panik yapmayın furdum levyeyi o şey ayının gücünü görecek ayı bey diyecek :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
panik yapmayın furdum levyeyi o şey ayının gücünü görecek ayı bey diyecek :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Dayak klubü petrolü almış bu sefer araya. Vurup vurup saymıyorlar.
Covid 2. perde gibi ortam. Çok uzun süreceğini sanmam. Millet ayıktı durumu. Geçen seneki gibi panik zor artık. Ölen ölür kalan kalır.
ytd
12,3131
Artık zincir lazım
Dayak klubü
Matrikste yok şöyle indikatörler.
https://i.hizliresim.com/fjr1ofa.png
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...n=alt_surmanse
Kavala kararı sonrasında dolar hareketlendi
Gün içinde bir ara 12'nin altına gerileyen dolar/TL, mahkemenin Osman Kavala kararının ardından 12,37'ye kadar yükseldi.
Dolar gayme gidiyahhh...
bu gün menemende mitingi var. Açıklamaların sertliği önemli
reis furuyor fur reis fur depesine depesine
bu faizler düşecek düşecek
Meali bu dolar çıkacak çıkacak.
hadi gene iyisiniz 68 den furdum levyeyi ben olmasam nabacanız :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Dolara karşı savunma sistemleri açıldı yine.. Kamu iş başında !!
Mümkün değil durdurulamaz merkez falan palavra ,iyi saatte olsunlar bu işe karar vermişler,maalesef 1994 benzeri bir şey yaşayacağız,artık kesin emin oldum.
Kısa düşeni kırınca bir hareketlendi haspam.
https://i.hizliresim.com/t6rox2l.png
Şu anlık 11.74 civarı sağlam destek gibi. Kanal içinde kaldıkça orayı takip etmek lazım.
Ama bu kayış koparsa,başka şeyler gündeme gelir mi diye cidden hafiften tırsmaya başladım.Ne yalan söyliyeyim gidişat böyle olursa bilemiyorum insan kararsız kalıyor.
Kurda beklenen seviyelere çok var bunu anladım
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdoğan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarın bambaşka mecralara yelken açacağından kuşkunuz olmasın
Bu dolar 13 ü aşmamalı,ondan sonrası karanlık sular.
Erdoğan: Bu faizler düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim, istihdam ve cari denge odaklı ekonomi programımızdan geri döndüremeyecekler..Bu faizler düşecek, düşecek. Biz yüksek faize halkımızı da, çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz" dedi
İşte Nobel ödülünün en büyük adayı.!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Erdoğan: "Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir."
Bu işler inşallah ve maşallahla yürümez.!!!
TC tarihinde böyle yıkıcı ekonomik sosyal kriz daha görmedi.!!
Tüm ezberler bozulacak.!!!
TC tarihinin en büyük enkazına hazırlıklı olmakta.!!
Fayda var.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Erdoğan:
- Şirketlerimiz, çalışanlarımız hiç endişe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum
Biz başka bir ülkede yaşıyoruz herhalde??? bir haftalık dolar yükselişi benim cüzdanıma bir yıllık faizden daha fazla zarar verdi,o ne olacak?sıra memura,emekliye maaş zammına gelince,Tuik Bey,sar oradan bir enflasyon,düşüğünden olsun mu diyecekler?
Bazı vatandaşlarımızın,aşı diğerlerinden daha mı değerli ? aklımda deli sorular....
Erdoğan: "19 yıldır bu ekonomi politikasının hazırlıklarını yapıyoruz. Artık ülkemiz ekonomisinin kronik hastalıklarını azaltma değil tedavi etme aşamasına geçtik."
Sn heval evde para altın vs hiç güvenli gelmiyor ama gelecek yılbaşından itibaren gidişata bakacağız tabi ,bu memlekette her an her vatandaşın her konuda sadece b değil c,d ve e planları da hazır olmalı.Maalesef böyle bir memlekette yaşıyoruz.Yahu bir ton kıtlık videosu seyrediyorum,gavurlar pek çok ülkede kıtlık için hazırlık yapın stok yapın falan diyor.İnsan cidden endişeleniyor,bu endişem sadece para pul konularında değil.
Tedavi=Kemoterapi