Günaydınlar.
Printable View
Günaydınlar.
Tur İzm bakanının bile bodrumdaki oteli dün açıldı.Canakcı koyundaki.15 gündür otelleri geziyorum yabancı turıst % 10 u geçmez...en yabancı benim.Gurbetcı Saban....ytd
320 tl de çok. şu ölü zamanda insanlarda ölücü olmalı.
hep oteller mi düdükleyecek biraz da halk düdüklesin bence.
150 tl den fazla vermeyiz desinler otellere.
ets tur da filan bakıyorum fiyatlara adamlar burunlarından kıl aldırmıyor. ülen sektör diz çökmüş zaten. bu neyin inadı?
eeeeyyy ets tur geceliği 300 tl olan otelin fiyatını 100 tl ye indirsene.
hep ten boş olacağına o fiyata 50 kişi bile soksan otele para gelir en azından.
ben yıllardır ets den alıyordum tatili, sahibi bakan olduktan sonra hiç almadım, beni aradılar bizi tercih etmeme sebebiniz nedir? dediler bir anda neden kestiniz? fiyat politikası dedim fiyatlarınız yüksek. siz tatil planlaması yapın sonra bu numaradan benı arayın aldıgınız fiyatında altında yardımcı olmaya çalısalım dediler bende tamam dedim kapattım.
bu sene gideceğimden değilde merakımdan 2 hafta sonra ölü fiyata bi otel söyledim bu fiyatın altına ne kadar inersiniz diye?
inemeyiz dediler :) teşk ler dedik kapattık.
otelci arkadaslar daha iyi bilir sanırım tur operatörlerinin kullanılmayan hakları için iade sigorta sistemi var, ucuza kullanılanlardan zarar yazıyorlar kullanılmayan sigorta iade tarzı bişeyleri var, o yüzden operatörler bi noktadan aşağı indiremez.
ölüm fiyatları belki direk otelden olabilir.
İş bankasına mobil haricinde girebiliyormusunuz?
Sağlık Bakanı koronavirus bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor
Sağlık Bakanı : Bayram namazı ve cuma namazı cemaatle kılınacak , abdest namazdan hemen öncesine bırakılmamalı abdest evden alınmalıdır , herkes kendi seccadesi ile gitmelidir
Sağlık Bakanı : 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı olanlara bayram ziyaretine gidilmemelidir
Sağlık Bakanı : Sağlığı elverişli olmayanlar Mezarlik ve akraba ziyaretleri mümkünse ertelenmeli, toplu bayram yemekleri olmamalı
Sağlık Bakanı : Ramazan bayramında uygulanan kısıtlamalar çok fayda sağladı , bu bayram bu kısıtlama olmayacak ama gönüllü olarak kendimize kısıtlama getirelim .
Sağlık Bakanı : İl hifzıssıhha kurulları her türlü kararı almada tam yetkilidir
TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Gençlik ve Spor Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu saat 18.00'de ortak basın toplantısı düzenleyecek
Sağlık Bakanı : İcisleri bakanımızla dün bayramda ne tedbirler alabileceğimizi konuştuk , bölgesel farklılıkların olduğunu bu yerlerle ilgili bayramda ne yapabilir diye istişare ettik
Sağlık Bakanı : İcisleri bakanlığı bugün ve yarın kurban bayramıyla ilgili yapılacakları açıklayacak
Sağlık bakanlı : Yaptığımız araştırma sonucu her 10 bin kişiden 26 kişi pozitif olarak aramızda dolaşıyor , 10 bin kişiden yalnızca 80 kişinin ise virüse bağışıklığı var
Sağlık Bakanı : Ankara’da yoğun bakım doluluk oranı %67
Sağlık Bakanı : 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın saat 20’ye kadarki serbestlikleriyle ilgili kurulda bir görüşme yaptım , bayram sonrası bu konuda bir duyuru yapacağız
TFF başkanı : Bu yıl süper lig ve TFF 1. Lig olmak üzere tüm liglerde düşme olmayacak
TFF başkanı : Yabanci oyuncu kuralı değişikliği de 1 yıl süreyle ertelendi
Son durum:
Artık yoğun bakım ve Entübe hasta sayısı açıklanmayacak bunun yerine zatürre oranı ve ağır hasta sayısı açıklanacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a01f83ced0.jpg
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında 81 ilin valisi, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla yapılan toplantıda, Kovid-19 salgını dolayısıyla Kurban Bayramı'nda illerde uygulanacak tedbirler değerlendiriliyor / Hürriyet
Gram altın 440 tl
FED faiz kararı saat 21:00’de