Oslo obx endeksi açılışı, -%13
almanya'da dax endeksi açılışı, - %7,40
helsinki omxh25 endeksi açılışı, -%6,8
Printable View
Oslo obx endeksi açılışı, -%13
almanya'da dax endeksi açılışı, - %7,40
helsinki omxh25 endeksi açılışı, -%6,8
S&P 500 VIX 41,94 54,39 40,84 +0,00 +0,00%...40-50 arası korku endexsi,bu durum 2008'de mevcuttu !!!
İyi haftalar
Petrol uçar biz düşeriz petrol çakılır biz düşeriz la nasıl iş bu?
e-arşiv portal çalışmıyor.Fatura kesecekler yandı. Hay ben sizin yapacağınız işe.
alıntı
- " Yalnız kapıda bekletilmekten daha kötü bir durum var. Kapıda "masuz" bekletilip.. kamerayla kayda alınıp, köşesine dakika sayaç yerleştirip millete servis etmekten çekinilmeyecek kadar .iklenmemek. " -
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de şu ana kadar tespit edilen bir koronavirüs vakası bulunmadığını açıkladı.
Sağlık Bakanı Koca: "(Koronavirüs salgını) Sorunun küresel olduğunu, mücadelemizin ulusal olduğunu söylemek istiyorum" -AA
Sağlık Bakanı Koca: "(Koronavirüs salgını) Sorunun küresel olduğunu, mücadelemizin ulusal olduğunu söylemek istiyorum"
Kaynak : Anadolu Ajansı
ben anlayamadım... bu ne demek oluyor?
Birde böyle olmak vardı
https://twitter.com/alikocan/status/1236792717407125504
Bakan o kadar veciz bir cümle söylemiş ki, biz ölümlülerin anlayamaması normal.:oleyo:
Dow -6.06%
Dax -6.82%
İngiltere FTSE -8.30%
Bovespa -10.02-%
Merkel: Almanya ekonomi ve maliye bakanları, bu hafta likidite için önlemler teklif etti
Bakan koca: Iran'la sınırlarımızı kapatmasaydık türkiye'de bu salgını görmüş olacaktık
ımf/gopinath: Hükümetler geçici kredi garantileri vermeyi değerlendirmeliler
ABD 10 yıllık tahvil 0.51%
Dow sanayi endeksi aralık 2008'den bu yana görülen en kötü gününü yaşıyor
*s&p 500 endeksi ağustos 2011'den bu yana görülen en sert düşüşünü yaşadı
Fitch: Petrol şokunun ekonomik etkisi covıd-19'dan daha uzun sürebilir
kara pazartesi
Ingiltere başbakanlık sözcüsü: Başbakan johnson, olağanüstü toplantı yaparak, koronavirüsün engellemek için ne gibi adımlar atılabileceğini görüştü
ingiltere başbakanlık sözcüsü: çarşamba günü daha fazla olağanüstü toplantı yyapılmasını bekliyoruz
bofa global research, brent petrolünde varil fiyatının önümüzdeki haftalarda 20 dolarlar seviyesine gerilemesini bekliyor
hazine: Iç borç çevirme oranı şubat'ta %134,9 (önceki %96,6)
Trump, Koronavirüse karşı ekonomik tedbirler üzerine toplantı yapacak-Bloomberg HT
Dow -1718 -6.64%
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünyada kıyamet koparken Ocak ve Şubat rakamları çok iyi sinyaller veriyor / CnnTürk
Suudi Arabistan, koronavirüs nedeniyle Umman, Fransa, Almanya, Türkiye ve İspanya'ya seyahatleri yasakladı
Bıst100 günü (%5,54)6.076,51 puan düşüşle 103.524,02 puandan kapattı, işlem hacmi 8,33 milyar tl
Dönmez: EPDK, ham petrollerdeki ve diğer maliyetlerdeki değişimin hangi oranlarda pompaya yansıyacağını belirlemiş durumda
Ne ülke arkadaş.
Şimdi İzlanda da olsan sadece kaç kilo balık tuttuğun konuşulurdu.Ne kadar tek düze.
Net flix dizisi gibi ülkemiz var sırf adrenilin.
SEVİYORUM BU ÜLKEYİ.
S&P 500 VIX 51,12 61,62 41,94 +9,18 +21,89% 20:21:46...ölüm ve korku endexsi 60 üstünde,önce belrtmiştim 2008 ile benzeştiği için.
https://tr.investing.com/indices/volatility-s-p-500
2008'de 60 üstüne atmamış,üstelik borsalar buna göre hala pirimli,ilginç:notr: