O halde geceleri nerelere akücük..:oleyo:
Printable View
O halde geceleri nerelere akücük..:oleyo:
Şu amarikada ki seçim muhabbeti bir gün aynısı bizde olacak bence.. biri diyecek ki seçime hile karıştı birakmam bunu bilmek için kahinde olmaya gerek yok
TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
Şimdi aşı gelince saat 21:00 den mi sonra mı vuracaklar aşıyı. saat 9 dan sonra 21 e kadar bulasmıyor ise aşıya ne gerek var. Bari su yasagı 12:00- 21 : 00 yapaydınızda millet işe gitme telaşı olmadan evınde kahvaltı yapaydı
Erbakan ne diyordu siyonistler dıs güçler bize fuze fırlatacak biz ilimde o kadar ilerleyeceğiz ki atılan fuzeyı ateş etmeden yön degiştirip geldigi yere gonderecez diyordu...geldigimiz noktaya bak. Bardaktan Dünya cep telefonundan Güneş yapmıs gençlik . izlerken gülmedim utandım ateşin basında ateşi yeni bulmus insan gibi hissettim . Secim olur da yeni bir iktidar gelirse 10 yılda 100 yıl ilerlememiz lazım bu genclerle nasıl olacak bu iş.
aile buyuklerinden birinden şansına soy agacımı buldum 300 yıl kadar gerıye gıdıyo ..din adamı, kadı , sofu, din alimi seklinde yazılmıs. cemaat kursalardı baride dolar içinde yuzuyor olurduk şimdi.
Ben o videoyu izleyince ne düşündüm biliyor musunuz? Dedim ki en azından dünyanın dönmedigini ve düz oldugunu dusunmuyorlar. Bir açıdanda açıkçası tebrik ettim en azından başka saçma sapan şeyler üzerine konuşmuyorlar ve tartışma ortamı gergin değil ve bir şeylere aslında açliklari var.
Ve bugün tweterdaki bir konuya çok üzüldüm sağlıkçılar polisler vs bir sürü kurum geceli gündüzlü bu yoğunlukta çalışırken öğretmenler sadece hafta da bir gün okula gitmeyelim diye tweterda ortalığı bir birine katmislar. Böyle öğretmenlerle asla ama asla bu çocuklar dünyayı ve evreni ne anlayacak kapasiteye ulaşırlar ne de araştırmak isteyecek açlığa ulaşırlar.TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
Kapattık diyorlar iş bitiyor, o sektörlerden ekmek yiyen milyonlarca nüfuslu aile var, umarım Akkoyunlar çoğunluktadır...
5 Kuruş ahaliye destek veremediler, emme ehonomi çoh eyi, yol yabdılar...
Bunu deyen çomarların evine ayda 1 kilo kıyma girer, o yolları ancak otobüste görürler cogunluklan.
Sitimde değil benim 1 ay sokağa çıkmasam ne yazar, 1 aylık ilaç stoğum var nasıl olsa.:oleyo:
İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine "Sokağa Çıkma Kısıtlamaları" konulu genelge gönderildi.
Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi 21.00-05.00 arası, hafta sonu cuma 21.00'den pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Yeni önlemler kapsamındaki ilk sokağa çıkma kısıtlaması bugün 21.00’de başlayıp çarşamba sabah 05.00’te bitecek.
Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 arasında faaliyet gösterebilecek.
Kısıtlama kapsamında hafta içi ve hafta sonu ekmek üretilen fırın/unlu mamul ruhsatlı iş yerleriyle bu iş yerlerinin ekmek satan bayileri açık olacak.
Lokanta ve restoranlar cumartesi ve pazar günleri 10.00-20.00 arasında sadece paket servis şeklinde hizmet verebilecek.
Sokağa çıkma kısıtlamasına uyulabilmesi için istisna dışındaki tüm iş yerleri hafta içi 20.00’de kapanacak.
Sokağa çıkma kısıtlaması getirilen süre ve günlerde 65 yaş ve üzerindekilerin temel ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Birimleri aracılığıyla karşılanacak
Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde genelgede belirtilen zorunlu haller dışında şehirlerarası seyahatler toplu ulaşım araçlarıyla yapılabilecek.
Kısıtlama olan gün ve saatlerde zorunlu hallerde özel araçla şehirlerarası seyahat izne tabi olacak.
İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine "Sokağa Çıkma Kısıtlamaları" konulu genelge gönderildi.
Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi 21.00-05.00 arası, hafta sonu cuma 21.00'den pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.
Yeni önlemler kapsamındaki ilk sokağa çıkma kısıtlaması bugün 21.00’de başlayıp çarşamba sabah 05.00’te bitecek.
Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 arasında faaliyet gösterebilece
Lokanta ve restoranlar cumartesi ve pazar günleri 10.00-20.00 arasında sadece paket servis şeklinde hizmet verebilecek.
Sokağa çıkma kısıtlamasına uyulabilmesi için istisna dışındaki tüm iş yerleri hafta içi 20.00’de kapanacak.
Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde genelgede belirtilen zorunlu haller dışında şehirlerarası seyahatler toplu ulaşım araçlarıyla yapılabilecek.
Kısıtlama olan gün ve saatlerde zorunlu hallerde özel araçla şehirlerarası seyahat izne tabi olacak.
