Böyle sayfaya böyle şirket yönetimi yakışır...
Bilgi paylaşın... bilgi...
Şirket yönetimi bütün icraatıyla yatırımcısının muhabbetli kucağında... onları hiç bir şey ilgilendirmiyor... mesut ve mutlular..
Printable View
Böyle sayfaya böyle şirket yönetimi yakışır...
Bilgi paylaşın... bilgi...
Şirket yönetimi bütün icraatıyla yatırımcısının muhabbetli kucağında... onları hiç bir şey ilgilendirmiyor... mesut ve mutlular..
Bu güne kadar paylaşılan bilgilarin ne işene yaradığınıda yazarsan...Ayriyetten buradaki değerli bilgiler çöp olduktan sonra yayınlanır.işi bitip buruşturulup çöpe atıldığında ky nin haberi olur.örnek olarak yeniden değerleme .(Sen hiç Y.D raporunun açıklanmadan bir ay önce şirkete geldiği günü yazan birini burada gördünmü? Ancak geldiği gün bunu öğrenenler bu arada malı götürdü. )diğerlerinin hepsi tırıvırı magazin haberleri.ytd.
https://i.postimg.cc/VN4jMRk3/R-322.gif
Bazıları, boş boş konuşuyor ve megalomanlık yapıyor.
İşte grafik, yazdığı 3 kuruş kar ile yatırımcı avlayacak..
"AL" bulursun 2. tl de, "Sat" bulursun 2.80 de..
Bana ne , mal benim mi ?
İndirsin 2 tl ye görsün ebenin...
Birilerini bir miktar daha kızdırıp hoplatayım.Buralardan yeterince yüklendik ve sattıklarımızı yerine koyduk.şimdi hedef 2,30-2,35 aralığı.gelirse ne ala dönerse aldıklarımızı sallar geçeriz.Anlaşılan odur ki bu patronlarla ve yönetim ile uzun vadeli yatırımcı olmak yalan imiş.kural ve sistem işliyor.madem öyle işte böyle.sadece beni bağlar.ytd.
Dikkat edinde burada giderin kralını yapıp ondan sonra torunlara bıraktık artık ayağına yalandan yere ağlamayın.Çünkü çok komik oluyorsunuz o zaman.
Bu topic ne fareli çorbalar gördü.Açık yapıp hisse 10 da soluğu alınca 6 ay ortadan kaybolanlar daha sonra burada en çok ağlayan yatırımcı dostu oldu.Patlat bir grafik daha ama bu sefer BTCIM grafiği Wakanda para birimi cinsinden olsun.EEe ne de olsa grafiklere istediği yalanı söyletebilen bir yeteneksin sen.Bak aramızda 10 lirada benim malım değerli deyip 2,5 lirada başımıza trader kesinlerler var onlar faydalansın.
Bakalım günün birinde bu topicde ne günah çıkartma yazıları olacak merakla o günleri bekliyorum.Bakalım pedere kendinizi affettirip günahlarınızdan arınabilecekmisiniz.
Ben tam tersini diyorum,hiç bir söyledikleri gerçekleşmeyince,tahta11 liradan buralara gelince 6 aydan bile fazla buralarda görülmeyenlri,kapı aralığından bakanları gördü bu topik.
Sende biraz idrak sorunu var her halde,anlamakmı istemiyorsun,işine mi öyle geliyor.ben her yöne razıyım.hepsi bana uyar.şu anda sürümden kazanıyorum.
Birde bizim günah çıkarma diye bir inancımız yok.kişi kendinden bilirmiş işi.sizin öyle bir adetiniz varsa zaten burası uygun değil o iş yapılan mekana buyrun.