Sabırla beklemeye devam…
Printable View
Sabırla beklemeye devam…
Tek ben bekledim bu hisseyi senelerdir.
sanırım çagrı fiyatı için bir haber yakında gelecek bugün tavana dogru yöneldigine göre. herkes için hayırlı bir haber gelir. inşallah
Sayın Toprak;
Çağrı fiyatına vermeyi düşünüyor musunuz?Yoksa bekleyecek misiniz?
Hocam herkese hayırlı akşamlar çağrı haberinden sonra nerelere gidebilir, tahmininiz var mi?SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar
Madem bukadar beklediniz neden mahkeme süreci ile ilgilenip karar örneğini temin çabası içine girmediniz.
Demirören grubu neye dayanarak fasilasiz elde tutmadan bahsederek SPK.ya yol gösteriyor.
Bunlar kurnazlık yapıyor.
Eğer SPK adaletli karar verirse elinde bulunduranin çağrıdan faydalanması gerekiyor.
Nedeni eski tebliğde hisse kimde ise o isterse çağrıya katılıyordu.
Şimdiki tebliğ ise açıklamanın ilk yapildiginda elinde bulunduran faydalanıyor.
SPK.1.kararda hukuku yerle bir etti.
SPK.2.kararda ne cambazlik yapacak bakalim.
Yy.tv.degildir.
Bilgi amaçlı yazılmıştır.
Sağlıklar
0.54 c dikkate alındığında SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milliyet satılma gibi durumlardan bahsediliyor.
Ayrıca kim gazeteyi alır bu devirde doğan holding iyi iş yaptı satarak.
Hürriyet zarar artarak büyüyor.mal varlığı varmı bakmak lazım.
Çağrı kimleri kapsiyacak faiz işletecek mi
Bültende bunu göreceğiz.
Tavşan cikaracakmi SPK acaba
Būlten de yayınlanmış SPK kararı.Demirören in tavsiye ettiği gibi 2018 tarihinden beri hisseyi turanlara sadece çağrı yapılmasına karar verilmiş.
Spk kurumu Demirören in oyuncağı olmaya devam ediyor.
Elinde o tarihten beridir tutanlara hayırlı olsun diyelim
Öyle ya da böyle 7-8 lira gibi bir yerden çağrı yapacak tüpçü, kağıt da 2 lerde kalmaz herhalde, o kadar çok tesis, gayrimenkul vs değerlemesi yapılsa ciddi hareket marjı var diye düşünüyorum, bakalım nasip, sabra devam
Dediginiz gibiyse tavan tavan gitmesi lazim ama sanmıyorum.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
b) 16.8.2018 tarihi itibariyle Şirkette pay sahibi olan yatırımcıların anılan tarihte sahip olduğu paylardan, pay alım teklifi
tarihi itibariyle portföylerinde tutmaya devam ettikleri kısmın pay alım teklifine konu edilebilmesine
karar verilmiştir.
"Tutmaya devam ettikleri kismin" ifadesi yeni alanlari kapsam dışında birakiyor diye anladım ben.
Yeni alan 16.08.2018 tarihinde elinde varsa çağrıya katılır benim anladığım.
Ama 16.08.2018 tarihinde elinde olmayan şu anda alırsa katılamaz.
Bende yok maalesef 10.08.2018 tarihinde satmisim.ozamanki tebliğ de elinde bulunduran herkes istifade ediyordu.
Kısmet değilmiş.
Sağlıklar
yarın nasıl açar gençler ??
0,54 usd den bahsedilmiş SPK bülteninde.. bu hissenin ederi 0,54*13,80= 7,45 TL civarı mı şimdi? mevcut fiyatına göre 3 katından fazla bir değer ki abartılı bir fiyatlama oluyor gibi..yoksa bilmediğimiz farklı bir hesaplama durumu mu sözkonusu?
Danıştay kararı açıkken birisi dava açıp yürütmeyi durdurabilir mi, çevremde ciddi mala sahip arkadaşlar var, hukukçu değilim ama bu çağrı işi burada bitmez….
Bilgi kirliligi çok kim ne yapıyor kim ne anladı ben bile birşey anlamadım bu filimin sonu bakalım nasıl bitecel taban oalacaklara inat + açtı korkanlara çekinenlere ya fırsat verdi yada mallarını kapıyorlar. Yatırım Tavsiyesi Degildir.
arkadaşlar ben 18.03.2018 tarihinde almıştım, 2019 mart ayında satmıştım.
