Asya abd borsalarına inat yeşillenmiş
Printable View
Asya abd borsalarına inat yeşillenmiş
dolar bugun 7.60'ı zorlarsa gelecek hafta işlemleri farklı bir yöne cevirmek durumunda kalacağım..kar al ve poz değiştir şeklinde.. sanayi için bir şey demek zor ama bu mevcut durumda hem dolar hem de bankalarda short riskli.. anahtarları alırlar 2018 gibi acemice yapılırsa, malum o zaman dolar shortlamak "modaydı".. bankalar süper olduğundan değil ama masada yeni kartlar olabileceği için..
Evet CAHİLCE bir yazı olmuş...
İstifa eden Prof.olduğunu hastanede ,,üstüne yeni HAstane Başhekimi yeni atanmış.
Atanan DR'ın özelliği -- yandaş,tarikat olması--
En az Doç. Seviyesinde olması gereken bu Başhekimin ,2 ay içinde aceleyle Doçent yapıldığını hastanede bilmeyen yok..!
Kaliteli, meslek onuru olan Dr.lar için her yerde iş var...
Maalesef Bu İSLAMCILAR her yeri mahvettiler..
Katılan olabilir olmayabilir bilemem de !!!!!!!!!!!!!!!! Maske takma zorunluluğu kalabalık mekanlar için olmalıdır , gereklidir de marketler , ulaşım araçlarında , hastaneler vs...…. Fakat sokaklarda , açık alanlarda serbest olmalı çünkü insanlar özgür olmak istiyor , maske takmak rahat nefes almayı engellediği için insanlar sinir oluyor.Sosyal mesafe onada sinir oluyorum , insanlar birbirinden korkar hale geldi , ağzımızda maske konuşulmuyor duyulmuyor bile , karşlaştığım arkadaşlarla felan uzun uzun takılmıyorum bile nasılsın güle güle o kadar . Dünyada hastalık kalmadı yat kalk tek koronayla uğraşıyoruz gazeteler televizyonlar başka haber yok her gün kaç kişi öldü belkide çoğu başka hastalıklardan ölüyor koronayı yapıştırıyorlar..100 kişi de 4 kişi risk altında kalp şeker tansiyon kanser hastaları onlar çok dikkat edecek bağışıklık sistemleri zayıf olduğu için her zaman maske taksınlar , dışarı bile çıkmasınlar.Özgürlük ve demokrasi adına kendine güvenenlere de hodri meydan .Çaresi aşı bulunsada bir an önce kurtulsak şu illetten kısaca make takanada takmayanada saygı duymak lazım.
QNB Finansbank tarafından hazırlanan günlük bültende kurlardaki yukarı yönlü eğilimin 24 Eylül’deki PPK toplantısında faiz artırımı kararı alınması ihtimalini arttırabileceği belirtiliyor. 24 Eylül'de AB liderler zirvesi gibi bişey de olacak yanlış hatırlamıyorsam. Piyasalar için volatilitenin artacağı bir gün. Bolingerdeki sıkışmanın bir yöne kırılacağı gün olabilir.
geçen ayvagöbeknuriye söylediğim örnek dün mucize doktor dizisinde yaşandı.
doktor katilin birine ( bilmeden ) yardım etmek isteyince katil hastaneyi havaya uçurdu insanların sakat ve ölmesine neden oldu. ve o doktor onu ( katili ) yaşatmak için ameliyatına girdi.
birde anne bebek ( doğum esnasında ölüm ) arasında anneyi seçmesi gerekirken bebeği seçti diye suç işleniyormuş. yasa gereği önce anne sonra rahim en sonunda bebekmiş.
ben doktor olsam öncelikle katili ( bilerek yapanı ) ameliyatına girmezdim. tek doktor olsam bile girmezdim.
2. si ise anne rahim bebek olayında mantık anne yaşasın bir daha bebek yapılır güdülmüş.
bana göre buda yanlış. açıklamasını yapmak istemiyorum.
şöyle bir örnek vereyim.
1 tl çalanda 1 milyon çalanda aynı kategoriye giriyor yani hırsız ama birinin hayatı kurtuluyor birinin anlık açlığı.
bilmem anlatabildim mi.
istifa eden doktorlara saygı duyuyorum. haddini aşan doktorlarda var. ama şu durumda söz dinlemeyen hastalar karantinada olması gerekirken yurttan evden kaçan insanlar içinde doktorlar kendini tehlikeye atmak zorunda değiller.
devletin elinden geleni yapmayıpta birilerine ( doktorlara ) yüklemekten önce kendilerine bakmaları daha doğru olacaktır.
viop dışı farkındayım ama bazı olaylar denk gelince ifade etmek istedim.
kusura bakmayın herkesten özür diliyorum.
saygılar
Italya da da birçok doktor oldu abd de de hatta trump doktor acigi icin disaridan transfer etmeye kalkti
Her meslekten olen oluyor
Tarikat isi ayri pandemi ayri
Italya da ne resimler gorduk martta doktorlarin cani cikiyordu
Her meslegin zorluklari riskleri var
Bunlara gore secim yapiliyor
Açıklanan 30 40 rakamlara inanmayin 10 kati insan oluyor hergun bunlar da polis de var memur da doktor da ozel calisan da bankaci da
Hipokrat yemini var galiba aslini bilmem ama o yemin ilk tehlikede ben tuyeyim aga degil heralde
Nese vob a donelim
Aciga satis 1 ekim de var mi yok mu
maske kanununa uyulmaması ve toplu taşımadaki özensizlik katmadeğer oluşturacak bir çok duyarlı toplum kesimini ekonomik aktiviteye %100 kapasite katılmaktan alıkoyuyor.. %5 doğal büyüme denilen seviye bu şartlarda gerçekleşmez "yeni normal" devam ederken ..
ayrıca eğitimin her kademede aksaması büyümeyi negatif etkileyecek uzun vadede..benchmark olarak düşünüldüğünde 2019 sonu şartları uzun süre mümkn olmayacak muhtemelen ..
