cefri ne zaman yazsa hisse yukarı gidiyor.tarih tekerrür eder.
Printable View
cefri ne zaman yazsa hisse yukarı gidiyor.tarih tekerrür eder.
ben koçu KAVPA hisselerinden tanırım her yol mübah. ne desem az bütün itlikler var
fakat senin hesap yanlış bir grafiğe bak
hani bizde şu ara çok moda spekülatif atak
hissenin spekülatif atak (lale pozisyonuna geçme modu) durumunu pas geçmelisin
zevkin doruklarından sonra ölüm elzemdir
yatırımcı psikolojisi marjinal zevkin nirengi noktası batışı kapatma pozisyonu (orgazm)
sen bir yatırımcı olarak zevk alabilirsin fakat karşında bir ****** ( o da bir insandır eşit aşağılama için kullanmadım)sadece profesyonel görevli) vardır hisse alırken bunu unutma. pazarlığı iyi yapmalısın her zaman ve yine de satış yiyebilirsin
Elinizdeki mala sahih çıkın kimsenin ne dediğine bakmayın...
Yukarıdakiler yatırım tavsiyesi değildir.
Elimizdeki mala sahip çıkıyoruzda hissede iş yok ortak şöyle bir günde güzel açsa yüreğime dert olmaz...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtada bir tane profesyonel görevli :) var işini çok iyi biliyor birden fazla kurumla fena kafa karıştırıyor
burada topu topu 2 elin parmakları kadar ky var
ekim sonu yaklaşıyor imar affı süresi doluyor.
25$ bence artık hayal pd 840m tL eder imkansız
faizler yükseldi bence bize olumlu kasada 120 m var %30 dan hesaplasak 36m yıllık kar demek(bu yıl olmazda)
aralık sonu OGM ile kira uzatım süre sona erecek
imar affı için başvuru yapacak bir durumu yok zaten iskanı olan bir yer.kat yüksekliğini belediyeden zaten onay aldı. Bunun dışında farklı bir şey varsa bilmiyorun. Dediğin gibi bu profosyonel A1 CAPITAL den satıp IS YATIRIM ve AK YATIRIM alıyor. Birde şu MARBAŞ var takasta toplam 200 lotu var fakat bazen günlük işlemde 4000 yada 5000 lot işlem yapıyor böyle numarada var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faaliyet raporu madde 5-a :rules:
https://i.hizliresim.com/nl43PV.png