E yaptık işte başkanım :)
Printable View
Bak yine giydin elbiseni senin işin bu burada :) ben hep burada 2-3 kişiye yapıştırıyorum burada farkındamısın adamı şişiririm şuanda yaptığım gibi bak sana MÜZİK derim çalmaya başlar masaya düşende böyle senin yaptığın laf cambazlığı ile kıvırmaya başlar.Bu topikte kıvırmadan yaptığın 1 tane analizin yok , sen kıskanç kibirinden bokunda boğulan arada nefes almak için burada ekstre koyup ben buyum diyecek kadar zavallısın emin ol.
ha benim tekniğimden burada yararlanan çok olmuştur ama sende utanma olmadığından bunları kabullenemiyorsun çünkü senin yapamadığını başkalarınında yapamayacağını düşünen zavallısın
Hüseyin Yılmaz
@HSYNYILMAZ09
·
.... Öğlenin Videosu ...
* KDV Ortalama %24 olacak
* Ev Sahipleri Evinin değerinin % 1 ini
Vergi olarak ödeyecek
- Araç bandrolleri 3 ayda bir ödenecek
Silindir Vergisi 1600 üstü İnanılmaz Vergiler Geliyor
- Peşin Vergi
Kazanmadığın paranın vergisini vereceksin
https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/sta...63625389781223
emre,
19204 kalmış teb baktınmı
Bak koçum...Sen de ciddi bir muhakeme ve sebep sonuç ilşkisi kuramama var..BU BOKLU ruh halinden dolayı kaç kişi ile tartıştın....
Bana sen viobda zarar ettin,dedin?..TAK EKSTRE GÖSTERDİM.....O ZAMAN İ KONUŞMAYACAKSIN.ittiham edersen cevabını alırsın.
Senin gizi rezillik yapıpta YKBNK sı 20 kademe çıktıktan sonra mal aldım..demedim..
Sana inanmak zorunda değilim.ÜYELERDEN defalarca senden EKSTRE istendi..Bir kere bile gösterip milleti susturmadın.
Garantiyi 7-8 den alırken...O zamandan beri...
Sen kapaklarla oynuyorsun..Bu kadar geçmişte olan talebe ragmen bir kere bile göstermedin..
KENDİN BİLE BEN SADECE ABKANIN AL-SAT(VİOBUNA) İNNIYORUM dedin..Çünkü karşıdaki ısrar ederse gösterirsin ve AGZININ PAYINI VERİRSİN..BENİM SENİN AGZININ PAYINI VERDİĞİM GİB.
Bu zırtolar kendi dar hayatlarında iltifattan dolayı enanniyetleri HAK ETMEDİKLERİ
HALDE şişmiştir..AMA birisi gelir ağızlarının payını verir.
SONRA BUNAMIŞSIN..SANA TAM 44 KERE 23 EKİMDE 7600 DEN SİSTEMİN AL VERDİĞİNİ YAZDIM...BUNU 44 KERE YAPIŞTIRDIM..ekranı verdim..tuzlukla-sopa ile gösterdim...
HALA 6800 de sen bekliyorsun diyorsun..
FORUM FORUM OLALI bu kadar tuhaf adama rastlamadı..adam akıldan anlamıyor..
DEFOL GİT ŞİMDİ...
Hakan Kara
Merkez Bankası kuru kontrol etmek için sene başından beri 10 milyar dolardan fazla sattı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...30aa4b731b.jpg
daha önce söylemiştim bunu
xu100 daha fazla şirket barındırdığı için, ülkedeki şirketler ve ekonomi hakkında daha yaklaşık sonuç verir diye düşünüyorum
pala keyfine göre bazen 100'ü bazen 30'u baz alır... ben ikisinede bakarım, hangisine uyar derim ve bende tercih yaparım (grafink geliyor bekle )
zavallısn işte böbreğini satacak kadar ömrün satmakla geçmiş .
kot kafalı olduğundan senin gibi saçmalar insan ekstre diye tutturmuş düşkün abka.
spot mal taşıyanın ne ekstresine bakıcan çok zor birşey mi miktar kapatıp buraya atmak düşkün apka,
vıop ta böbreğini satıp burada long olduğunu sen yazdın dünde bant yazdın altı stoplos olurum diye ne anlatıyorsun düşkün apka,
ha forum beni sever sevmez muhatap olur olmaz onların bileceği iş , ama senin gibi zavallılar hep böyle mikserlikle geçinir şimdi neden diyeceksin düşkün apka X sitesinde seni kovmayan kaldımı çok bilmişliğin ve kibirli hareketlerinden dolayı oralardan aldığı yorumları gelip buradan satan adamsın sonra analiz yaptım bak kovanların sayfalarına giremiyorsun.
Bu yüzden kibirinde boğul apkacık..
Demeseydin keşke, neyise
Olan olmuş yabcak bişii yok başganım, herif şemsiyeyi yavaştan sokmaya çalışıyor,çok uğraştım ama herif trendi döndürdü, ralli bitti müzük durdu.
