-
Madalyonun öbür yüzü ise teiaş şirkete güvenemediği için yüksek teminat istemiş olabilir.115 ülkeye iş yapan firmanın elinde bu kadar stok fazlası bulunması insanı düşündürüyor.şirket iyi yolda olsa bu perişan fiyatlarda olmazdı diye düşünüyorum.yatırım tavsiyesi değildir...
-
Teiaş a toplam verilen teminat 50 milyon161 bin tl oysa şirketin toplam borsa değeri bugünkü kapanış fiyatına göre 33 milyon291 bin tl eder...Yani şirket Teiaş a karşı yükümlülüklerini yerine getirmezse Teiaş kendisine teminat olarak verilen Emkelin malını satsa bugün ki haberde kendilerinin yazdıkları teminat rakamı 50 milyon tl..eder..bunuda hisse başına bölersek Emkelin verdiği teminatın lot başı fiyatı 2063 tl eder...Oysa borsada lotu 1370 tl. dir.. Emkel bu kadar yüksek teminatı ne kadar ürün karşılığı veriyor bu en can alıcı açıklama yok işte...bu spk ya yazılabilir kendilerine sorulabilir...
-
Rahat olun herşey yolunda.Sadece bekledikleri malı alamadılar.Butun kıvranmaları bundan.Babayı verecem onlara.Vıtesı büyütüyorum kendi adıma.Hedefi çift haneye yükseltiyorum.Orge olmasını bekliyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.5 yıl 5 Aydır hisseyi taşıyorum. Barmakten gelecek para ve kasasındaki para 14+8=22 milyon oda hisse başı 0.9 tl eder.Arsaları 75 milyon tl.Yazarım heeee...Sizi gidi gafiller yatırımcıyı hala salak sanıyorsunuz.
-
Bu forumda eskiden justdealar nick bir arkadas vardi hala burda mi
-
http://fs5.directupload.net/images/170906/f4wxatsf.jpg
yabancı borsalarda tatsız.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -124 olurken, ortalama tahmin -31 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +425 puan olurken, en düşük beklenti -325 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 13'ü negatif, 14'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -124
Ortalama : -31
Maksimum : +425
Minimum : -325
-
arkaşdaşlar günaydın.bügün yönetim kurulu toplantısı var. online yada bizzat şirkete giderek katılacak olan var mı? yada katılak yatırımcılar ne gibi sorular sorabilir?
-
Bunlar Teiaş a 50 milyon teminat verdiğine göre en az 150 milyon üstü ürün satma anlaşmasını yapmış olmalılar...Öbür türlü bu kadar teminat neyin nesi....
-
Teiaş ihalesi 6-7 milyon euro idi ama...
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.