Artık bunlara alışın.. Nasıl ki sanal altın varsa dijital çağda da realitede de hiç bi zaman binmeyeceğin kullanmayacağın şeylerin sahibi olacaksınız
Printable View
Sn dalgacı,dow 14-15 olacak diyenin veya diyenlerin kim olduklarına dönüp bakmadım bile..eğer böyle bir şey dendiyse , veya üzerine alınan olduysa bu söyleyen çıkar ben şu sebepten dolayı demiştim ama öngörüm tutmadı veya hala arkasındayım der geçer..veya demez..kimse kimseye hesap vermek zorunda da değil.. lambentin ise 72-68 imzası var o da dow ün 14-15 civarına denk geliyor ..bu imza var ama olumsuz yorumum yok ..aslında ben de yeni bir dip bekliyorum ama olur olmaz bilemem..herşeyi sattım bekliyorum
YOK KARDEŞİM
dowda günlük al sinyalim yok.
macide ne derse desin.
ne yapsam al vermiyıor.
bu da başkası.
bir düşüş olabilir.belki yatay çizgiye kadar
kıpkırmızı
https://i.hizliresim.com/ttgkyy.png
Sınırlardan insan geçişi olmadığı için TIRlar dorselerini brakıp karşı tarafta kiralanan çekici ile yollarına devam ediyormuş.
Havayolu, demiryolu ve denizyolu yük taşımacılığı artar. Öte yandan burada bir arkadaş Vestel'İn gönderdiği mallar Fransa'da deport edildi diye yazmıştı. O şekilde olursa dış dicaret büyük darbe yiyebilir.
Global firmalar bu krizden yine büyüyerek çıkar, küçük firmaların uluslararası organizayon kurması daha zor.
Bir kaç ay geçmeden yeni dünya düzeni nasıl olacak kestirmek zor.
Yarın + mıyız?
- miyiz?
Tahminleriniz var mı?
GR ALTIN
AYLIK
ÇOK GÜÇLÜ
düşüşler alım fırsatı bana
https://i.hizliresim.com/5L3glA.png
yarın eksiyiz galiba
ons
1511 e kadar düşebilir.
https://i.hizliresim.com/Jx5rf2.png
belki açılıştan yüksek açarsa bile satarlar.
bugün akşamçıkmaya isteksizdi.
mallardan zor kurtuldum
yarin dow future larda biz acilana kadar %3-5 yaziynan uj bej...eksi bekliyom...
Fed sonsuz para basamaz, zaten buna gerek yok. Hatta gun gelip Powell a bunu soracaklar ve soyle diyecek
"Realitede bu mumkun olsa da bunun olmasi dogru degil."
Eger fed in sonsuz para garantoru olursa dunya kendisini dizginlemek icin hicbir sey yapmaz, ne de olsa arkamda fed var der.
Ornegin bizim dunya kadar dis borcumuz var. O halde default icin endiselenmeye gerek yok. Ne de olsa Fed var. Basar parayi verir Imf ye o da verir bize. Mesela Imf nin bir kotasi var. Artik buna da gerek kalmaz.
Pisti boşaltın. Piskopan abi geldi[emoji846][emoji378]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence 1-2hafta 98-100 e gideriz sonra aşağı..düşüş sert olursa ki ben onu öngörüyorum 84 teki gap ı kapatırız..
bizde tepki tepe bugundu...facayi verdiler...son yarim saatte 110 yapmayarak...
son yarım saatte mallardan zor kurtuldum.
baktım gitmiyorlar
bir kademe aşağıdan verdim.
ihlas üzmedi de,işc stres yaptı
vioba girecemde sürekli izleme stresi olmuyor
ABD sıralamada 1 incliğe yükselmiş. Toplam vaka haftasonu 30 binlerdeyken 58 bin olmuş.
https://i.hizliresim.com/ZWE01v.jpg
dow,dax,rusya
hiçbiri günlük al verememiş bende
fed parayı veriyorda
halen bir bilinmezin içindeyiz.
bu bir finansal kriz olsaydı ,virüs olmasaydı alımlar çok kuvvetli olurdu
Krediler 3 ayda 200 milyar TL %7,5 artmış gibi. 140 milyar TL, 40 milyar TL yabancı para.
https://i.hizliresim.com/J3Lccz.jpg
Panik.!!!
950li yıllarda bir İngiliz şilebi Portekizden aldığı Madura şaraplarını İskoçyaya götürür. Demir attığı limanda yükünü boşalttıktan sonra, şilepte çalışan denizcilerden biri unutulan şarap kolisi kaldı mı diye denetlemek üzere soğuk hava deposuna girer. Onun içerde olduğunu fark etmeyen başka bir denizci ise, kapıyı dışardan kapatır. Soğuk hava deposunda mahsur kalan denizci, var gücüyle bağırır, çelik duvarları yumruklar, ama kimseye duyuramaz sesini. Çakısıyla içerden açmaya çalışır kapıyı, mümkün değildir. Boş şilep, yeni yükünü almak üzere Portekize doğru yola çıkar.
