bu virüsü inceleyen bilim adamları çindeki yarasaları incelemişler evet yarasalarda ortaya çıkmış.
kurgu falan değil.
önemle dikkat edin.
Printable View
bu virüsü inceleyen bilim adamları çindeki yarasaları incelemişler evet yarasalarda ortaya çıkmış.
kurgu falan değil.
önemle dikkat edin.
Bu tempoda gider ise corona geçen sene dunyada gripten ölen kişi sayısını belki yakalayabilir.
Sağolasın.
Millet matematikden hoşlanmaz ben biyolojiden hoşlanmıyordum. Meraktan bir mikroskop aldım onda da doğru dürüst bir şey görmeyince hevesim geçti.
Bu tıp ve biyoloji işi dışarıdan gazel okunamayan ender alanlardan biri.
Evde kendi kafana göre yemek uydurmak o yüzden az bir şey tehlikeli ama bir şekilde sağdan soldan gelen sesler ile idare ediyoruz.
Ne reklamı ya ???????????? Ben konuyu 1 aydır takip ediyorum.Bu insan para pul şan şöhret için çalışmaz , Türkiye olarak gurur duymalıyız.1 ay önce ekibiyle beraber kendini karantineya kapattı.Uğraştığı malzeme ölümcül bir virüs.Bugün gazetelerde bir ilaç bulduk diye açıklama yaptı ama daha denenmemiş , hastalar üzerinde uygulanmamış bir ilaç,İnşallah sonuç olumlu çıkar , yani dünyada değişik ülkelerde buna benzer haberler hepimiz duyduk reklam olabilir olmayabilir insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor.Hangisi reklam gerçek onunla uğraşacak halimiz yok.İnşallah bu buldukları ilaç etkili olur.Bu toprakların evladı yani gurur duymamız lazım.Sonuç ne olursa olsun bir çok prof , doktor vs ...... yatağında horul horul uyurken bu adam 1 aydır karantinada çalışıyor.İnşallah sonuç başarılı olur ama benim için önemli olan gayrettir , niyettir , çalışmaktır.Lütfen emeğe saygı duyalım , bu teşebbüs bu vahim süreçte Türkiye olarak dünyaya bu pandemide bizde varız.Bizimde bilim adamlarımız var anlamındadır.Daha düne kadar insanlar ilacı bulursa İsrailliler bulur yok Japonlar bulur yok Fransızlar bulur diyorlardı.Neden Türkiyeden böyle bir bilim adamı çıkmasın.Türkiyeden Avrupa ve amerikaya giden beyin göçü oralarda , onlardan daha iyi işler başarıyorlar.Gurur duyulacak bir gelişme ............. bu toprakların evladı aşı bulmak için çalışıyor.Emeğe saygı.