Bugün kalan lotlar bitti mi acaba saatlikler trent verdi stoplu girilebilir ömrü saatlik olacaktır o da ayrı bir konu ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün kalan lotlar bitti mi acaba saatlikler trent verdi stoplu girilebilir ömrü saatlik olacaktır o da ayrı bir konu ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir hisseye duygusal yaklaşılmamalı. Uzun süredir nuhcm deyim. Bu süreçte birçok kere şu da olsun tamam hisse gidecek gibisinden konular ortaya çıktı.. Hiçbirşey de olmadı. Hisse hep 10 a çakılıydı. Şu miras hisselerin satışı gerçekleşse de herhangi bir hareket olmayabilir.tekrar 10 lara çekerler belki.. Fakat ben duygusal bağlanmadan nuhcm de kalmaya devam edeceğim. Bireysel emeklilik gibi düşünüp kenarda durabilecek bir yatırım olur en kötü..
elinde kaç lot kaldı hesap eden var mı. benşm hesap karıştı
2 milyon satılmış 1,3 milyon hisse kalmış..
https://i.hizliresim.com/lqZ0JE.png
benim hesabına yakın. bekledim ama satış yok bugğn. neyi bekliyorlar anlamıyorum sat bitir işte bizde mal sahibi olalım. alıcımı bekliyorlar biz mi yanlış hesap yapıyoruz anlamadım gitti.
Akyatirimdan alan da olduysa aynı zamanda satılacak mal miktarı biraz daha azalmıştır. Neyse biz ufak ufak heybeye atıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek..
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahta yapıcı çok bonkör
heralde piyasadaki inşaat maliyetlerinden haberi yok
200 milyon usd ye bir tane daha aynı lokasyonda bırak çimento fabrikası kulebe kurdurmazlar adama
kafa yapısı tam bana göre ama güzel güzel ucuzdan alırız inşaat piyasası daralırken kim çimento hissesi alırki bizim dışımızda.
rehaveti ondan olsa gerek.
Satışlar birkaç gündür durdu.