İşte bu yüzden damat bunu yemek zorunda RTE sonrası akp genel başkanligi için en büyük rakibini tarihe gömmek isteyecektir. Emine berat ikilisi bunu bir şekilde harcarlar.
Printable View
Batı uzunca dayanabilmesinin sırrı, ihraç ettiği globalizme distopyaya evrilmeden karşı durabilmenin pek mümkün olmaması. Bu durumdaki bir ülke cari fazla verse dahi oligarklar ve orta üst sınıfın kaçırdığı sermaye ile batıyı fonlanmaya devam eder. Bizden örnek, ABD tahvillerini son sürat satmamız ile Türk milyarderlerin yurt dışında şirket, ev, sokak(?) alma haberlerinin aynı döneme denk gelmesi. Dışarıdan örnek, Çinlilerin Kanada konut piyasasını domine etmesi.
Öte yandan batının borçlanması çoğunlukla kendi içinden olmaktadır - misal ABD borcunun yüzde 30 küsür kadarı kamu+fed, geri kalanı yine lokaller (emeklilik, sigorta fonları vb) ve Japonya dahil genellikle batı ittifakına dahil ülkelerdendir. ABD borcunun sadece %5'i Çin'in olup bu da zaten yuanın değerini düşük tutmak için biriktirilen fx rezervi olarak görülmektedir. Bunları "ABD'nin hasımlarına onlarca trilyon borcu var ve daha fazlası için onlardan dilenmek zorunda" gibisinden düşünen varsa diye yazdım, yani gelmek istediğim nokta şudur ki rezerv paranın tahviline olan istek öyle kolay kolay bitecek gibi görülmemektedir.
Peki sermaye akışının sürmesi ABD'nin (veya batının) çökmeyeceği anlamına gelir mi? Hayır, bence ABD Roma imp. gibi çok uzun zamana yayılan bir çöküş dönemine girdi.
Kayyum is loading
Gezi is come back
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
döviz mevduatını artması döviz mevduata verilen faizleri de arttırır bileşik faiz etkisiyle bankalar bu faiz yükünü ne kadar sürdürecektir bir de sürekli karşılık ayırıp verdiği faiz için de merkeze likidite sağlayacaktır bu da dövize faizi düşürmez mi hatta sıfırlamaz mı
Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınmasının AB Türkiye ilişkilerinde ciddi sonuçları olacağını açıklayarak, "Harekete geçmeden önce iki kez düşünmek iyi olur" dedi.
TANIMIYORUZ YOK HÜKMÜNDE BİR AÇIKLAMA.
Yine Bakan.
Yine yalan.
Yine boynu bükük bir aile.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...asi_zulmu.html
Unutmayın biz hep burlardayız.
Gelsin bakalım.....
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırım finans gecen hafta istediği malı alamadı, ky artık ütülen değil, üten oldu. bir kaç sığır var, parası ve altınları ile show yapan, insanlara öğretmek yerine hava atan. ama onlarında bir süre içinde yok oluşlarını twiter den göreceğiz. yatırım finans hükümete yakın, dün çok insanı stoplatarak kağıt topladı, bir kaç ufak tur daha gidebilir. 102 mi olur 104 mü onu aldığı risk belirtir. özetle kayyum açıklaması yatırım finans tarafından organize edilmiş olabilir. bazen köroğlu öncesinini düşünerek hareket edenler var. artık köroğlu yok öldü ve gelmeyecek. hala mertlik aramayın. devasa bir makas var, altında dolarda borsada, makas kapanırken uzak, açılırken yakın durun. kendini korurken mümkünse başınızla ayaklarınız aynı yönde olmasın, başınız ne tarafta siz terse yürüyün. dolar alırkende satarken de haberlerin size söylediğinin tersini yapın. örnek son faiz indirimi. ara sıra bu kural işlemez ama oda saat gibi günde 1 kez, kalan 23 kez işler.