Bu salgın sırasında okulda ögrenci yok, öğretmeninde okula gitmesi tamamen saçmalık olur ögretmeninde bir ailesi var sonuç olarak. Ayrıca bu salgın bitmeden okulların açılması tamamen yanlış. Ne kadar kontrol altında olsalarda çoçuklar, sonucta cocuk oyun oynar sakalasır vs. ögretmen arkadasımla konusuyorum 15 kısılık sınıfın yarısı hasta olmus sakarya ilinde. her yere eğitim fakultesi açıldı bunun sonucu olarak ögretmenlerin kalitesi düştü
Yukarda anlattıklarıma göre Sakarya ilinde ciddi boyutta hasta olacagını dusunmekteyım. Bakalım tahmın ettıgım olacak mı kendı kendımızın bilim kurulu olalım
Su an Bloomberg de, TVF Gnl.Md.uru konusuyor.
Izleyin.
Hayatta gorebileceginiz en amurgasiz adam.
Ben pandemi süreci boyunca sosyal medyada aktif olan öğretmenlerin tavırlarını beğenmedim. Toplumda oluşan öğretmen ol rahat edersin algısına bir güzel hizmet ettiler. Okulların kapanmasının öğrenciler için değil öğretmenler için gerekli olduğu algısını oluşturdular. Biraz geri çekilip , gerçek öğretmenlere alan açsalar daha iyi olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın ,
Ülkemizde bu tip adamları özellikle seçiyorlar. Otur dersem otur , kalk dersem kalk.
Evet eksina bey okulda öğrenci yok olsa olsa farklı zamanlarda okula gelseler en fazla 3 kişi görürler.ben bu pandemi döneminde vallahi taksicilik yapan öğretmende gördüm hamallık yapıp ev taşıyarak para kazanan öğretmende gördüm memleketine gidip tarlada calisanida gördüm. Fingir fingir mağza mağza gezip story atanida gördüm. Paraşüt kursuna katılıp eğitim alanında gördüm. Maksat pandemi değil onlarda biliyor o kadar kısa sürede az insan içinden bulaş olmayacağını yoksa daha riskli yerlere girmezler. Önce çocukları bahane ettiler okul olmasın dediler şimdi de kendileri çocuk yok biz niye gidiyoruz diyorlar. Bir çoğu ek iş yapıyor memlekete gidecek ee böyle olursa nasıl yapacaklar onları?
2 saat boş kürsüyü ekranlarda tutan zihniyet...
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda işleri yoluna koyan Boş Koltuk'tan sonra kabinenin başına Boş Kürsü'nün geçme ihtimali piyasaları heyecanlandırdı...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=384432
Ons altın 1792-gr 455...Dolar tekrar 7.90.
Dağ fare doğurdu, güya en yakın müttefikimiz, değerli , cok kıymetli Katar şeysimiz bile yemeyip içmeyip buralara kadar geliyor da birkaç yüz milyoncuk atıp gidiyor, pehhhhh.
Vitrine oynayacaklarına doğru düzgün reformlar olsa ülke içinde çözülür sorun .
Dedikleriniz doğru olabilir ama 56 öğretmenli bir okulda çalışıyorum ve hepimiz bir an önce bu pandemi bitsinde tekrar başlayalım diye dua ediyoruz......çalışan arkadaşlar da , ek ders ödeneği verilmediği için, mecbur kalıp çalışan arkadaşlardır.....genelleme yapmak doğru değildir. ?......
Eşim öğretmen. okula gider gibi her sabah hazırlanıyor ve pc'den dersine başlıyor.o dersteyken biz asla salona girmiyoruz ve evde tıkırtı bile çıkarmıyoruz.Dün akşam saat 8 gibi baktım yine pc açık ve çalışıyor...Ne yapıyorsun dedim:''Hazırlık yapıyorum'' dedi.bozuk bir kaç elma için bütün elma sandığına bozuk muamelesi yapmayalım.öğretmenlerimize sahip çıkalım..
İşini hakkıyla yapan herkese saygımız sonsuz. Çöpçüde olsa, astronotta olsa bu değişmiyor.
Bu sosyal medya mantarlarına en güzel cevabı yine meslektaşlarının vereceğine inanıyorum. Bu ülkede arada güzel şeyler oluyorsa bunda mutlaka öğretmenleri payı var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakın ben çalışmıyorlar kaytariyorlar demiyorum dışarda çalışmalarına dahi bişey demedim yazımda konu şu bu kadar dışarda gezerken bu kadar faaliyet yaparken bulaşmayan virüs okulda 2 dakikalık imzada mı bulasacak. Ya şu dönemde polisler ve saglikcilarin vefaat sayısı keşke aciklansa biraz saygı duyup tweterda oluşturdukları hashtag a dikkat etsin. Neymis öğretmenler devletin umurunda değil ölüme terk ediliyormuş yazık ya yazarken utanmiyorlarda. Neyse konuyu uzatmiyayim.
Altın gaza bastı,ons 1810-gr 457
Gözlemledğim yeni yönetim arada malum satıcıları çeksek ne olur denemeleri yapıyorlar kur anında 7.92 - 8 atağına kalkıyor piyasa peşine takılır. İşler çok zor.