Originally Posted by
kemosabe
Sizin mantığınıza göre yalnızca kağıdı övebilen yazılar (ya da pazarlamasını mı desek var mı sakıncası?) mı olmalı forumda... Yani bundan sonra olumsuz yazamayacaksak bilelim de biz de ayağımızı denk alalım... Gönül işleri genel müdürlüğü kuruldu, siz de genel müdürü mü seçildiniz? Size mi danışacağız artık 10 yıl süreli kağıt alırken mesela... Bilelim de bunları yani yanlış yapmayalım tabii!.. Şaka bir yana, "Barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkmaz mı?" (Nur içinde yat Ziya Paşa)... Çifte yüksek lisans bitirmiş (takdir ediyor ve saygılar sunuyorum) görüşlerinden yararlanabileceğimizi umduğumuz, aydın bir ortağımızın uslubu, meseleleri ele alması böyle mi olmalı? Bilimsel düşünce yöntemi bu mudur? Aşık Son kez ama son kez!.. Sizleri sukunete, saygılı olmaya, fikirlerinizi de her daim paylaşmaya davet ediyorum... Lütfen bu söylem, yüksek ton, üslup devam etmesin artık!... Ve aynen dediğiniz gibi Sevgili Ortağım, sahipsiz olmadığı gibi, kimsenin de babasının çiftliği değil burası!.. Hodri Meydan!...
Mastori Üstad size de geri adım atmak yakışmaz bu saatten sonra... Herkes döksün eteğindeki taşı da (uygın bir uslupla tabii) görelim bakalım nasıl geçecek bizim memlekette kış mevsimi?
Selamlar, saygılar, bol kazançlar...