Allah seni bildigi gibi yapsın. Endeks sabah yüzde 1 yükselirken umrunda değildi. Düşmeye başladığında en önde kosuyorsun
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Allah seni bildigi gibi yapsın. Endeks sabah yüzde 1 yükselirken umrunda değildi. Düşmeye başladığında en önde kosuyorsun
9 aylik bilanço sonucununa göre yönü belli olur 3 aylık kârı 6 milyon küsür
6 aylık kârı 19 küsür
9 aylık kârı iyi gelirse
Ozaman güzelleşir ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir halt olacağını sanmıyorum. Bugün yarın Fırat’ın doğusuna da girersek soluğu yine 3 lerde alırız. Takip ettiğim hisseler vallahi de billahi de hergün yüzde 5, yüzde 7, yüzde 10 yapıyor ve arkalarından öylece bakıp duruyorum. 1 yılım boşa gitti bu ******** hissedeSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin gibi hissenin de sana güvenip yatırım yapan benim gibi dangalagin da var ya ....
Biz böyle sövdükçe adamlar dört köşe oluyor sizin dört köşenizızinde taaaaa ......
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim şu zarardan kurtulursam tovbeler tovbesi bir daha alkanin adını ağzıma alırsam serefsizimSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep aynı şey oluyor. Tam hisse hareketleniyor ki bir sorun oluyor ve Borsalar çöküyor. Hay şansına tukureyim
Hay senin gibi hisseye...