Zaten kredi açığa satis yasak oldu
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten kredi açığa satis yasak oldu
Yarin kredili lerin mallarınıda alır yukarı yaparlar banvit t3ki gibi
Brüt takas diyorum kredili demiyorum....
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar agresif hisseye giren çok kazanmayı da çok kaybetmeyide göze alsın tamam yukari gidecek te nerden ne zaman dönecek ışte bütün mesele bu ya haber spekülatif se o zaman start ta durur ytd ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerel out vakko in isterseniz gerek topigini okuyun ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes vakkonun satışına odaklanmış ...bence bilanço muhteşem gelecek...yatırım tavsiyesi değildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç seans durdurmada kredili ve açığa satış işlem yasağı geldiğini net olarak bilmiyorum ancak yanlış hatırlamıyorsam gerel tahtası 2 gün içinde 8-9 civarı seans durdurmanın sonunda önce kredili ve açığa satış işlem yasağı geldi, bir gün sonra spek bu asansör hareketlere kasıtlı devam ederek tahtayı bürüte sokmuştu!! Kapanışa doğru oluşan hareketi bende sizin gibi kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum.. Bahsettiğiniz sert hareketler yarın da dewam ederse muhtemelen ky'yı çok seven spk tahtayı pazartesi itibarı ile bürüte alır!! Bu da teorik olarak speğin işini kolaylaştırır t+2 nedeniyle/ amacı buysa ki ben böyle düşünüyorum!! Hisseyi istediği kadar toplayamadığı konusunda da sizinle hemfikirim!! Bu nedenle speğin kapanışa doğru aşağı sürdüğünü düşünüyorum, üstelik seans durdurma yediği saatte manidar"17:44" Yarın niyetini daha net anlarız!! Paylaştığım bilgiler yatırım tavsiyesi değildir herkese bol kazançlar....