Abi ben 2.5 taban gormek istiyorum. Sen vadeliyi mi spotumu kastettin bilmiyorum ama vadelide 48 ve 44 de desteklee var.
Printable View
devre kesince 30dk mıydı mola?
pgsus ve tavhl
gayet net anlaşıldığı üzere, borsada ups and downs bir vakıa.. işin tabiatı.. uçan kaçan bir şey olmadığı net ortada..
bunu kabul edip işlem yapıyoruz.. buradaki çoğunluk..denklemin doğru tarafındalar.. ama hisse mantığı ile işlem yapan sanki düşüşler hiç olmayacak, borsalar sürekli yükselecek sanrısı bazılarında ortaya çıkıyor..bunlara ek olarak "konformist" bir bakış açısı ile "yükseliyor demek ki o zaman bu yükselişi istemeyen "çöküşçüler" olmalı" şeklinde kafadan uydurulan bir düşmanla yaşamayı sevenlerde var.. psikolojik rahatlıkla beraber tuzağa düşmüş oluyorlar.. üzücü..ama piyasalar böyle işte.. fiyat hareketlerine de sevinelim ayrıca.. neticede volatilite olmadığında ne kadar sıkıcı seanslar oluyor biliyoruz..
Valla oyun süper geçen gün kredi kullanımlarınin arttığı söyleniyordu demek yeni sazan arıyorlar ne oldu dünden bugüne dolar müthiş
pgsus taban geliyor
115800 spot altında kaldıkca yukarı gıtme olasılıgı yok....
+ Makas ile shorterlerimin karını kırpıyor
Fişi Çekmiş olabilir dikkatli olmak lazım
Ytd
Gün içi en düşük 115.325 oldu
115.050 den de 1/10 flat kaldı 7/10 cort
114.900 oldu
114.625 oldu
114.425 oldu
Alenichev Senin adına sevindim inşallah kazançlı kapatırsın
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
114.450 dende 1/10 flat oldum
Gün içi en düşük 114.375 olarak işaretlendi
Bu makas nedir ya en azından yarı pozisyon kar alırdık.
114.700 den de 1/10 flat kaldı 5/10 şimdi tekrar yerine koymaya gayret edecem.
Bugün gün içi test edebileceğimiz destek 113.500 seviyesi gözüküyor.
Bir sonraki test seviyesi 105.000.
105.000 Aşağıya kırıldığında düşüşün büyük bir hız kazanması beklenebilir.
bankalar taban olur mu?
113850 destek var spotta sımdılık oyalayabılır
114.650 long ... :) ))
51.10 den sattim. Hemen taban beklemiyorum. Vadeli icin daha cok erken. Taban zaten 50,86
+ makas ✂ ile shorterlerimin karı azalıyor
1 haftadır sürekli zorlamalar +GAP'lar kısaca kof yükseliş bitti...Gördü mü indiriyorlar
Arkadaşlar Ralliciyi gören duyan varmı.?
Azıcıkta biz eğlenseydik haftalarıdır dalga geçti durdu.:hah: