Cash tüm hızıyla otobanda ilerlerkene bi daş atsak durdurabilirmiyizin hesabını yapıyorsun dayucuğum desene zopaya yeni başladılar.
8700 kırılıp kırılmadığını takipteyim
Printable View
selam kesinlikle size sorumluluk yüklemek gibi düşüncem yok,uzun zamandır gördüğüm tespitleriniz doğru,denize düşen yılana sarılır derler ya,suan oyle günlerdeyiz.çok acemice işler oluyor kazanırken dünyayı ben yarattım gibi ukalalar türedi,korkarım gibi düzenler bozulacak aileler dağılacak.her yazana itibar etmemek lazım.ben burdan etkilenip işlem yapmayalı uzun yıllar oldu.kolay gele.
Ahahaha ekmek dedin de...
Dün "çok methedilen Ekşi Mayalı, Çavdarlı ekmeğinden tadalım" diye bir yerden ekmek alayım dedim.
Fiyatı önden sormadık mal gibi... Ekmek bu nerden aklımıza gelsin.
2 ekmeğe 230 TL verdim çıktım başganım :evil:
"Lan bi kerameti vardır herhal!" diye diye de kandırarak geldim eve kendimi.
Sabah kahvaltıda baktım...
Çocukken "Ben bunu yemem! Bana beyaz ekmek bulun!" diye ağladığım köy ekmeği :evil:
Bu da böyle bir anımdır...
Kapıda "Bakery" yazıyorsa uzak durmak lazımmış amirim. :rtfm:
bu 9690
https://i.hizliresim.com/n07tq7y.jpg
bu 8650
https://i.hizliresim.com/n8g7eqs.jpg
bence buradan bi tepmesi normaldir... 240 lık... büyük grafik
Artı kapanış yetişir mi :oleyo:
uzun yolda o tuzağa bende düştüm... gahahah. :kahkah:
neyseki ben değil babam sever..
işin üzücü kısmı köye giderkene babannem için almıştık.. babannemde tonla ekmek yabmış..
masaya oturduğumuzda aldığmız ekmekler bize bakıyor biz ekmeklere bakıyoz.. bende babama bakıyom ..
iyi bir bakışma yaşadık. :he:
Neymiş !!!!
Dolar BAZLI grafikmiş..!!!
Sanki TL yi dolara kazık çakıp sabitlemişler.!!!
Bu tek adam rejiminde.!!!
Bir sabah uyandığında.!!
O baktığın dolar bazlı grafik.!!!
Karşısında .!!!
Bir bardak soguk su içersin.!!
Kalp krizi geçirebilirsin.!!
Tarih tekerrürden ibarettir.!!
200 TL banknot. 2009 yılında tedavüle çıktığında 133 dolar alınıyordu.!!!!
200 TL ilk çıktığında neler alınıyordu?
2009 yılında 200 lira ile 14 kilo et, 41 kilo tavuk, 160 litre süt, 31 kilo beyaz peynir, 4,83 gram altın, 92,5 litre mazot ve 500 ekmek alabilirken.!!!
Bu gün 3ün biri alınıyor.!!!
Dikkatli olmak gerekir.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
bak 10 bing pivan tuzakladılar 10 dakkada
dedim sana
969 didim
https://i.hizliresim.com/kmi9fz8.jpg
:drunk: :kahkah:
az evvel deneme yaptılar indirimli satışlar hazırmıyız deneme yaptılar.şoför atlayacak daha
Destici yeni tvit atmış.
Bankalara çağında bulunmuş.
Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır: Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip, “savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan”, başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz"
Aynı yere çıkar ama... Mecliste...
"BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM'de işe alınmasıyla ilgili konuştu. Destici, "Ben kızımı daha yüksek rakamlara başka yerlerde de çalıştırabilirdim. Evladımın Meclis'te çalışmasını istedim" dedi."
Aynı zamanda et fiyatlarının pahalılığına ilişkin, vatandaşa 'tasarruf' önerisi olarak:
" Et almıyorum, kuzu kestiriyorum" diyen siyasetçi...
15-20 dk önce çin teşvik haberi ile bu hareketi yapıyorlar :)
badem spor sattıklarını geri aldı bu yetiyor likilite olmayan borsaya
Uzun zamandır trade etmiyordum. Bugün 9934 long ile tekrar aranıza dönmüş bulunmaktayım.. Bol kazançlar herkese..
totoş günlükçü traderlarla oynuyor lan oğlum raporlu bu donunuzu alır:kahkah:
mevcut durumun adı düzeltme değil, hiç mi düzeltme görmedik allah aşkına.. düşüşte değil..
FUHUŞ.. birilerine söz vermişler.. söz verdikleri yere gelene kadar basacaklar.
Bazıları yazar boş boş....bazıları paraları katlar......tırtıklamaya devam....
Hiç kredi kartım olmadı.
Hevesim var ama.
Ölmeden önce bi dene edineceğim.
benim küre 7800 der derde ne zaman hafta sonuna mı gelecek haftaya mı 8888 kırıtık sayı altı üstü
abkaya söyledik sanada söyleyelim..
çok para kazandığını idda eden varsa viopta.
kuruma giren çıkan tarihten buyanaki tüm ekstre lütfen.
gerisi.. boş laf. ve yalandır.
son bir aylık kazanç bir günlük kazanç.. bunlarboş laf.
:drunk:
parasında değiliz işin.. kazanmışşsa reelde ort enflasyon .. tebrik edip başarılarının devamını diyelecez.
zarardaysa.. en kısa sürede zararını çıkarmasını temenni edecez.
boş lafları bırakın :)) battım demenin diğer yoludur o ..
bu kadar basit..
Bu havalarda teknik işlemez belirsizlik var ve adamlar gırtlak şort olmuşlar.....onlar ne zaman isterlerse tek hamlede yüzde 5 de yaparlar....
Çok acaip bir durum sözkonusu
Acaba bu filmin sonunda,
Hisse alan mı batacak
Yohusa vob yapan mı batıcak.
Ahhh memedabi ahh, sen yokmusun sen :)
Sizce neredeyiz...? :)
Tahmini olan var mı?
https://i.hizliresim.com/qf5zxfx.PNG