Pazartesi saat 14-14.30 arası TEFAS işlemleri yapılır.Alınan alınır satılan satılır.
Sattığınızın parası da geçer öğleden sonra herhalde
Yoksa Çarşamba sabaha kalır.
Printable View
Gpgyi birakma vakti geldi, neyseki 15 günlük faizi 3 gunde aldik
Faizler düştükçe Eral beyin keyfi iyice yerine oturuyor. Sonuçta adam MK + üzerine getiri vaad etmekte. :) Ayağını masanın üstüne atmış puroyu çekiyordur şimdilerde. Askerliğini yapmış B ehliyetli birini aradığına göre aynı zamanda makam şoförü yapacak. :)
İnternet sitesinden bir sonraki günün tarihini seçerek HTT yi görebiliyorsunuz. Herkese iyi akşamlar.Ek 23499
https://i.hizliresim.com/DOrjW3.jpg
Benjamin için tamamen kendi saçmaladığım düşüncelerimi belirtmek istedim. Haftalık grafikten baktığımız zaman 3 hafta önce macd al vermiş gözüküyor. MACD haftalık grafikte çok sık al-sat sinyali veren bir gösterge değil verdiği zamanda trend en az 91 gün sürüyor. Bu şu demek değil tabi yarın direk tavan tavan gidecek. Bu yükseliş dönemlerini de resim üzerine ekledim yüzde olarak (dönem içinde gördüğü en düşük fiyat ile en yüksek fiyat farkı) ve 2016 dan beri en az yüzde 13 küsür yükselmiş. Sinyal verdiğinde dolar 5,62, üzerine yüzde 13 koyduğumuz zaman 6,32 yapmakta, tarih olarak da aralık sonuna tekabül ediyor. Sadece paylaşmak istedim. Aslında Eral Bey'in 2020 borsa senaryosu ile de uyuşmakta. Keza kendisi 2020 yılında borsamızda 120k yolculuğunu beklemekte. Dipnot; ''Dolar tehlikeli bir enstrümandır ve yazılanlar Yatırım tavsiyesi değildir!''
Sayın @belediye üstadımın paylaştığı bilgiye HTT % 1.18 getirmişse beklentilerimin altında demektir. O zaman yarınki değer muhteşem olacak. :)
Tamam üstadım.
Syn yuji
Dzt ye bakabilirmisiniz
Sifirmi gosteriyor dunku degermi
Sanirim dzt 1.5 cakti
Altin fonlarini takip etme vakti geldi sanirim 😃😃😃😃