Yaa yeri değil biliyorum ama şu benim TBORG'a bir el atsanız da hep birlikte bir kaldırsak diyorum. 500 milyon kar yazan şirket bu durumda. Zarar yazanlar her gün tavan.
Printable View
Yaa yeri değil biliyorum ama şu benim TBORG'a bir el atsanız da hep birlikte bir kaldırsak diyorum. 500 milyon kar yazan şirket bu durumda. Zarar yazanlar her gün tavan.
benzerini geçen gün de bastı.
vadeli 1.500 ü devirdi 1.501 yaptı 1.493 e kadar bastı.
demin de aynısı oldu.
sanırım vadelide 1.500 sağlam direnç olarak belirginleşmeye başladı.
(dün de 1.500 ü geçti hatta 2 dakika içinde 1.520 yi gördü geri geldi)
bu duvara yine çarpar ve aşamaz ise artık oradan bir düzeltme yapmaya başlar gibi geliyor bana.
ya da ben öyle umuyorum diyelim genelde short pozisyonlara daha çok ağırlık verdiğim için umduğumu yazmak istiyorum diyelim ki aman yatırım tavsiyesi olarak da algılanmasın..
geçen gün de belirttiğim gibi çok bariz bir boğa piyasasındayız ve % 20-25 daha bir yol var gibi sanki demiştim. kaba bir hesapla bist100 de 1.350 civarına kadar denk gelen bir yol...
gerçi oraya da çok yaklaştı...
Forumdan anladığım longkörler longcu yükünü ve sayısını fazla buluyorlar.. Birbirlerinden muzdaripler..
Azalsalar rahat edecekler gibi.. Gel gör kii iki ucu lacivertli değnek bu tip mevzular ve dahi asla bi Karantisi de yok..
Ama uyar ) Az salın bi daha öyle bakalım..
1500 /1520 arası kuvvetli direnç.uzun zaman öncede oradan döndük.
Taptaze eskinin 1,ooo'i şindilerin 1,500 style tam puVan olaraktan..
[IMG]https://i.hizliresim.com/DlNNKY.jpg[/IMG]
göstergenin birisi fake attı emme rasim amcam yine doğru yolu gösterdi
rasim emmi yukartı kırmadıkça yine shoırt kazandıracak
ayuuu gardaşlarımla boğalardan 3-5 tırtıklayacaz gibi
148775 long.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bud'a bud derim, bud benim olmasa da.
Canını yediğim EvropAsı Bistiği offSide yapbtı..
Yeterince anla$ılmış müdür ?..
Dön olm grande Parite.. Party style.
milli ve yerli trolumuz rekor kırıyoruz piyasada yok...
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 37 kuruş zam geldi.
Yoksa acımasızca ve umarsızca yine mi gırnızı, ha Sn. BearBull ?.. 'N' ile yazmı$ım ilkinde )
Altında çıkış başlıyor sonunda
150 binden yapılan shortlar para ediyor...bu 4. tur oldu...4 seferdir oradan yapılan shorta ekmek veriyor...
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, korona virüs salgınındaki artışına dikkat çekerek yoğun bakımlarda yer kalmadığını söyledi. Açıklanan verilerle yaşadıklarının uyumlu olmadığını belirten Ünal, "Rekorlar kırıyor olabiliriz. Bunlar dünya rekoru mudur, gezegenler arası rekor mudur bilmiyorum. Çünkü veri yok. Veri olmayınca da ne durumdayız ne yapabiliriz bir şey diyemiyoruz. Bundan sonraki süreçte Sağlık Bakanlığı'nın durumu şeffaf şekilde açıklaması gerekir" dedi.
Habertürk canlı yayınında konuşan Ünal, yoğun bakımlarda yer olmadığını, ameliyathanelerin değil ameliyathane koridorlarının bile yoğun bakıma dönüştürüldüğünü belirtti. "Bu koşullarda iyi bir tedavi uygulanamaz" diyen Prof. Ünal, "Benim üniversitemde yer yok. Diğer hastanelerde de yer kalmadı. Gaziantep'ten, Diyarbakır'dan 'hastalarımıza yer bulun' diye arayanlar var. Şu an yoğun bakımlarda yer yok" ifadelerini kullandı.
Bilim Kurulu tutanaklarının da açıklaması gerektiğini ifade eden Ünal, şeffaf davranılması halinde sorunların daha kolay çözüleceğini söyledi.
turistler yurt dışından virüs taşımaya devam etsin....
Benim kumarım biter. Kızmasınlar diye 1500 puan tek işlem aldığımızı yazmayayım kırılmasın kimse, herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd de dahi insan canının hiçbir önemi yok..
bunu gizlemek için ekonomilerin iflasını erteleyecek olan dev teşviklerin yanına aşı yalanını ya da beklentisini koydular..
tek başına teşvik olsaydı vatandaşlar yetkililerin yüzüne tükürürdü, ya da ayaklanmalar çok büyürdü..
ne zamanki bu durum anlaşılacak işte o zaman borsalarda asıl fiyatlamaları görürüz..
bunun için aşının sonuçlarını göreceğimiz bir döneme giriyoruz..
148 altı bekliyorum birazdan
Ytd
eczacı bir eniştem var corona olmuş...olmasa şaşardım zaten...o kadar insanla muhattap olursan her gün reçete al ver, kredi kartı al ver, para al ver...normal...neyse toparlanıyormuş grip gibi geçirmiş, ama dün yeğenime de teşhis konmuş o da ateş ve boğaz ağrısı ile başlamış...iyiymiş ama genel olarak yemeğini v.s. yiyormuş...ateş çok yüksek değil boğaz ağrısı çok şiddetli değil...
ne manyak bir hastalık bu ya...