Dünkü taze dipten +2,200 puan desek eski dilde.. Daha dakka 1 olmadan..
dostum senin örneklemelerin şuna benziyor.
işsiz güçsüz adam askere giderken
-gel sende asker ol belinde silah emrinde bu kadar asker birde bu kadar maaş alıyorsun ohhhh.
adam
- haklısın zaten sivilde bitmişim batmışım mantıklı diyor.
sonra adam asker olduktan sonra önce vietnam sonra koreye gönderiyorlar 15 yıl boyunca savaşta
en sonunda adam diyor ki böyle olacağını bilseydim hayatta kabul etmezdim.
hipokrat yemini ile iş bitmiyor milletvekilleride yemin ediyor ama hırsızlık yolsuzluk ihanet hepsi yapılıyor cezada almıyorlar kaldı ki hiç birinin zerre faydası yok ama doktorların inkar edilemez ve doktor olacaklara deselerdi ki ömür boyu astronot kıyafetleri ile ailenizi görmeden ucunda ölüm riski olan bir meslek seçtiniz emin ol ki 100 insandan 1 tane bile bulamazdınız.
şartlar tabii ki önemli ama hayatlar da
istifa anayasal bı haktir arkadaşlar lütfen ya..:) isteyen çalışır istemeyen çalışmaz , beraber mi okudunuz tıp fakultesini..
burda en masum halka sağlık calisanlaridir, lütfen..
dolar
h4
bollinger tam kapandı
https://i.hizliresim.com/3zaDXB.png
Normal uzman doktor Türkiye'de 100 hastaya bakmakla yükümlü, 120'ye yaklaşırsa döner sermayeden hak alabiliyor. Devletin parasızlık durumu nedeni ile 2018'de iki büyük ilaç firması çıktı, para vermiyorlar çünkü. Bu virüs süresince parasızlık daha da artığı için döner sermaye de kapatıldı, eskiden iyi kötü 100 hasta bakan doktor 4k € alıyorken (şimdi 1k € oldu) Avrupa'da 20 hasta bakarak 8k € alınıyor ve sizi döven söven yok.
O değil de Cem abimiz helal olsun, http://www.patronlardunyasi.com/habe...vgilisi/240535
Hocam istifa eden tanidiklar bizde de var
Alacati da ultra lüks yazligi altinda son model cipleri dunya daireleri var onlar istifa ediyor
Ununu elemis elegini asmis cogu yeni mezun genc adam pandemi var diye kariyerini birakir mi hic
Bunlar icin magduriyet yaratmak anlamsiz :)
CAHİİLLİKTE ısrar ediyorsun..!!
Ayrılan Prof. ne sebeple ayrıldığını bile bilmiyorsun?
Yeteri kadar devlette çalışmıştır.. Emekli olur, başka hastanede daha iyi maaşla devam eder..
Devlet hastanelerinin ne durumda olduğunu biliyorsan yaz okuyalım.. Ben biliyorum!!
İtalyadan, ABD'den örnek falan verme..Alakası da yok!
Sen iyisi VIOPla ilgili yaz..
Cem ağbi haberi Fransada TMSF 'nın kaybetmesi haberi ile aynı gün ilginç bir tesadüf.Bize özgü.
ayucuklarım vaziyet alın ortalık karışacak bugün ortalıkta görünmeyin pusuya yatın bekleyin benden haber :oleyo::oleyo:
orada onun demek istediği şuydu benim anladığım.
biri mecbur kaldı istifa etmeye çünkü yerine liyakatsız biri gelmişti. devletin elemanı yani
ha istifa ederken işi bırakmamış başka bir hastaneye gitmiş.
maddi durumu iyidir kötüdür ama çalışmaya devam etmiş.
o yapılan haksızlığı belirtmiş.
ben böyle anladım.
diğer konu ise
açığa satış var. borsamız normal hayatına dönüyor artık
artık zengin olan oldu trol yandaş
benden bu kadar dedi.
artık gemisini kurtaran kurtarsın
batan batsın çünkü zaten batacaklar en azından sorumlusu ben olmam diyor.
kısacası bence tabii ki kendi düşüncem
artık süreç daha hızlı olacaktır.
zengini ve fakiri ayırt edilecek asıl zenginler dahada zengin olup kısa zamanda köşeyi dönenlerde ağlama duvarlarında yer alacaklardır.
ne oldu sıralı lpg oldu borsa?
Açığa satış yasağı mı kalkmış ne olmuş?
gr altın 500 tl ye kadar gidecek herhalde.
gunaydın hayrlı cumalar mazlum borsacı kardeslerim...bugn safer ayının ilk gunu bu ay belalar gökten yağarmış derler..buyuk borsa düşüşleride bu ayda gerçeklesebiliyor...stoplara dıkkat derim..
Devre kesiciler havada ucusuyor ne is
bu arada vicente dostum
öğretmenler ve doktorlar insanı insan yapan bilime topluma yaralı işler çıkaran mesleklerdir.
sen hacı hoca takımından bahset mesela diyanet neye yarar imamlar ne iş yapar ne kadar maaş alır yan hakları nelerdir hak ediyorlarmı tarikatlar neden kapatılmıyor kim besliyor gibi ?
sevim koş marjlar %20 ye çıktı diye borsa uzaya gidiyor... :)
endeksin son 2 günü... bugün yada yarın yukarılara kopmazsa düşüş başlayacak.....
https://i.resimyukle.xyz/9QVU1M.png