Seçime kadar sanki dostum Putin 5-10 ton altın ateşledi gibi. Şahsım seçimi kazansın deyi
Printable View
Seçime kadar sanki dostum Putin 5-10 ton altın ateşledi gibi. Şahsım seçimi kazansın deyi
Deprem bölgesinde 13,5 milyon insan varmış. 3-4 milyon kişinin evi yıkılıp etkilenmiştir. KK bunlara bedava ev vereceğim deyince depremden etkilenmeyen 9-10 milyon kişi kıskandığı için ona oy vermemiş olabilir. Gerçekten etkilenenler KKya vermiş olabilir oylarını. Bilemiyorum, böyle düşündüm...
Ankara hava durumu. Süper hücre car dehşet firtina
Roubini twit atmış.
https://twitter.com/Nouriel
If, likely, Erdogan wins the presidency, Turkey will experience a full fledged currency & financial crisis. Net CB reserves are already negative to the tune of $60bn, the current account deficit is surging and inflation is runaway. Capital control can only delay this train wreck
Abd hazine bakanı borç tavanının artırılması için sürekli uyarıda bulunuyor. "Hazinede para kalmadı. Borç alamazsak temerrüde düşeceğiz. Çok zaman kalmadı. Haziran başında temerrüde düşme durumu var. Elinizi çabuk tutun" diyor.
Temsilciler meclisinde çoğunlukta olan Cumhuriyetçiler bazı sosyal harcamaları, öğrenci kredilerinin affı, yeşil enerjiye teşvik gibi harcamaları kısarsanız borç tavanının artırılmasına onay veririz" diyorlar. Demokratlar ise "olmaz. Önümüzde seçimler var. Çok oy kaybederiz" diye bu teklife razı değiller. Görüşmeler devam ederken, hazine bakanı da "çabuk olun" diyor...
Abd temerrüde düşerse piyasalar nasıl dalgalanır? Tahvil faizleri nasıl etkilenir? Dolar endeksi nasıl hareket eder? Sermaye akışları nasıl yönlenir?
Fed'in tutumu ne olur?
Çok ilginç bilgiler, iddialar var:
ÖNÜMÜZDEKİ İKİ ÜÇ GÜN ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK - Sinan Oğan, Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Seçim, 2.tur
https://www.youtube.com/watch?v=KRJoYf4O1c4
Can ataklıyi YouTube de izleyin anlayın. Olayı anlatıyor.
Can ataklı anlatmış. Akp nin oyunu artırsan herkes itiraz edecek ama anketlede %7 olan MHP ye ona kaydırma yaparsan kimse çakmaz. 1,6 milyon seçmen fazla diyor. Sınan Ateş cinayeti altında kalan hiç bir şey vaad etmeyen MHP nin oyu artıyor. Bunu vb şeyleri anlatıyor
Ocean's Eleven filmindeki grubun ysptığı gibi bir şey , her şeyi sonradan anlayabilen hatta zorlukla anlayabilen bir grup insandan umut bekliyoruz. Sadece görevden alınmalar bile bunu gösteriyor acı ama gerçek bu. Bu bir dizayn bunu bizim için hazırlamışlar.
Zavallılık başka bir durum yok.
o Gece kaftancıyı ve 2 BB yi ekranlarda görünce dedim ki istanbulda ki tiyatronun aynısı oynanıyor..Ama bunlar oylarımızı yedirmezler , meğer arka planda bazıları kamyonla malı götürmüş atı da arabayıda alan çoktan üsküdarı geçmiş...Burada benim gibi insanlar yanıldı...
Neyse hayırlısı diyelim....
Mhp ye yazılam ysp oylarının görüntüsü chp sistemindenmiş ysk dan değil.
https://www.veryansintv.com/chpdeki-...-perde-arkasi/
Şimdi rte düşünecek. Bir seçimi kazanıp ülkeyi batağa saplayip sonrasında hem akpsiz hem rtesiz bir Türkiye mi. Yada akpsiz sadece rte li bir Türkiye mi. Rte ben ömrümü tamamladıktan sonra ailem burada kalacak onun için akp yi de yeniden ayağa kaldırmam lazım deyip normal ekonomik kurallara geçerek ülkeyi yönetmek mi. Zaten her türlü halay çekmeye hazır bir millet var.
