Korktun değil mi :he:
Kaç tur attın bugün sana çalıştı, biz daha siftah yapamadık
Printable View
olay bu..hisse için
desperado nerdesin, thy pegasus u da bozdu:)
şaka bir yana, pandemi öncesi seviyelere yaklaştı havacılık..hatta celebi, pegasus geçti bile...aman dikkat.
caho burada takılmıyor bu aralar, ama başlığında 40 lardan ölümüne şort diyordu..batmış olabilir pegasus sayesinde.
hayat ortalamalara yaklaşır...
cenaze olur..dip yaparsın..bir süre sonra ortalamay tekrar değersin,hayat devam eder.
YKS de istediğin bölümü kazanırsın..tavan yaparsın.bir süre sonra ortalamaya yaklaşırsın..
anlayacağın bu hayatta her duygu geçici.
O vakit haberle eller havaya olacağı belli göreceğiz...
Twitterda haber akışı var. Karar bekleniyor imiş..
Benim kağıt habere göre hareket edecek izliyoruz fikir bitti huber açıklanacak pehh
burada karar çıkmış deniyor...tutukluluğa devam dava 5 şubata ertelenmiş diyor...doğru mudur bilmiyorum...tesadüfen gördüğüm bir adres...
https://twitter.com/P24DavaTakip
matrikse şimdi düştü bu da...
MAHKEME HEYETİ İLE OSMAN KAVALA'NIN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERDİ - NTV
ne haber bekleniyor?
haftasonu görünen bir haber akışı var mı?
Haber geldi herhangi bir etkisi olmadı demek ki başka haber bekliyoruz puhahahshahah devamke
Saat 17.14 endeks 140.600 treene bakıyorum bekliyoruz gelen giden yok puahhaha
Osman kavala tahliye edilmemiş...bakalım yargı reformu geyikleri devam edecek mi?
yav hiç rahiple kavala bir olur mu sarı kafa tehdit etti mi bırakın yoksa ekonominizi yıkarım diye yyyooooo eeeee
Basalım mı yani, canınız zopa çekti heralde
Size kalmış abi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yön nere kons hafta sonu riski almak istiyorum senin hatırına 1 jeton sen ne dersen onu diyecem
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kaç kişi dışında seviye verip short long anlık yazan yok.
Zig zag ters işlem yaptı ama mertçe yazdı. Caho da öyle. Yürekli olun biraz.
Her sn pozdasiniz zaten. Viop flat olan tl longtur. Dolar aldım değmedikçe veya faiz.
mınık banka sort nasıl bakalım batcakmıyız
Dün güzel şort açtık diye gelin güvey oluyorduk ama aganın hiç düşüresi yok. Hacim desen yerlerde zaten. İlla ishal olana kadar sıkacak kendini, sonra ortalığı afedersin bk götüreccek. Yap güzel bir düzeltmeni sonra ne yöne istiyorsan bak dalgana.
burada yürekli değil KETUM olmak lazım.elini belli etmeyeceksin.
VOB CESUR YÜREK MEZARLIĞI var..:)
Faizle tefeci çekersin bir kaç aylığına vur kaç yaparlar.
Hukuk adalet olmadığı için sağlıklı ne doğrudan ne dolaylı yabancı gelmeyecek.
Titanikteki müzisyenlerin örneğini vermeyeceğim.
Şu an filmi izliyoruz sonunda geminin batacağını bile bile. Oynat devam.
Sildiğim mesaj sayısı 45 .. Pes artık .. Seans varken bari bu kadar alakasız paylaşımlar yapmayın. Karşılıklı atışma laf sokma için özelden devam edin rahat rahat yazışın.. Seans açık yahu !