şimdi nasıl bir yol izlemeliyim, benim aklım durdu.
fikir verirseniz sevinirim
Kurul ayrıca, 16 Ağustos 2018 tarihi itibariyle şirkette pay sahibi olan yatırımcıların anılan tarihte sahip olduğu paylardan, pay alım teklifi tarihi itibariyle portföylerinde tutmaya devam ettikleri kısmın pay alım teklifine konu edilebilmesine karar verildiğini açıkladı.
Bu yazıdan arkadaşlar ne anladınız ben im anladıgım o tarihte elinde bulunduran şimdide elinde bulunursa cagrıdan faydalana bilir gibi anladım ben sizlerde yorumlarsanız sevinirim Yatırım tavisyersi degildir.
Sadece o tarihten bu yana hisseyi tutanlar çağrıdan yararlanabilirler diyor açıklama.
O tarihte elinde olup sonra satan ve çağrı olacak diye aynı kişinin hisse senedi alması ile tekrar hak kazanabileceğine dair bir anlam çıkaramadım ben.
Böylece SPK ve Demirören ;_
O tarihte hakkını yediği yatırımcıların haklarını yemeye devam etmiş olacak
Bugün elinde bulunanlara da ekmek yok diyecek.Kim kazandı?
Demirören ve kurum içersinde işbirliği yaptığı kişiler.
Kim kaybetti?
Tabiki yatırımcılar.
Keşke sayın Toprak gibi o tarihten bu yana elinde bulunduran binlerce kişi olsaydı da bu haramyedilere para kaybettirseydi...
Açıkcası benim zaten bu SPK tebliğinden bir beklentim yokru.Benim açımdan durum olumlu.Bir bilinmezlik daha yok oldu.
Tarihin en güzel yerinde son sözü hep direnenler söyler...
Bu arada bütün hukuksuzluklara rağmen hakkını aramak adına bu yapılan çağrı muafiyeti kararını mahkemeye götüren emeğinin hakkını arayan onurlu yatırımcı arkadaşlarımı da saygıyla selamlarım.
Enterasan hareketler oluyor hissede şimdi burdan tavan olursa şaşırmam. Yatırım Tavsiyesi degildir.
Bende sizin anladığıniz gibi anladım.
Yoksa SPK kararında fasilasiz tutan veya fasilasiz kalanı derdi .yatırımcıları kandiracak muğlak ifade kullandı ve Demirören'e önceki gibi kıyak çekti.
Bu karar hukuka aykırı dir nedeni o tarihteki tebliğde hiç bir şart yoktu isteyen çağrıya katılabilir idi.
Şimdi şirket 16.05.2018 diyor kaptaki açıklamasında SPK ise 16.08.2018 diyor bunların hiç biri tebliğe uymuyor.
Ankarada idare mahkemesine dava açılsa iptal edilir yürütmeyi durdurma kararı alınabilir.
Yy.tv.degildir
Sağlıklar
Aranızda avukat birileri var ise bu saçma Spk tebliği nedeni ile Spk yı mahkemeye verebilir.%100 sonuç alacağına eminim.
Yatırımcılar yıllarca mahkemelerle uğraşmış yetmemiş temyize giden sūreci takip edip Danıştay kararı ile kesin bir sonuç almışlar.Ama Spk bu mahkeme kararları ile dalga geçer bir şekilde bir kaç kisi ile sınırlı kalacak bir sonuca varıyor.
Burası muz cumhuriyeti it iti ısırmaz diyen çıkabilir belki ama direnenler mutlaka kazanır.
Elinde ciddi mal olan arkadaşlar basına belgeleri paylaşabilirler, muhalefet partilerine ulaşabilirler, ciddi haksızlık aç konusu, özellikle CHP Mersin vekili de işe yarayabilir https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...yaniti-1897964
arkadaşlar ben avukat olan akrabama durumu anlattım, branş olarak tam hakim değil fakat, avukat grubunda paylaşıp bilgi verecek buna göre de dava açacağım
Geri çağırılmada ödenecek olan,2018 yılındaki kur üzerinden olacakmış
Yanlışın olmasın 2009 yılı kuru olmasın o..
Olur mu olur
Kukla zepeka
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bu bilgiyi nereden aldiniz. Kesin bilgi mi?
Yanlış anlamayinda böyle kelime kelime yazarsaniz kimse ne yazdiginizi anlayamaz.
Baştan söyle yazsaydiniz daha iyi olurdu. "Arkadaşlar yatirimci iliskileri ile görüştüm. Aldığım bilgiye göre çağrı fiyati 2018 de ki usd kuruna göre belirlenecekmis."
Gerçekten öyle bir durum varsa yazık, tek kelimeyle gercekten çok yazik...