamasıda adalet anlayışınız içinde değildir sanırım...
15 TMZ olayı için kurul ne oldu sahi... Bunu hiç sordunuz mu... Ya da gezi olaylarını araştırıken Çağlayan adliye binasında öldürülen Savcıya ne oldu... çabuk unutuyoruz değil mi... Hep bunlar adaletin yerli yerinde olmasından kaynaklanıyor...
Okullarımızdan "Andımız" neden kaldırıldı hiç düşündünüz mü... Ya da sınırlarımızda şarkılarla türkülerle karşılanan bir kısım insanlar neden sonra terse döndü...
Reyna diye dünya çapında bir yerimiz vardı, terörist saldırısına uğradı... Sonra belediye orayı dozerlerle yıktı... Terörist saldırısı olan bir yer dünyanın neresinde dozerlerle yıkıldı...
Sorular sormadan adaletin varlığından bahsedilemez...
E olabilir bu genel olarak fikirleri yanlış demek değildir ki.Bu kadarlık yanlış yaptı diye parti değiştirilir mi.Oho o zaman ekmelettinden sonra sittin sene oy vermemem lazımdı chp ye.:)))))))))AKP den memnun değilim.Alternatifler chp ,mhp,iyi parti ,birine oy vermem şart,öyle yapmazsam kendimle çelişirim.Yoksa bu icraatlar devam eder.Siz ben gene reise oy vereceğim diyorsunuz.O zaman şikayet etmeyeceksiniz..
Katiliyorum sorulariniza ama anlatamadim kendimi, yazmaycagim daha
Yazma diorsunuz soru soruyorsunuz... Eleatirdigim yanlari var hatta elestiren bizden deildir anlayislarina da karsiyim, ben aynen burda oldugu gibi ne musaya ne isaya yaranamadim, cunku yaranmak karakterimdr yok.
Reisin bir lafı doğru bitaraf olan bertaraf olur.E iktidar yanlış işler yapıyor,icraatları yanlış ama ben bu iktidar da değişsin istemiyorum gene akp ye oy vereceğim.Bunu yazacaksanız bence siz bilirsiniz yazmayın demem tabi de pek anlamı olmuyor bu lafların.Reis ben kanal istanbul yapacağım diyor.Yapma işte bu işi,herkes biliyor mantıksız.İnşaat dedi hep,olmaz inşaat falan,ama her icraatı hala inşaatçıları kollama üstüne.AKP nin ekonomik modeli bizi iflasa götürdü ,acilen başka türlü bir ekonomik modeli uygulayacak bir iktidara ihtiyacımız var.Sizi çözemedim ben ,ama yazmak isterseniz elbet reise oy verin de dahil herşeyi yazın,ona karışmak benim haddim değil.
borsa artmıyor
döviz düşüyor
izahı yok.
dövizde gene arz talep var
birde ovp bekleniyor, kurtarıcı misali :)
OVP tırt,görürsünüz yarın gene yılanoğlu şov yapar :)))))))Bu iktidar kemer falan sıkamaz.Konsepti uygun değil.