1,31 den 0,83 e kadar sürekli düştü akıl alır gibi değil yataırım falan hikaye kumar olmuş
Printable View
1,31 den 0,83 e kadar sürekli düştü akıl alır gibi değil yataırım falan hikaye kumar olmuş
Borsada sabredilirse kazanilir.93 ucuz aldik derken simdi pahali oldu.izahname ve spk basvurusunu bekliyorum.bakalim bedelliden gelen parayi nerede kullanacaklar.sayet bedellide ciddilerse buralarda kalmaz diye tahmin ediyorum.hepimiz ayni gemideyiz.takaslarda dikkatimi ceken yabanci %6 artirmis lotunu geçen ay.bu guzel bir gelisme.hayirlisi hakkimizda y.t.d.
Rica etsem gunun pastasını atabılırmısınız
Yönetimin, sermaye artırımı işini ayaklarına dolaştırmadan yapabileceklerine dair şüphem yok değil. Nominal değer altında pay ihracına izin verilebileceğine dair bir tebliğ var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırımcıya cok buyuk zarar verılıyor kumara dönmüş
Acik ve net soyleyeyim tek endisem ulkemizin icinde bulundugu durum ve endexin dusmesinden dolayi vazgectik diyebilirlermi.cunku bir ara brmen hissesinde basima geldi.zannedersem rus ucagi dustugu zaman malum sebeplerden bedelliden vazgecilmistir diye haber cikmisti hisse 82-83 krlarda bayagi bir kalmıştı o zamanlar..burada boyle birsey olacagina ihtimal vermek istemiyorum zira suanda bildigim kadariyla izahname hazirlamakla mesguller ayrica oran 37 oyle birsey dusunulmus olsa bedelli oranini 100 derler bu fiatlatdan daha cok yatirimci cekmeye calisirlardi.ben son kurusa kadar maldayim ve zarar diz boyu.elimde bir hissem daha var onu bekletiyorum 76 kr lara degerse orada maliyet yaparim dusuncesindeyim insallah degmez herkes zararlarini biran evvel cikarir.ayrica bu yabanci pay oranini 2 gun once 1 ocaktan bu tarafa birisi sosyal ortamda takas paylasimda gormustum.yanilmiyorsam 7m gibi bir rakam citide toplanmis gozukuyor.cep telefonundan nasil buraya yapistiracagimi bilmiyorum ama paylasabilen bir arkadas varsa 1 ocaktan bu zaman takas paylasimi olursa butun ky bundan istifade etmis olur.cok bilsem bu isi 7 yildir ana paraya ulasmaya calismakla vakit harcamazdim.o yuzden yazdiklarim yatirim tavsiyesi asla degildir.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resim payasmaya calisacagim 1 ocaktan 22 eylule kadarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e038a47429.jpg
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.