Bist 1816 gördü:( Ne desem bilmiyorum. Bantlar yine yukarı kesti.. Durduramıyoruz efendim.
Elimde sadece bist30 pozisyonlarım kaldı.. Düşer ise 1766 ya kapatıcam son 4 pozisyonumu. İnşallah:kalp:
Printable View
Bist 1816 gördü:( Ne desem bilmiyorum. Bantlar yine yukarı kesti.. Durduramıyoruz efendim.
Elimde sadece bist30 pozisyonlarım kaldı.. Düşer ise 1766 ya kapatıcam son 4 pozisyonumu. İnşallah:kalp:
12.ay vade 1822 yi geçecek gibi görünüyor. Eğer ki 5 dk lık bant yukarı keser ise işimiz iş. Çok kötü. Dün fırsat varken kapatmadım. Daha da yapmam böyle.:Sad:
Fırsat varken değerlendireceksin işte. 3 e 5 e bakmadan.
Bu yine düşer 1500 lere ama yukarıda işi bittikten sonra. İnşallah bizim işimizi bitiripte düşmez:(:)
1855 e kadar düştü altın long yapacaktım 1865 hedefli. Dur dedim şimdi 1750 ye düşer bir 100 usd de burdan yemeyelim:) Çıkıyor şimdi.
En güzeli eurusd ya. Çok temiz kazanç. :kalp: Bekliyorum longlamak için. 1.13 leri göstertsinler yeter.
Kötü haber. Bant periyodumu viopta yanlış almışım şimdi farkettim. Ama fibo kullandığım ve evrende bir ölçü üzerine kurulduğu için hedeflerde sıkıntı yok çok şükür. Otomatik uyum sağlar :kalp:
İkinci kötü haberim. Bu hızla düşer ise 1816 ya tekrar çıkacak demektir ki boğa sinyallerini hep yapar piyasa. Hele bu kadar terse sürmüşken affetmez asla. Kapatabilirsem hepsini kapatıp 1816 beklicem kısa için.
Bunu kesinlikle imzam yapmalıyım:kalp: