Akenerji'nin 2022 yılı 12 aylık konsolide net zararı 1.570.560.928 TL (2021/12 aylık: -2.530.261.924 TL)
adam net zarar etmiş...
tavan... :)
Printable View
Akenerji'nin 2022 yılı 12 aylık konsolide net zararı 1.570.560.928 TL (2021/12 aylık: -2.530.261.924 TL)
adam net zarar etmiş...
tavan... :)
Tüpraş vb verdim.
Elimiz azalttım, tek büyük 2 küçük tahta stoplu bekliyorum.
-5250 lot. Shortcu toplamaya devam
kişisel sürtüşmeler yapmayın. sidik yarıştırmanıza gerek yok. herkes kendi kazandığına bakar boşverin.
Saatlik kanal içinde bazı tahtalarda düzeltme başladı kar al da olabilir şimdilik kanal aşağı kırılmadığı sürece kısa vade sıkıntı yok
Devlet Bahçeli: "Akşener, söylediği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak? Milletimizin yüzüne utanmadan, sıkılmadan nasıl bakacak? Bir kere satan, yine satar."
https://www.youtube.com/watch?v=fMxbB5yW66w
aklımızla dalga geçmeyin bu işin vebali çok büyük..
Ben 15 gün önce stratejimi yazdım belli tahtalarda oyunda olacağımı nisan 15-20 arası tamamen kenara çekilecem diye belirttim kendimce.Bu arada belli tahtalarda sadece terda ederim stoploss lu.
kulağının üzerine yatılacak tahtalarda yatarsın maliyete göre elimde 2 tane var maliyet iyi ama 3-4 tahtada sadece treda ediyorum günlük çıkan hikayelere göre.
Bana yüzsüzlüğün resmini çizer misin Abidin?
Daha düne kadar kendine demediğini(zürriyetsiz dedi,daha ötesi var mı?) bırakmayan Rte'ye yanlayan bendim galiba :vk:
Hayır bu siyasetçiler hiçmi daha önce söylediklerini düşünmeden karşı tarafa hesap sorma moduna düşer anlamadım , bu kadarmı aklımızı küçümsüyorlar yazık .Aslında olay çok basit ülkedeki siyaseti ATATÜRK,BAYRAK,DİN üzerinden yaparsan hayatta insanın bir doğrusu bir yanlışı var ya işte ondan çıkıyorlar artık kalp gözleri tamamen kapanıyor farkında değiller...
Şort zaten adı üstünde kısa, kar gördünnü yapıştıracan ex2000 abi bak bize çuvalın dibinde kaldık
bademler arka kapıdan sıvışmaya çalışıyor...
Barış Yarkadaş:
Akşener’i anlayamıyorum. Partisinin barajın altında kalacağını görünce masaya dönüyor; toplantıda yine masayı terk ediyor. Akşener, Babacan’a sinirlenip çıkarken, Davutoğlu engelleyip salondaki mescitte 15 dk konuşuyor. Akşener geri dönüyor. Ne yapmak istediğini anlayan var mı?
bist i buralarda tutan,birilerini satıp çıkmasını sağlayan devlet.
BES,varlık alımlarıyla.devlet hisselerinde geri alımlarla.
cuma günü meral masadan kalkınca ziraati gönderdi.sevine sevine.-5 olacak borsayı 0,90 eksi kapattı.
şimdi,meral geri döndü.bist yukarı alırken,sizmisiniz ben alırken satan,bende siz alırken satarım derse neler olur.
Sindoma Hocam, AKBNK ve ISCTR için görüşünüz nedir?
ISCTR 3 kez aynı dolar bazlı dirence takıldı. Ha keza AKBNK da..
Güç toplayıp tekrar denelerler mi?
Barisi kaale alan mi kaldi:) bos yapmada 1 numara.. amaci vekil olmak ama bos:)SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes para kazanmaya çalışıyor. Bu kadar derin değil herşey.
Spekülatörler anlık dalgalanmaları sever ve endeksi aşağı çeker mallanır. Eşzamanlı vadelide de poz açarlar.
Devlet borsa işine girmez. İlaveten devlet ve hükümet farklıdır.
Hükümet seçim öncesi yatırımcıları fazla batırmak/zarar ettirmek istemiyor. Bu nedenle kontrolünü arttırdı. Zaten diken üstündeler oy olarak. Bizim insanımız parayı sever. Para kazandıranı da....
Fakat anketler muhalefete net dönerse bir takım ARTIK AT KOŞTURAMAYACAK büyük balinalar satış tarafına geçer. Çok da normaldir.
Her devir kendi zenginini yaratır...
Kapattım şortları az bi zararla, bi da şort mu?
töbe töbe
Fışkırt palacığım yeni rekorlara imza atalım. go go tar tar gelsin paralar
KARAKEMAL nerdesin menderesin bilanço güzel geldi 30-40 a gider gibi ytd :))