-
Tez antitez sentez.Adamların taktiği bu.Artık amerika tez antitez denkleminde bir taraf olamıyor.Adamlar yeni bir senteze gidecekler,aslında gitiler bile,sentez çin oldu.Komunist desen komunist değil,kapitalist desen kapitalist değil,tam sentez bence çin.Sistem çin üzerinden yürüyecek tüm dünya çine benzeyecek.
-
Senin bilgiler taze değil
Çin askeri rus kurtuluş gününde Rus askeri de Çin kurtuluş gününde karşılıklı başkentlerinde şov yapıyolar özel davetli
Uzun zamandır ortak askeri tatbikatlar filan falan
Tayvan da da uçaklar ciddi tahrik için uçuyo
Yani işin ucu moklu değneği var yani
Zate Doğu blokunda halklar aç .
Savaş olsada batıda ganimeti ele geçirip doysak diye 4gözle bakıyorlar .
Abd istese de artık rus ta istese de onlar dost olamazlar cunki öbür türlü de Çin ona dalar gene dert
Bazan istemeden taraf oluyon işte bele Bence yani sevdiğinden değil menfaatten
-
Sonuca bak moruk.Neticede adamlar son bir kusursuz fırtına hazırlığı içindeler.Bu fırtınanın ekonomik komponenti dışında sıcak savaş gibi bir kısmı da olabilir.1929 1934 büyük buhranın devamı ikinci dünya savaşı oldu.1914 birinci dünya savaşı öncesi 1901 1908 arası gene bir ekonomik buhran var.Ben aslında sokak hareketleri ayaklanmalar bekliyorum,ama konvansiyonel büyük bir dünya savaşı da çıkarabilirler.Bunlar bildiğin satanist hiç acımazlar planları neyse o.
-
Yaw yatın uyuyun yaw allah aşkına! Ne rusu ne çini ne satanisti..
-
Kraliçe sürekli firavunun soyundan olduğu deniyo
Sataniklikten kastın bu mu bilmem?
Sataniklik filan yok be
Bi birtakım daha zenginlemek isteyen aileler var iyi diyelim bunlar seni kırmıyalım satanik olsunlar ama
Sokağa düşmez abi kimse daha çok gasp daha çok hırsızlık olur da sokak ne be Ya otuz TOMA bilmemkaçbin gaz fişeği tamam
Esas olay byk savaş
Byk svş ta dengeleri bilemiyon
Başlangıçta hakemle ben müttefikiz diyelim
Sonlara doğru düşman oluyoz filan mesela
Ne bileyim zor işler onlar
-
Hay allah razı olsun sn başkara aslında kaptırdık gittik kendimizi.Bu arada acaip kırgınlık burun akıntısı vs bir hastalık başladı.Çift bıontech li olduğumdan çok endişelenmedim,ama kendimi evde izole ettim ,biraz da o sıkıntı ile çok yazdım kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın.İnşallah sakata gelmeyiz.Herkese iyi geceler.
-
Moruk dediğim gibi baya kırgınlık var kusura bakma ilerde gene bu konuyu tartışırız.Umarım haksız çıkarım.Herkese iyi geceler arkadaşlar
-
Abi sen de kusura bakma
Rüyanda şey gör
Savaşın sonuna doğru seni satıyom bak ona göre:))))))))
Iyi uykular