21.44'te değil birader sabah dolar 4.51'deyken...
Printable View
Yüzde 60 dolar,
yüzde 25 altın
ve yüzde 15 tl mevduattayım...
Güvenmemekle ne kadar doğru yaptığımı anlıyorum...
Oglende 4.50 alti bekledigim icin almadim dogrusu benim gibi saglamcilar hep en dibi bekler .
Şu ekonomiye ali babacan gelseydi başa şu an dolar 4.30 du 2 saatte..
Çok iyi hatırlıyorum seçim listesi açıklanırken ali babacan aday olmayacağı kesinleştiğinde borsa +2 den eksi 2 ye dönmüştü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yaz böyle dalgalı geçer...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Dolar 5 i geçer mi euro 6 olur mu?
Bilo olmadı ama yakın tahminde bulunduk...Damat da işimize gelir...Bakınız darbeci doların hareketine..YETMEZ ama EVET::Jöleliyi merkeze isteriz...
simsek veya babacan olmayınca dolar costu babacan neysede simsegi bekliyoru piyasalar hukumet icinde ekonıomiden anlayan tek adam o kalmıstı oda yok simdi ...bas mb paraları enflasyon uzaya ingiltereden de para gelmez artık ( artık %30 faizden asagısını kabul etmezler ) mb faiz artırır diyordum simsek olmayınca oda cope gitti..mb brut rezevr olmus 75 milyar dolar hangi para ile doları tutacaksın artık 5 de olur 6 da olur .
gostergede artık bugun kalıcı olarak 20 ustune atar 24 e dogru yola cıkar
Bişi olmaz onlar da al sattan para kazanmak istiyor..
Yatırım tavsiyesi değildir...
ismin tek onemi aslında ekonomiden anlayıp anlamadıgıdır tanınıt olup anlamadıgıdır ekonomiden anlar az cok nede olsa ekonomi okumus ama dumyada kimse tanımıyor hicbir fon tanımıyor hicbir yabancı yatırımcı tanımıyor..kimi ikna edipte ulkeye para girisi yapacaksın mesele bu
mb 25 dakkadır mudahaleye basladı bas bas paraları leyleya misali..kasadaki o paralar bitince ithalat yapılamaz duruma dusecek ulke bunu anlayan yok..o zaman icerde uretilebilen hersey %100-200 zam ...enflasyon %50-60
75 milyar dolar brut rezerv net rezerv 25 milyar dolar olmalı...hesaba gore aylık ithalat 20 milyar dolar desen brutten alsan 3 ay netten alsan 1 aylık ithalat parası ..dth nasıl olacak o is vatandas artık bozmuyor zorla mı bozdurulacak ne yapacak ..onun fısılıtıs bile zaten doları 6 yapar vatandas ceker yastık altına gecer .
Bugün ihale var galiba..burda belli olur az çok..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Olm faizler çok yükseldi, söyle Merkez Bankasına kafamı bozmasınlar, hemen 300 puan indirsinler.
- Tamam bubacım.
- Olm dolar arttı, söyle ihale açsınlar, Araplardan sermaye alsınlar, birşeyler yapsınlar işte.
- Tamam bubacım.
- Olm bu enflasyon oranı çok yüksek çıkıyor, söyle araba lastiğinden, köpek mamasından filan hesaplasınlar şu oranı, insanın asabını bozmayın!
- Tamam bubacım.
Yeni ekonomi yönetimimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun.