Bu aksamki yarin sabahki fiattan mesulsun
Hesaba gecene kadar + - yok
+3.se yarin ssbahki fiat 3 gun sonra.saat.14.30
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu aksamki yarin sabahki fiattan mesulsun
Hesaba gecene kadar + - yok
+3.se yarin ssbahki fiat 3 gun sonra.saat.14.30
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bastaki kelime fazla olmus. Ben nazar deyince satiyorum.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altin diyorum emmi
Sen bilirsin karismam...
Canlar altin fonu olan varsa sira onlara geldi habariniz olsun
Altin satip kaldiracli piyasada teminatlarini tamamliyorlar. Bu yuzden altina satis geliyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 5 k kar yazar
Fonlar 10 k goturur
Bugun de eksi 5 k yaz oraya ibraaam yaz
Acisi fena cikacak bu 5 k larin
Ben altinlari sattim. Geri gelirse alabilirim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence fillerden birileri iflas da etti. Bu surecte duygular fora. Bunlar da ortaya cikmali. Nonstop ask var piyasada.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi batmıs diyorlar
cds ler 480 oldu
Fransız L' Equipe gazetesi UEFA'nın EURO 2020'yi 1 sene erteleme kararı aldığını duyurdu, resmi açıklamanın salı günü yapılacağı öğrenildi
altın satışları teminat kapamalardan kaynaklı en primli ons o yüzden altın satılıyor.
Citi citi bang bang derdik eskiden. Oyle sey olmaz dostlar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax 9.7 düşerken, bizim 7.25 dusmemiz pozitif ayrışma sayılır mı?
biz dibi görünce pozitif ayrışıcaz :) yeni milyonerler 1 sene içinde yer değiştirir
ACC -6,16%
EID -8,30%
FPH -8,91%
GL1 -8,95%
GMR -7,76%
MAC -8,66%
MPS -8,34%
TCD -9,69%
TKF -10,10%
TTE -12,65%
XU100 -7,26%
eski tablo
Vıx korku endeksi 67,76 olmuş. bu tarihin en yüksek rakamı. Neler oluyor? Sanki iş virüs işi değil altından başka şeyler çıkacak gibi
yarin yada pazartesi alıyorum
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 2019 yili icin %10
Google, Microsoft, Amazon ve Facebook hisse senetlerine en az %10 getiri ile yatirim yapma firsati Akbank'ta! 6 - 17 Aralik 2019 tarihleri arasinda, global teknoloji sektoru hisse senetlerine yatirim yapan %110 Anapara Korumali 35. Fon halka arz ediliyor. Akbank Mobil Halka Arz menusunden hemen basvurmak icin: www.akbank.com/APK-HemenBasvur Detayli bilgi: Tum subelerimiz ve akbank.com/APK35 . Ucretsiz sms almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Mersis: 0015001526400497 B001
2020 yili icin %5
Google, Microsoft, Amazon ve Facebook hisse senetlerine vade sonunda en az %5 getiri ile yatirim firsati Akbank'ta! 6 - 17 Mart 2020 tarihleri arasinda, global teknoloji sektoru hisse senetlerine yatirim yapan %105 anapara korumali 37.Fon halka arz ediliyor. Akbank Mobil Halka Arz menusunden hemen basvurmak icin: www.akbank.com/APK-HemenBasvur Detayli bilgi: Tum subelerimiz ve www.akbank.com/APK37 . Ucretsiz SMS'lerimizi almak istemiyorsan 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsin.Mersis:0015001526400497 B001
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agalar bu iste bir is var
İtalya eksi 16
Bovespa eksi 17
Eksi 10 civari tum avrupa
Cin sadece ve sadece eksi 1.5
Sebep virusse neden boyle
Bilen aciklasin ben bilmiyorum
Mk dolara neden ful girmedim
Bugun tam 25 k kar yazacakti
Fed 500 milyar dolar para pompalamış abd endeksleri toparladı
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mps 6.43 eksi.görünenden 2 puan daha iyi