Gerçekten marketlere şimdi denetim lazım faiz indi, döviz düşüyor o fiyatları elleri mahkum düşürecekler. Faiz düştü ve enflasyonda düşecek. Tüketicileri kandırmasınlar artık.
Printable View
Gerçekten marketlere şimdi denetim lazım faiz indi, döviz düşüyor o fiyatları elleri mahkum düşürecekler. Faiz düştü ve enflasyonda düşecek. Tüketicileri kandırmasınlar artık.
Mb kararından sonra şimdi yeni konumuz Fırat'ın doğusuna harekat meselesi
Hayırlı olsun.
Birde bu ECB ne kadar daha parasal genişleme yapacak daha acaba millet tok tok harcamıyor işte para dağıtsan ne olacak. Çözüm arıyorsan al Suriyelileri 5 milyon, koy hepisini bir işe, adam ev düzsün, araba alsın, çocuğunu okutsun bak nasıl büyütüyor senin ekonomini.
Tepkide satip cikanlar bitti gibi korkup satanlar falan isi bilenler almaya basladi ky akillanmaz gercekten yanliz reyize dua edicem o olmasa yandiydik:) ani artis olmasada mevduat gibi ppk dan ppk ya artar artik faizler duse duse gideriz yil sonu 6 ustune
Satanlar nerde tutunacak acaba diye izledi satan satti artik son satanin malini kapma isi basladi tam kumar oldu dolar isi :)
25 Temmuz Perşembe 15:55 AKAR: (FIRAT'IN DOĞUSU)ABD'YE TEKLİFİMİZİ İLETTİK, CEVABI DERHAL VERMELERİNİ BEKLİYORUZ-AA
bi güven geldi sanki TCMB kararından sonra :he:
Borsa eksiye geçti dolar zaten kol gibi ters tarafa. Altın düştü. INereye gidiyor bu paralar
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.6499 vurdu çekti.
Hadi dolari anladik (anlamadik ya) borsa niye dusuyor o zaman. Ben artik palanun da yazi tura attigini dusunmeye basladim
TL dışında her şey düşüyor. Ne güçlüymüşüz meğer.
ECB TL'ye destek oluyor.
O anlama gelmediğini biliyorum ama hem faizin düştüğü hem de dövizin düştü ortamda artık enflasyon değil deflasyondan bahsedilmeli en azından ben açıklamalardan böyle anladım. İndirsinler fiyatları yoksa yesinler cezayı.
Piyasada yine nakit dönmeyecek.
Geçen yaz ithalatciyi bu yazda ihracatçıyı öptüler
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mb sağlam bir faiz indirimi yapacak ve peşinden usd düşüşe geçecek deseler inanır mıydınız...
işte akbabaların gücü burada..inanılmazı inanılır kılmak. :)
Borsayı iffet yaptı ağalar hem borsayı indir hem doları düşür ohhhhhhhhhh yabancı cuppa cuppaaa
Herkesin beklediği olunca para kazanılmıyor demek ki. Artık en az ekonomi bilgisi olanlar bile faiz inecek döviz çıkacak demeye başlamıştı eğer bu şeklide olsa çok standart herkes para kazanır. Ama işte beklentinin tersi olacak ki para kazan 5.78 e kadar çıktı oradan verenler 5.64' ten geri aldı miss gibi para götürdü.
Yazmayacaktım yine dayanamayıp yazdım, mevduatın çoğu dth da olan bir ülkede dolardan medet ummak borsada yakın izleme pazarından para kazanmayı beklemek gibi bir şey.
Asgari ücretli bile bir kenara dolar alıp biriktiriyorsa dolardan çıkma vakti çoktan gelmiştir.
Sözün orijinalini biliyorsunuz yazmayayım.
Söyleyeceğim şu ki, DTH larda çözülme olmadan dolarda dövizde fazla aksiyon beklemeyin.
Anca politik bir kriz vs ile yukarıya gider, yapacağı yükselişi geçen ağustosta fazlasıyla yaptı zaten.
herkese bol kazançlar. muhterem büyüklerim.,115 try/gr maliyetli, fiziki külçe altın istifleyicisi olarak, izninizle sormak istediğim bir soru var. yaklaşık 10 yıllık bir istifleme süreci sonunda, ulaşabildigim bu sonuç iyi mi?. sadece her fırsatta al ve unut. her fırsatta fiziki altın değilde, başka bir yatırım yapsaydım nasıl olurdu?.
Ruzgar tersine dondu bistten dolara giris yapti biri
tekrar 5,70 lere geldi. iyice yalama oldu.
bugun perşembe usd nin swapta 3 günlük faizi var.. kimse şuan açmaz. yarın görün siz..
Tr 2 yıllık tahvil 17,25 17,96 -3,95 17,25 17,25
tr 10 yıllık tahvil 15,78 16,32 -3,31 15,96 15,78
tr 5 yıllık tahvil 16,23 16,68 -2,70 16,64 16,23
Atakan tespitler super yeni basligi siz acin baskanim :)
kusura bakmayın da ben böyle işin mına koyarım,düşürsünler benzinide elektiriğide toz şekeri yağı çayı,peyniride ulan bimde a101 de satılan güya koyun peyniri dedikleride 46 lira kilosu, madem memleket kanatlandı uçuyor millet niye yarı aç yarı tok, dün annem kayısı istedide markette kilosu 10 liraydı
72 lere kadar yuruyup kapanis yapsa guzel olur
https://www.carrefoursa.com/tr/sutas...utm_medium=cpc memlekette kaşar peynirinin kilosu 130 lira olmuş
Para kaybetmesek zevkli aslinda
Bugünkü veri de iyi geldi.
Çekirdek Dayanıklı Mal Siparişleri (Aylık) (Haz)
Gerçekleşen 1,2%
Beklenti 0,2%
FED yapacaksa 0.25 gelecek.
Piyasa da bunu satın aldı şimdiye kadar.
Bmalum yerden 20 cm daha gitmiş diiler
saat 13:48 de ne demişik.
düşer demişik he mi, bak endekse kaç olmuş.
pala nın cigerini okuyoz
okuyoz
e tabi beklenti bitti
ağbi TR vatandaşlığından hoşlanmıyanlar en baştada suriyelilerse bunlar onlar herkez bi defolup gider mi lüffen
bugun hastanedeydim benim vergilerle bunlara tercuman yetiştiriyoz ya, söylemesi ayıp bi Aykk öyyk geldi
hadi maaş + tedavi neyse de
tercüman ne la
cebinden tutsun derdini annatsın o da mı bana yük.
bu yapısal şeyler de umarım düzelir