Akhirsiz haramci cete ne yemis be sadece ibb arac kiralama isinden 1.4 milyar tl harami cukkalamis
Bistin yillardir yerlerde surunmesinin tek nedeni bu hirsizlarin yolsuzluk yapmasi
Rte den kurtuldugunda ulke bist 1 yil icinde 200 bini gecer
Saftirikler cok fazladi istikrar diye rte ye oy veren , halbu ki vergisini birikimini yatirimini bunlar tuketiyordu
Cok azaldilar ama hala elestiremeyen rte kalirsa bist duzelecek sanan saftrikler var hala
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...uz-53159yy.htm
Ak çete milleti dökmek için gene operasyon peşinde, nasıl ISc ye cokucez deyip yerliyi döküp mali topladilarsa gene aynı şeyi yapıyorlar.
bu arada;
recep tayyip erdogan bir daha aday olamiyor ancak meclisten erken secim karari cikarsa aday olabiliyor diye ekleyelim..
Eyt için komisyon kurulması kararı alınmış sanırım.
Erken seçim yükleniyor.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kirpi ikilemi diye bir olay var arkadaslar..
bazi arkadaslarin ve hatta tum arkadaslarin okumasi gerek bunu..
vaktiniz varsa bi bakin derim ben..
kirpi ikilemi..!
https://www.wannart.com/schopenhauer...kirpi-ikilemi/
akp de reyizden başka kimse kalmadı.
sanırım onunda 6 ay gibi bir dayanacak gücü var gibi görünüyor.
Ben bunu ilk anayasa değişikliği önerisinde daha referandum yapılmadan gördüm, orada bir bug var: 2023 normal seçim zamanından birkaç ay önceye meclis erken seçim kararı alır ve mevcut cumhurbaşkanı anayasa gereği tekrar aday olabilir, kazanırsa üç dönem (net olarak 2.9 dönem diyelim) cumhurbaşkanlığı yapmış olur. Erken seçim olmazsa aday olamaz. Gayet mümkün şu anda.
meclisin erken seçim kararı alabilmesi için 360 oy gerekli imiş
Kayyum fake haberdi bence dolar kakalayıp hisse toplamak için yaptılar
ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan bu gece yapılan uyarıda, vatandaşlarının, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van illerine seyahat etmemesi istendi. Uyarıya gerekçe olarak ise ‘terörizm’ ve güvenlik güçlerinin ‘keyfi gözaltıları’ gösterildi.
TANIMIYORUZ YOK HÜKMÜNDEDİR.
Kızılay yöneticilerinin maaşları dört yılda yüzde 461 arttı!
Yüksek maaş aldığı bilinen Kızılay yönetim maaş listesi ayrıntılı bir şekilde ortaya çıktı. Yönetimde görev yapan 18 direktörün maaşı ise son dört yılda yüzde 461 arttı. Büyük çoğunluğunu Yönetim Kurulu Başkanı göreve getirdi.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=224787
https://m.youtube.com/watch?v=Mme6Y-C78t8
Bi 400 indi
Bi 400 daha inerse uzaydayız
Çocukluğumdan beri zengin ve makam sahibi olduğunu gördüklerimin hepsi ya müritlikle ya fırsatçılıkla !!! zengin olmuş kimseler.Hadi onurunu ahlakını korumayı geçtim, aklı ve emeğiyle zengin olanına rastlayamadım. Sizin çevrenizde yok mu acaba en azından bir umut bir moral olsun?
Türkiye Cumhuriyetini Seri Katil ilan eden vatan hainlerinin listesi..
Şimdi birbirlerinin arkasına saklanıyorlar ********ler...
https://veryansintv.com/kaftancioglundan-farklari-yok/Alıntı:
Kaftancıoğlundan eksik kalır yanları yok: Fatih Tezcan, Hilal Kaplan, Emine Bayraktar, Nagehan Alçı
O konvertör nerde..
Bakim biraz en son neetmiş..
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye bir deyiş var
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
consensus beyimiz gelip yargi mi dagitmis basliga..:)
Erdoğan : “ Perşembe günü Para Piyasası Kurulu toplanıyor, inanıyorum ki faiz daha da düşecek. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir, bunu göreceksiniz''