Bundan keyli forumda kavgalar çoğalır, herif para dağıtmayı bırakıp zopalamaya başladı :)
Ayasofya abiden pambik şiparişi verelim pansuman için :drunk:
23 yıldır bıst100 ve 17 yıldır viobdayım....
Yüzlerce batan ve onlarca zengin olan gördüm...
Zengin olanlar uygun endekste hisse alıp bekleyenlerdir.DEĞERİNE gelince satıp,kenarda bekleyenlerdir..
Hissede trade eden başarılı olsa bile 3 ün birisini alır.
Garanti 6 dan 70 e geldi..trade eden kaç kat kazandı.
Tradeye taşvik edenden şüphelenirim..ispatlayamam ama ARACI KURUM elemanı olmanın emarelerini taşıyor, derim.
VİOB ise trade edilmeli ..ESASINDA VİOB kimseye tavsiye etmem..Ben de biriken yılların hatırına oynuyorum..
formasyon işi vs..defalarca denendi..yok 1 saat..olmadı 2 gün..bunların neye göre olacağı OYUNUN BAŞINDA belli değil.
VİOB TRADE İÇİN ya geriye dönük testi yapılmış METASTOCK sistem YA DA hisse alıp beklemek lazım.
Amiral bedelsiz yaptı da noooldu?
(fiyat oralarda iken mavi 923900 idi )
923xxx lere gelip motoru bağırttırmaya başladı... bende pusuya yattım
https://i.hizliresim.com/aa3v222.jpg
.
30 endekise baktım... daha oraya 2 bing var
https://i.hizliresim.com/2adzsov.jpg
dedim bu bu sefer 100 endekise bakıp oynar
100 endekisin 923 üzerindeki hareketinin sağlam olduğunu görseydim, spot30 un 980500 ünü beklerdim
Bu yeni arzlara bakıyorum bende. Beklentisi olan, bedelsiz potansiyeli olanlar eğer biraz alım fiyatına gelirse bir kaç tanesini alıp kenara atacağım. Ama biraz pahalı fiyatları şu an. Düşer mi onu bilemiyorum tabi..Henüz şirket bulamadım alacak...
Bedelli veren çakallar da çok olur. Spk o kapıyı ardına kadar açmaz inşallah
VİOB 50 puan yukarıda...Ya eşitlenecek ya da uzlaşma spotun epey üzerinde olacak.
Eşit olmak zorunda değiller.Bunu da görmüştük.
Neydi yönetmelik:Son 30 dakika mıydı?..rastgele seçilen bıst30 dan 10 hisse vs vs....
saat 20:30
5 liği çok erken daralttı bugün... dünkü gibi yapmadı,
ekşın iz looding
Neyi görüyon çıtak dayucuğum :) eğer bistte açığa satış serbest olmuş olsaydı bugün çoğu tahta ya devre keser yada tabana yapışırdı. Herif damperliyi dayamış senin en kral tahtan aselsi bile amele sümüüü gibi yapıştırdı yere, gelmiş benim tüpe laf ediyon :yahoo: gıcık mıstık gibisin az ötede oyna, başka kaat mı yok :drunk:
Coinlere kayuyular
Thy de bilançoyu seçim sonrası, Nisan a boşa atmamışlardır bunlar.
Satış dedikodusu hala devam ediyor. Bitmiyor...
Bedelsiz gelme ihtimali de var. Yüksek Bedelsiz potansiyeli var..
Malum yaz sezonu da geliyor.Yani yazdan önce bir bedelsiz yaparlarsa iyi de gider..
Eğer alım fırsatı verirse seçim öncesi, sonrası ben yüklü almayı düşünüyorum...
3 puan aşağı gelince kırmızı, yukarı gelince yeşil yanıyor
https://i.hizliresim.com/me1kd04.jpg
Vay gelmiş..Ne haber ENFLASYONUN %70 olduğu yerde 3 yıl %20 mevduat iyi miydi?
Bak evladım ,orayı iyi oku..ORASI kuv. direnç demişim...KIRILIRSA GEREKEN YAPILACAK DEMİŞİM..ve yapılmış ve bu fırtınadan kar ile çıkılmış...VİOB,akıl oyunları-manevra bir bok bilmezsin sonra bana laf mı yetiştireceksin...
2 denklem kuramayana analitik geometriyi anlatıyoruz..
Don gömlek,tastarak işi ŞAKA-GEYİK-ESKİ SÖYLEMLERE ATIFTIR..BAK imzada ne diyor..tamam mı canım..
artık bu tür DERİN GÖNDERMELER YAPTIĞIMDA BAZILARI İÇİN AŞAĞIDA HAŞİYE KOYACAĞIM.
Anladın mı abisi...
hala kamyonla fırsat var. başka şeylerle uğraşmaya değmez.
o kadar güzel kağıtlar var ki buralardan girenler bile makul vadede zengin olabilir.
Abka dayucuğum burası twittir yorumcularına benzemez, geyik meyik böbreği satıp lönkledim yazdın, tepki alman doğal
ben espirisine yazdığını biliyorum ama kusura bakma böbreğin gitti bi kere :drunk:
Tüp bugün düşseydi çıtak dayucuğum neler neler yazardı bana :he: bu işler büüle