Bayan Enver, sana bir ortak sözü veriyorum 25 e getir verecem bütün hisseleri sen de 30 a satarsın , bak 50-75 felen de deniliyor , sen de kazan bende kazanayım ha 😂😂😂
Printable View
Bayan Enver, sana bir ortak sözü veriyorum 25 e getir verecem bütün hisseleri sen de 30 a satarsın , bak 50-75 felen de deniliyor , sen de kazan bende kazanayım ha 😂😂😂
Takibimde 20 hisse var tek düşen bu 😂
Şöyle biri sağlam satsa da devre kesip rahatlasa ********..
Borsa -%3 ,müş gibi düş panpa[emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın brain ne diyorsunuz var mı bir yorumunuz. 2019 u en düşük 23 kapatacaktı..
15,75 kapatır bugün , iyi daha alabilecez süper 😂
30.9 bilançosundan beri azbir lotla bekliyorum...Bu arada birçok kağıt bayağı prim yaptı.Hadi buda zamanında yapmıştı diyelim...Ama Ocak bilançosunda azda olsa karını artırırsa ondan sonra 2020 yılı Klımasan yılı olabilir...Tabi siyasette dengelerde önemli...Geçen gün araba radyosunda dinledim.Avustralya da yaz başlamış insanlar çok zor durumda imiş sıcaktan.Yani küresel ısınma..Demekki kış aylarındada Bazı kıtalarda bu soğutucular satılıyor...4 mevsim lastik gibi...Kapasite artırımı ve iyi bir finansal operasyonla 2020 den çok umitlıyım.Hele mevduatta yıllık %10 alıyorsan su bir ayda kağıda giren Agustosta iyi kazanır gibi duruyor.Bu benim şahsi temel analızım.YTD.Sizde paylaşın lutfen projeler hakkında beklentilerinizi...İyi haftasonları...
Aynı 9 seviyesindeyken yaptığı hareketlet ve indikatör göstergeleri tıpatıp aynı nerdeyse ,