Mahsur denizci, depoda açlıktan ölmeyecek kadar yiyecek bulur. Ama deponun dondurucu soğuğuna fazla dayanamayacağının bilincindedir. Kapıyı açamayan çakısıyla, çelik duvarlara kendisini bekleyen ölüm sürecini yazmaya, daha doğrusu kazımaya başlar. Günbegün, adeta bilimsel bir titizlikle soğuğun vücuduna önce uyuşturucu sonra yavaş yavaş öldürücü etkilerini, el ve ayaklarının nasıl duyarsızlaştığını, donan burnunu ve buz gibi havanın dayanılmaz yakıcılığını anlatır.
Şilep Lizbona demir attığında, soğuk hava deposunun kapısını açan kaptan, zavallı denizcinin cesediyle karşılaşır. Duvarlara kazıdığı acılı sonunu okur ve.. kendisi de hayretten dona kalır.
Çünkü soğuk hava deposunun derecesi 19dur. İskoçyaya götürdükleri Madura şarapları 18 derecede taşınmayı gerektirmiş, şilep yükünü boşalttıktan sonra soğutma sistemi zaten kapatılmış olup, kendi haline bırakılan deponun sıcaklığı bir derece de yükselmiştir.
Yani biçare denizci donarak ölmemiş, donduğunu sandığı (ya da donacağına inandığı) için ölmüştür.
(Kaynak: Bernard Werber,˜İzafi ve Mutlak Bilgi Ansiklopedisi)
Paniğin bağışıklık sistemini % 50 zayıflatan bir etkisi vardır. Ve zihnimiz bize inanılmaz oyunlar oynayabilir. Korku çoğu zaman iyidir, sizi hayatta tutar. Lakin panik her zaman kötü sonuçlar verir. İnsanın boş kaldığı, amaçsız hissettiği anlar ise zihnine en kolay yenildiği anlardır.
Sürekli sıkıldığınızı düşünmek, haberleri takip ederek olası felaket senaryolarına kafa yormak, sosyal medyadaki komplo teorileri ve asılsız haberler ile paranoyada level atlamak yerine zihninizi oyalacak işler ile meşgul olmayı deneyin.
Kendime tavsiye. :shh:
Belki de farkında olmadan çok kişi hastalığı geçiriyor. Üzerimde dün kırgınlık vardı şimdi daha iyiyim.
China Oil iyi oldu, internetten sipariş verdim.
Bill Gates hisseleri sata sata oldukça azaltmış. Microsoft yaklaşık 1 trilyon dolar.
>>>>>
Mr. Gates remains one of the largest individual shareholders of Microsoft. As of December, he held more than 100 million shares of Microsoft, roughly 1.3 percent of the company's shares. His stock is worth about $16 billion.13 Mar 2020
Bakan Koca "Bugün 1196 yeni tanı kondu. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75 , hasta sayımız 3 bin 629 e ulaştı" açıklamasını yaptı.Abd de 1160 kişi ölmüş ülkelerin nüfuslarına oranlarsak nerdeyse yakın sayılar ortaya çıkıyor.
Aman bir kişi dahi ölmesin şu aşıyı bulsalar da bir an önce kurtulsak.
krizde neler olacak altın yukselir mi https://www.youtube.com/watch?v=a_bJFA4ApGc
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
14s
Zahiride 190 ülkeye yayılan koronavirüs.Batınide küresel sistemde†parayı/dinleri/siyaseti kim yönetecek savaşına şahitlik ediyoruz.Modern zamanın NUH TUFANI ile karşı karşıyayız.GIDA ve SU yun hepsinden önemli olacağı bir savaş ve giderek büyüyecek.Paniklemeden tedbirli olun.
Ek 24544
Arkadaşlar ilginç bir veri buldum 19 mart tarihine kadar çinde kaydedilen vakalar ve ölüm oranı % 4 bu yüzde % nüfusun yüzde 4 ü felan değil koronoya yakalananların ölüm oranı % 4 ......ilginç bilgiler var yakalananlardan bazıları grip belirtileri göstermeden hastalığı atlatıyormuş , yani farkında olmadan koronaya bağışıklık kazananlar oluyormuş.
Yani biraz kendimi rahat hissettim.
Çin de yukarıdaki grafiğe göre koronaya yakalananların % 87 si iyileşmiş .....% 9 u devam ediyor ........... % 4 ölmüş yani normal bir grip gibi bir şey , çocuklar ve gençler için tehlike neredeyse hiç yok gibi ...... Yani bu bilgiler hastalığın aşırı abartıldığını gösteriyor gibi geldi bana ................ ölenlerin % 4 vücudu çok zayıf , yaşlı ve kanser , şeker ,veya kronik solunum yetmezliği gibi hastalığı olanlar büyük ihtimalle.
İlgili haber ve kaynak linkde .....
https://edition.cnn.com/2020/03/20/h...ebar_expansion