Bilerek devre kestiriyor.6 ay brüt cezası alınca bir daha böyle bir şey yaşarmıyım diye piyasaya göre devreyi kestirip spk dan nasıl bir tavır alır diye yokluyor. Hürriyet hissesine bu şekilde yapılmadı bir üç ay daha ceza yemişler di.
Saygılarımla.
Printable View
Bilerek devre kestiriyor.6 ay brüt cezası alınca bir daha böyle bir şey yaşarmıyım diye piyasaya göre devreyi kestirip spk dan nasıl bir tavır alır diye yokluyor. Hürriyet hissesine bu şekilde yapılmadı bir üç ay daha ceza yemişler di.
Saygılarımla.
Avrupa borsaları da ekside Uzakdoğu ve tabiki Dow haftanın son işlem gününde eksi kapatmak normal olur.Teknik olarak zaten Mustafa5 destek leri söyledi.
Saygılarımla
Marinsea günaydın kardeşim.... geçen forumda biri bana sitem etmişti... ben sürekli diyorum abicim bu kağıdin hareketleri dengesiz, ayarsız... Sabah 4.57 görüp te bir anda %-5 devre kesti.. stop falan halt etti... Kağıdın düşüşü bile saçma, salakça düşüyor kağıt devre kesiyor ve tekrar eski seviyesine geri çıkıyor.... Anlamsız hareketler bunlar... Prkme için koyduğum hedef eski zirvesi 5.47 düşşün bakalım dusebildiği kadar.. boşuna numara yapmasın kisada dedigim hedefe gelecek....
Bol şans dostum...
Dün Yabancılar hafiften satış yapmış 206 bin civarı . finans ın 448 bin alımı olmuş
Bugünkü bu saçma %-5 ile devre kesen düşüşe bir anlam veremedim... Normalde kağıdın hareket bandı 4.53-4.65 olmali.. fiyatın bu bantta seyretmesi gerekir.. tekrar ediyorum Prkme dengesiz, ayarsız bir kagit... her türlü sert düşüş-yukseliş hareketleri gorebilirsiniz...
https://www.tradingview.com/x/7clzehL9
Y.T.D.(YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR.)
https://www.tradingview.com/x/6ApX4UbN
Bugünkü Pivot noktamiz : 4.58.. bu seviyenin üstüne atmamız lazım... Mavi çizgi altinda yapacağı 1-2 kapanişla kagit düşüş-düzeltme senaryosunu başlatir.. 4.58 üstü kapanislarda çıkış devam edecektir... Grafiğe bakarsanız Fiyat mavi çizginin altında düşüş sinyali verir, sikintili olduğunu görürsünüz..
Y.T.D. (YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR.)
Bugün yazı/tura atsak kesin dik gelir, tahminlerin hicbiri tutmaz... BIST keyifsiz, günsonu ne olur bende bilmiyorum, herşey olabilir.. BIST geneli hisseler endex'e ayak uyduruyor... işin doğrusu bugün için iyi bir beklentim yok, belirsizlik hakim, yine boş bir gün diyelim... umarım günü az bir Hasarla atlatırız... Y.T.D.. herkese bol şans, kolay gelsin...
Örnek: BERA.??? Kağıt hergünmu tavan yapar.... 4.50'de ben kağıdı takibe almiştim.. bukadar yükseleceğine ihtimal bile vermedim... öğün ben Bera alsammi almasammi diye kararsız kaldım.. vay arkadaş trene bakar gibi baktık kagida.... çaktırmadan gözünün içine baka baka kağıdı 9-10.tl'ye çikardilar yaa... Bizde burada Prkme bir kademe çıksın diye on takla atiyoruz... hayalimiz Prkme'de neden bir Bera olmasın... Olurmu.??? Çok zor bir soru oldu... Şaban filmindeki gibi.. Ağam bizimle eğlenir misali....::))