Abi bıktım artık. Bende kaçınılmaz olan şeyden zevk almak istiyorum. Ne böyle yav...
Hocam seçmen sayısı ile ilgili problemler var. Yeni seçmen sayısı bir önceki seçime göre ölenleri düşünce 8 kusur milyon artmış. Bunu bu seçimde 18 yaşına girenleri düşünce 1,8 milyon seçmen uzaydan gelmiş. Bu 1,8 milyonluk uzay seçmeni kaç oy kullandı bunu ispatlamaya çalışıyorlar eldeki veriler ve YSK daki iktidar durumunu da dikkate alarak sağlam delilleri ve rakamı yakalamaya çalışıyorlar diye Can ataklı anlatmış. Halk hukukî ispat vs çok net olmadan klasik CHP itirazı olarak algılayacagi için.
Sepette 30 yumurta var bunun 10 tanesi kırılıyor kümesten 10 tane yumurta koyuyorsun sonra bir bakmışsın 32 yumurta var. Yumurtanın biri nasıl oluyor da yumurtluyor. Yada bu iki yumurtayı kim koydu.
O yüzdeni bu yüzdeni yok, 4 siyasal islamcıyı chp ye monte ettiren küreselciler amacına ulaştı, yarın Anayasayı ilk 4 madde dahil komple değiştirseler halka bile sormalarına gerek kalmayacak. Yani ülke 7 federasyona bölünse cemaat ve tarikatlar anayasal koruma altına girse, 60 küsür ana dilde eğitim olsa meclisten çok rahat 450 mv evet diyecek.
Bu şartlarda kimin cb olduğu çok mu önemli?
Chp yi yöneten üst akıl aynı zamanda akp yide yöneten üst akıl. Hedefleri tek.
Mayınlar niye temizlendi? Suriye niye karıştırıldı, o kdr suri bölge niye boşaltıldı kim doldurdu.
Uzar gider. Ama biz günlük yaşıyoruz, hatta anlık..
Madem karşı taraf usulsuzluk yapacağını düşünüyorsunuz yaptırmayın?
Hadi yaptı diyelim daha ilk bunu keşfettiğinde sineyi millete git?
Yoksa muhalif kalmak daha mı iyi diye susuyorsunuz ve kısık sesle eleştiriyor siyasileriniz?
Oylarda usulsüzlüğü Koskoca chp yönetimi yerine sıradan vatandaş kendi oyunu kontrol ederken buluyor buna ne demeli?
hayatım boyunca akp ye tek oyum olmadı ama bu defa reise basacağım
mührü mührü
fişi kk çekmesin reis çeksin
Kozmik oda için akp ye laf etmiş kk dedem, eee o adalet bakanını chp seçmen oyu ile mv yaptın :)))
Komedi yemin ediyorum..
Erdoğanın hüdapar akp listelerinden girmedi demesi kadar saçma değil mi bu söylem..
Siyasal İslam
https://pbs.twimg.com/media/FwQIi1hW...pg&name=medium
AKP nin ne olduğunu zaten biliyoruz, biz diyoruzki, akp leşen chp diyoruz. siz getirip getirip akp koyuyorsunuz önümüze, ben akp yi konuşmaya bile değer bulmuyorum, yani o kadar değersiz ve hükümsüz. Biz ülkeye umut olarak sunulan chp nin daha iyi yönetilebileceğini, ırsız tuncay gibi bir önceki seçimden sicilli onursal gibi, sadullah ergin gibi izmirden yüksel bilmem ne gibi adamlarfın chp ye doldurlumasına, Bir tek Atatürkçünün partide barındırılmadığından şikayetçiyiz.
Benim hangi partiye oy verdiğim değil, ülkenin ana muhalefetinin ülke yöenetecek kapasitede olmasını istiyoruz.
Ama şimdi siz yine çıkar kime oy vedin dersiniz..
Neyse
ırsızın hiç suçu yok yani
Acaba AKP liler de reislerine; "Ergenekoncu M.A. Çelebi yi, Cumhuriyet mitingleri gazetecisi H. Cevizoglu'nu meclise sokuyorsun. Bizden sana oy yok" demişler mıdır?
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.