o zaman bloomberg in grafiği doğru...çünkü bende geçmiş yöneticilerden 8 yıl sonra ilk kez kara geçtik diye bir laf duymuştum...
Printable View
ne kastın be spek hade yürrü 480 ne uğraştırıyon milleti
şu altın madeni ruhsatı bir alınabilse...katma değeri yüksek işlere yoğunlaşmalı şirket....
yabancı bir ortakla yaparlar neden olmasın...1 tane maden ocağı ile bu işe girmek gübretaş için pek mantıklı değil....bu işle uğraşan asıl işi bu olan yabancı bir şirketle ortaklık kurulur...vizyonu olan yöneticiler olsa herşey mümkün...çalışma azmi olacak bir kere yönetimde.....75 milyon sermaye ile 49 milyon kar yapan bir hektaş var....onların ki de yönetici bizimkide....bunlara 1 yıl staj yaptırmak lazım hektaş fabrikasında...biz 2 büyük fabrika ile bu karı elde edemiyoruz....ben bunların amiri olsam hepsine zil takar oynatırdım...
suriye afrin belirsizliği bir bizi mi etkiliyor...bence suriye meselesinin bizimle en ufak alakası yok bizim işbirliğimiz yok orası ile....çimento hisseleri olsa neyse oraya satış yapıyordular zamanında yapamıyorlar....bence bizim hissenin gitmemesinin nedeni yatırımcıyı memnun edecek ne haber ne hikaye var....somut hikaye olmayınca bilançoda düzgün rakam olmayınca yatırımcı boş yere taşımak istemiyor hisseyi.....adamlar ya bu işten anlamıyorlar yada önemsemiyorlar......en basiti bir miktar temettü veya bedelsiz şirket verse kim kaybeder....bence kimse kaybetmez ama bunu düşünecek adam yok....
hadi gübre vitesi artır bol şans ortaklar....:))