Ucret arttikca hizmet cesitkenmeli. Oyle standart tak fisi olmaz...Performans artacak bak.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ucret arttikca hizmet cesitkenmeli. Oyle standart tak fisi olmaz...Performans artacak bak.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG %0,81
Saygılar.
Gpg zmaaninda çok eleştirdik ama bu aralar iyi gidiyor, içeriğinde yer alan değişken ibaresini iyi kullanıyor. Diğer değişkenler yerli hisse ve dolar yatırımından başka bir şey bilmiyor. Gpg daha serbest hareket ediyor ve hızlı değişim yapıyor. Şeffaf olup devamlı bilgilendirme yapması da güzel.
Yerli ve yabancı hisse fonlar için alım zamanı mı, satım zamanı mı? yoksa düşüşler de kademeli alım yapmaya devam mı etmeli, buna bir türlü karar veremedim, bir yandan fed faiz artırımı abd borsasını düşürür deniliyor, bir yandan da bazı swap anlaşmalarından ve yeni paketlerden bahsediliyor bu da doları düşürür deniliyor, dolar düşerse bizim borsa da düşüyor, yani yine üç taraflı bir darbe yer miyiz diyorum. Ama diğer türlü de tamamen ppf ve borçlanmalara geçince enflasyon karşısında iyice eziliyoruz.
Almayı düşündüğüm evlere, arabalara bakıyorum 4-5 ayda %70-80 değerlenmişler benim portföye bakıyorum fonlarda bir ileri bir geri aylardır neredeyse yerimde saymışım.
Genelde bu fon övmeler, fanatizm vs. Orta vadede mutlu sonla bitmiyor.
Toplu giriş veya çıkışlar hep hüsrana sebep oluyor.