Böyle boktan piyasada cola seansı yeşil kapatması başarıdır tabi çok düşüş yaşamıştır o ayrı konu ytd.
Printable View
Böyle boktan piyasada cola seansı yeşil kapatması başarıdır tabi çok düşüş yaşamıştır o ayrı konu ytd.
İyi kapattı seansı cola maliyetim 55,06 seans kapanış 56,85 neyse izlemeye devam ytd.
Ayrıca böylesine yüksek enflasyon ortamında her şeyin fiyatının arttığı ortamda hisselerin düşüş yaşaması normal değil düşüncem dolar TL kuru gerçeği yansıtmadığınımı düşünüyorlar o yüzden borsa ve hisseler 1 yıl olacak düşüş yaşamaya devam ediyorlar..
Zaten piyasa tek yabancı aracı kurum Bofa America nın elinde istediği gibi kaldırıp indiriyor bokunu çıkardı piyasanın ytd..
Cola kırmızı yatay kapattı daha iyi olabilirdi neyse izlemeye devam testere piyasasında ytd..
2024 yılında sıfır çekmiş hisse durumunda cola yüksek enflasyonda ytd..
Batan geminin malları :)
You tube da cola hisse teknik analiz yapılmış detaylı dinledim ve izledim 2024 1 ocak ayı düzeltilmiş verilere göre 2024 yılına başlangıç 46,71 TL bugün şuanda cuma kapanış 56,60 TL hisse sıfır değil eksi çekmiş bekleyenler zararda yahu 40 TL ye düşüş yaşasa ne yazar spekülatörler dahil hepsi zararda bok atıyor cola hissesine tuvalette işemek 5 TL öğlen yemeği 400 TL civarlarında şaka gibi teknik analiz yapıyor F/K 7,86 bu enflasyonda bedava ucuz durumunda PD/DD 2,96 rakamlar ortada ytd...
Ülke gündeminde haber akışı birazcık azalırsa xu100 10200 de geçer ve kalıcılık sağlar lakin devamlı haber akışı olumsuz etkiliyor birde devamlı halka arz çok yüksek durumda olumsuz unsurlar ytd...
İsrail filistin savaşı olmasından dolayı temel analizde zayıflama var gerçekleri yazmak gerekir lakin israil filistin savaşı olmasaydı bu fiyatlarda olmazdı cola hissesi alım fırsatı verdiğini düşünüyorum 40 TL ye düşüş yaşarsa gene alım fırsatı vermiş olur unutulmaması gereken nokta 2024 yılında eksi çekmiş hisse durumunda dahası ikinci yılına girmiş durumda hisse şuanda düşüş trendinde değil hisseye bok atanlar olacaktır..Andolu Efes durumu daha sıkıntılı rusya da kayyum atanmış durumda ytd..
Son olarak birada en iyisi içim ve tadımda tuborg daha iyi.. cola markalarında da en iyisi coca cola içim ve tadımda gerçekler böyle...ytd...
*CCOLA-Coca Cola İçecek 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 14.813.376.000 TL (Önceki 29.712.936.000 TL)
Sözde boykot ile, enflasyon muhasebesi ile böyle kar açıklamış bir şirket satış yiyor.
Zara açıklayıp, sürünen sirketler ise rabet görüyor. Borsa gerçekten enteresan bir mecra.
Bu yıl sonu normal bir performans ile FK 4 olur en çok. Fıkra gibi bir durum.
Saygılar, muhabbetler
50 ile 53 seviyeleri arasında bir sıkışma yaşanıyor. 53 üzeri kapanışlar sıkışmanın sonlanması ve yukarı yeni bir hareket başlangıcı için önemli.
20 ve 50 günlük harekelerin kesişmesi çok yakın zamanda. kesme yönü çok önemli olacak.
https://i.hizliresim.com/ejlql29.PNG