çok güzel bir haber bence...bu haber ile artık bana göre düşüş ihtimali çok çok zayıfladı...bu haberden sonra kimse satmaz buda ilk etapta hisseye güzel bir alış getirir...
peki bu haberin gerçek olma ihtimali nedir ?? arkadaşlar ister son iki gündür yaptığım yorumlarda isterse de aylar önce yaptığım yorumlarda şirketin zararlı iştiraklerini satmaya başlamasını her zaman için bir satışa hazırlık olarak gördüğümü söylüyordum...
bilmiyorum gündeme takip ediyor musunuz ?? yüksek seçim kurulu 100 milyon veya 200 milyon adet olarak hatırladığım seçim kağıtları bastırmak için ihaleye gidiyormuş...bu şunu gösteriyor ülkemizde bir erken seçim gündemdedir hem de yakın zamanda ...
peki erdoğanın için bu seçimin anlamı nedir ?? bana göre kendisi için hayati önemdedir...bu seçimde muhalefetin sesini duyurabilecek veya kendisini eleştirebilecek bir yayın organına tahamülü olmaz...bu yüzden de kendisinin sesinin daha güçlü çıkması için hürriyet gazetesi çok önemlidir..Demirören ise malumunuzdur...tayibin çok yakın adamı...tv lerde a haber ne ise gazetelerde de Demirören gazeteleri odur...
yalnız oda tv nin mahiyetini bilmiyorum...oda tv nin bu tür konulara ne kadar hakim olduğunu da bilmiyorum...
ama kendi mantığımıza vede gördüğümüz işaretlere baktığımızda bu ihtimalin güçlü olduğuna inanıyorum..
sayın kırımlı da bir grafik paylaşmış...hisse gerçekten de kritik ve de çok önemli bir desteğine ulaşmıştır...bu destekten aynı zamanda güçlü tepki verme potansiyeli de vardır...bu günden sonra hürriyet tahtasında çok ilginç vede hareketli seansların yaşanacağına inanıyorum...