Printable View
Alıntı: Originally Posted by supremegod EIB’in bugünkü TEFAS fiyatı: 0,059449 An itibariyle güncel EIB fiyatı: 0,059527 Hocam 1 veya 2 pay fid alsaniz Ne guzel fiyati sadece siz gorup acikliyordunuz
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocam 1 veya 2 pay fid alsaniz Ne guzel fiyati sadece siz gorup acikliyordunuz Öyle yapacağım galiba. Biraz da MAC alırsam size 19.30 gibi MAC, FID ve EIB fiyatlarını da vermiş olurum inşallah [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by supremegod Öyle yapacağım galiba. Biraz da MAC alırsam size 19.30 gibi MAC, FID ve EIB fiyatlarını da vermiş olurum inşallah [emoji4] MAC da altlimit vardı 25k alamamıştım geçen
Alıntı: Originally Posted by Webster Sipsak cekermisiniz Fid yok yukarida Eksi üstadım %0.22
Alıntı: Originally Posted by admustafa Eksi üstadım %0.22 Yapmayin ya Cok uzuldum...
zpe %1 :evil: ____
Fidi ogrenebilen biri daha vardi Yazsana fid kac ne bakip duruyorsun
Alıntı: Originally Posted by supremegod EIB’in bugünkü TEFAS fiyatı: 0,059449 An itibariyle güncel EIB fiyatı: 0,059527 Fıd leri Eıb ile değiştirmek iyi oldu benim için.İyi gidiyor maaşallah.