Zorlamı aldırıyorlar bilader aglama duvarı mı burası ne işin var borsada kapat git forumu hayret bişey ya
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zorlamı aldırıyorlar bilader aglama duvarı mı burası ne işin var borsada kapat git forumu hayret bişey ya
Senin gibiler arastırmaz bilgi tıplamaz sirketi bilmez nerde olursa cıkar vah tüh vah tühlerle yatırım olmaz borsa burası cıkarda düşer de alacagın hisseyi arastır yatırımı var mı beklentisi var mı arastır ole karar ver sızlamakla borsa oynanmıyor kimse burda alın satın da demiyor eee derdin ne hic haber bilgi arastırmayalım o piti piti mi yapalım git iddaa oyna burası +18
.. ytd....
Valla hic gulesim yoktu koptum yeminlen. Ya tamam ulke cahillesti diyoruz da bir yere kadar sasirmiyoruz ama bir yerden sonra )))))
ne oynadin be :)
Lenovo Z90a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim gibiler!!
şirketi bilmez!!!
senin gibi haddini bilmezler olmasa çok güzel memlekette yaşıyoruz aslında.
ben kötü, fesat, yalan yanlış bilgileri doğruymuş gibi satan, başkalarının kaybından kendine paye çıkartmaya çalışan art niyetli kişilere yanıt vermeyi çoktan bıraktım ama yeni girecek arkadaşlarımıza bir uyarım olsun.
Böyle bezirganlara kanmayın, tankmış, tüfekmiş, altın madeniymiş haberleri sizden alıp kendilerine yontmak için kullanılır, zira bu şirket GYO'dur.
SPK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIKLARINA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ (III-48.1) de hangi işlerle iştigal olacağı belirlenmiştir. Şirketin potansiyeli var mı var ama bunlar değil.
Hakikaten memlekette ayaklar baş olmuş, şifre tuşlamayı bilen yatırımcıyım diye dolanıyor etrafta. Kanmayın bu üçkağıtçı tiplere. Sülük gibidirler emerler doymazlar, ağızlarının kenarından salyalar akar yetmedi diyerek bir daha saldırırlar.
Herkese iyi hafta sonları, iyilik kazansın..
Ya Büyük Patron,
Babacım,
İnsanlar yatırımcı oldular, yatırımcıların ağlıyor senelerdir buralardayız abuk subuk bi kasa bi masa şirketler dahi uçtu gitti,
endex 100 bin oldu patron,
siz batık değilsiniz de boy boy reklamlar... o gn. md. gitsin bu gelsin...
tamam şovsa şov ok anladık yılllardır kamu spotu gibi herkes duydu nurol GYO diye de,
fakat bu nasıl iştir, nedir ne iştir, gerçekten zor .. çok zor çok feci bi batak oyunu bu yakışmıyor Nurol Holding'e de,
Galip'i de kovdun savaştın eyvallah da sen yap o zaman tahtayı, yok,
e nolcak bu hal ahval ? yatırımcıların nolcak ? olmaz.
Şirket yetkilileri ki okuyan var tabii ki var, haha eminiz be yıllardır burdayız,
bu yazılarımı, yazılanların önemli olanlarını derleyip bi zahmet rapor halinde versin patrona,
Gn.Md ü söyledik burada bak salladınız harika bir hamle tebrikler,
ama sıra borsada yani bu.. bu şekilde olmaz.
Gerçekten olmaz. Olmaz yani.
Not:
Beyler, bayanlar, yatırımı batıranlar,
hatırlatırım;
Bu tahta patronundur !
Nurol İnşaat'ındır.
ortada sende bende dolanan 5 mio. lot var kalanları Uzun Vade Banka Portföylerinde kıpırdamaz veya Patronda.
Patron istemeden ve tuşa basmadan bu tahta fiyatlanamaz, yani 500 mio kar açıklasın.. istemiyosa durur,
Galip girer kuyruğuna baka baka kaçar,
daha önce yatırım finansman da denedi, olmadı olmaz. Yapılamaz.
Oğuz Çarmıklı' nın mail adresini bilen bulabilen var ise, mail atalım adama.
Adamın kızının şirketi ok de Nurol Holding imajı sarsılıyor.
Herkese yazık oluyor, büyük patron bence farkında değil.
Farkında olmadığını seneler önce tanesi 3.50 liradan 40 mio lot aldırdılar adama ya,
oradan biliyorum, orda anladım bir patron asla böyle tongaya düşmez,
bu şirketin şaşkın yöneticileri adamı yanılttılar.
Şu şirketi 5 lira üstüne at, bir iki de GYO ile ilgili bir şeyler söyle
revaç gelsin, devamını bilançolar sağlar diye yazmak, adamla konuşmak lazım.
İlgilenmiyor, minicik bi iş bu ona göre.... kızının tükkanı.
adamla konuşabilmek yazmak lazım. Şöyle 10 15 mail gitse.
Yazı yazmayı konuşmayı bilenlerden tabii :oleyo:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=7135&page=23
Geleneksel hissenet yarışmamız yeniden hizmete açılmıştır
3 hisse seçin linke ve topiğe yazın bir hafta yarışalım.