Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu interneti yavaş, morumuş kendisi gibi.... o yüzden öyle izliyor.. :kahkah: :oleyo: :oleyo: 2 videoda bende çalışıyor abi sorun yok.
Alıntı: Originally Posted by guneysu interneti yavaş, morumuş kendisi gibi.... o yüzden öyle izliyor.. :kahkah: Kaşınma, otelde internetin bile yoktu ben verdim! :he: Youtube linki tamam akıcı, ahali link bozuk deyorsa kabahat benimmi? :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :oleyo: :oleyo: 2 videoda bende çalışıyor abi sorun yok. Zıpkın gibi deliganlı işte...:ok:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kaşınma, otelde internetin bile yoktu ben verdim! :he: 5 yıldızlı otelde wifi yoksa, gabahat benim mi.. :halay:
https://www.youtube.com/watch?v=kNgv51ZdxPY Dükkan açık,ahali uyumuş..
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Dükkan açık,ahali uyumuş.. Su uyur, guneySU uyumaz.. :wu:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Su uyur, guneySU uyumaz.. :wu: Sü o sü...:oleyo: Güneysu uyuyabilir..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Su uyur, guneySU uyumaz.. :wu: Irakı sofrasında, saat 11'de gayan bu değilmiydi? :oleyo: Gelmiş, bize ahkam kesiyor yahu! :kahkah: