sn.mhm
tahta sahibinden bahsediyorum
ya siz okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da ben anlatma özurluyum .benim de amacim yatirimciyi korumak bu gibi spek tahtalarindan uzak tutmak
yukaridaki postta kimseye hakaret yoktur lutfen kralciligi birakin
Printable View
sn.mhm
tahta sahibinden bahsediyorum
ya siz okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da ben anlatma özurluyum .benim de amacim yatirimciyi korumak bu gibi spek tahtalarindan uzak tutmak
yukaridaki postta kimseye hakaret yoktur lutfen kralciligi birakin
Tahtanın sahibi kim? Ayrica uslubunuz hic hos değil. Kralciligi bırakın falan ne demek? Severek ve beğenerek takip ettiğim, küçük yatirimci için herşeyi yapan birisidir kendisi.
Siz bence ilk yazdığınız mesajı bir daha okuyun, belki başka birşey söylemek istediniz ama onun isminden sonra yamyam kelimesini kullanınca o lafin kime dendiğini anlamak güç olmasa gerek.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/DVwduVXWsAAiQfq.jpg:large
CEMRE MEVSİMİ; Yine yeniden IHEVA ile birlikte... Sevgiyle,
ŞEREFLİ ORDUM; Burnun bile kanamadan şanınla, zaferinle ocağına dönmek nasip olsun... Sağlıkla,
ŞEHİDİM; Ruhun şad olsun, ateş olarak düştüğün tüm yüreklere Allah sabır ve güç versin... Dua ile...
:byr:
Spek iheva'da mali toplasa bile ihlas'i bekler, tek basina hareket etmesi zor gibi... direncler 0.55 0.58...ytd
Teşekkür ederiz sayın RızkOfRisk paylaşımlarınız yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.
Acele et spek efendi zaman daralıyor. Hayat çok uzun planlar yapacak kadar cömert değil.Malı öteye götüreceksen başka tabi.